שאלה קצת מצחיקה...

שאלה קצת מצחיקה...

יש למישהי רעיון איך לשכנע את בעלי היקר שנביא חתול לדירה??? אני אסביר את הרקע. אני מושבניקית, עם הרבה מאוד חיות בבית של ההורים. אצלו אף פעם לא היתה חיה בבית כי אמא שלו קצת חולת ניקיון... וגם הוא. אנחנו כרגע גרים בדירה קטנה בב"ש, שכמו בב"ש סופגת המון אבק ולכלוך, אבל היות ופעם בשבועיים יש לי יום חופשי, אני מנקה בהחלטיות פעם בשבועיים. הוא מתנגד לחתול מכמה סיבות, כשהעיקרית היא שזה רק יוסיף ללכלוך, ולשערות שמתעופפות בבית (שלי- מודה באשמה, יש לי נשירה). אחרי שפרקתי, למישהי יש רעיון???? אודה לכל הצעה!!! עדי שיש לה כבר שני
בבית אצל ההורים, אבל זה כבר לא כ"כ הבית שלי... ואני רוצה
משלנו- של שנינו...

Hadar p

New member
לא מצחיק בכלל!אצלנו שנינו רצינו כלב

כך שלא היתה בעיה.... אולי תדברי אל ליבו....תסבירי לו שיהיה כיף לחזור הביתה ומשהו יחכה לכם...שיהיה כיף לפנק ולהתפנק איתו. וחתול לא צריך להוציא לטיול אז אין טרחה...!

uti

New member
ש´מעו ת´סיפור שלי...

אפתח ואומר שאני חולת חתולים משוגעת לחלוטין ומאבדת שפיות בכל מה שקשור ליצורים המדהימים האלה!!! בכל מקרה אצל ההורים תמיד היו לי חתולים מן הסתם הם הדביקו אותי במחלת החתולים. בכל מקרה אחרי הצבא היתה לי חתולונת שברחה לה..ורציתי כל הזמן גור משלי חדש - כי נראה נורא מוזר בית בלי חתול... בכל מקרה, באותה תקופה התכוונו לעבור לגור ביחד ובדיוק האנגורה של אמא שלי המליטה יצורים מדהימים...ונורא רציתי להביא אבל...גרנו שבועיים בין העברת דירות אצל ההורים שלו שגרים במרכז לעומת הורי שבדרום. תגובת האב: "על גופתי המתה" תגובת האם: "בההההההההה" "הההההההההא" בעצם היא רק צרחה מפחד מהחיה הנוראית והאיש: "הממ..לא בא לי לריב עם ההורים, תתאפקי" ובכן נסעתי לביקור אצל הורי ואמא שלי מאוד רכושנית כלפי חתוליה והבנתי שהיא בכלל לא מעוניינת לתרום לי גור כי "כולם כ"כ מתוקים אני אשמוןר את כולם" בקיצור מודה באשמה גנבתי גור מתוק ומקסים!!! ובלי לחשוב נסעתי איתו לבית הוריו...הבאתי אותו ורן ישר התאהב ממבט ראשון!!! לא להאמין אבל כך היה!!! אבא שלו כעס ליום אחד בלבד ו...אחרי שבוע כבר ישן עם החתול במיטה, כך ש... לרוב מי שלא מוכן לשמוע על חתול זה אנשים שחוץ מבפחי זבל לא ראו ונגעו בחתול (ואני לא מדברת על כאלה שיש להם טראומות ילדות מחתולים שתקפו אותם...) אז אני אומרת..פשוט להביא הביתה גור קטן, האנשים רואים שזה בסה"כ יצור קטנטן וחסר אונים ומתאהבים
בכל מקרה, היום הוא החתול הוא נכד שווה בבית ומקבל יחס מדהים מהסבא וסבתא שלא רצו לשמוע עליו בהתחלה.

poogi27

New member
האמת , זו השיטה הכי בטוחה

להכנסת חתול הביתה. אני רציתי חתול נוסף ובן זוגי לא הסכים בשום פנים ואופן , ממש הטיל ווטו.יום אחד ערכתי קניות ובחניה שמעתי יללות קטנות. חיפשתי ומצאתי שגור גינגי קטן נפל לתוך בור ניקוז (אלה שיש בכל רחוב שאוספים את הגשם) שמישהו השאיר פתוח. הוא לא היה יכול לצאת כי זה היה עמוק מידי.... אחרי כשעה של מאמצים ונשיפות הוא כבר היה אצלי בבית.. בן זוגי ראה אותו ומייד נמס - הגינגי הזה לא חוזר לרחוב כך אמר לי.. OK בדיוק מה שרציתי

M25

New member
הסיפור שלי הוא כזה...

אני חולה על בעלי חיים, בתקופה שגרתי אצל ההורים היו לי כלבים אבל לא לתקופות ארוכות, תמיד ידעתי שיהיו לי בעלי חיים בבית שלי. לפני שעברתי לגור עם עמית הודעתי לו שאנחנו עוברים שלושה- ואין ויכוחים! אז כמו שרציתי שבוע אחרי שעברנו דירה, הבאנו את תומס. תומס אצלנו כבר שלוש שנים וקצת לפני שנה וחצי בערך עברנו לדירה אחרת (גם שכורה) ואחרי חודשיים שגרנו בדירה החדשה עשיתי סיבוב לילה לתומס ופתאום מצאתי גורה, כבת חודשיים מתוקה- שילוב של פינצ´ר ותחש (נקנקיה- כלבת בייגלה)- לא יכולתי לעמוד בפיתוי והבאתי אותה הביתה, השעה היתה ממש מאוחרת ועמית כבר ישן אז לא רציתי להעיר אותוׁ(איזה חמודה אני) רחצתי אותה וייבשתי אותה והכנסתי אותה לישון איתנו במיטה, אמרתי לעצמי התגובה הראשונה של עמית היא התגובה הכי אמיתית. כשהוא קם וראה גורה אצלו במיטה (רק לידיעה תומס לא ישן איתנו במיטה) הוא הופתע ואמר: איזה חמודה... איזה מתוקה... ומאז היא אצלנו, להזכירכם עברה שנה וקצת מאז

uti

New member
לסיכום ומענה על שאלתך.....

פשוט להביא את החיה הביתה.....

maz

New member
בעניין הליכלוך

יש לנו בבית 4 חתולים "קבועים" ובנוסף אני מאכילה את חתולי הגינה. מכיוון שאנחנו גרים בקומת קרקע קל להם להכנס אלי הביתה. למעשה החתולים שלי הם חתולי רחוב שאימצו אותנו ואנחנו אותם. מכל ההקדמה הזו אפשר להבין שאני מכירה את היתרונות בטיפול בחתולים, אבל אני מכירה גם את עניין הלכלוך. אז מכיוון שהוא המתנגד - לפחות בהתחלה זה יהיה התפקיד שלך לטאטא כל יום ולנקות שטיחים ולחנך אותם לאן אסור להם להכנס (למשל למקלחת כמו שהחתול שלי מאד אהב לעשות, בעיקר כשהיא רטובה ואז לרוץ בכל הבית...). אני בטוחה שיבוא היום והבחור שלך ישב מול הטלויזיה או יקרא עיתון ופתאום יתיישב לו יצור מגרגר על הברכיים והוא יימס... בהצלחה

רחלילי

New member
תני לבעלך לקרא את דבריי אלה

הי ל"בעלה" עד לפני כשנה ומחצית לא רציתי לשמוע על חתולים. חיות אגואיסטיות שדואגות רק לעצמן ולא מחזירות אהבה, יצורים עם 9 נשמות שחיים שוש ושוב בשביל עצמם, לכלוך, שערות אלרגיות ומה לא. לפני כשנה וחצי נכנסו לחיינו גזר ובילבי, אח ואחות (ידועים מאתמול בערב בשם החדש "נאדיה וסבסטיאן" לא שאני יודעת מי אלה). את גייזי ובלבלי פגשנו אצל חברה ווטרינרית. הם הביטו בנו מהכלוב ולא יכולנו להתעלם מהם. גרנו יחד, וחתולתה של אורלי פרל (כן ההיא) שהיתה שכנתנו אימצה אותנו והיתה מגיעה אלינו בערבים. בשבילנו לקחת חתול היה כאילו מתנה משמיים. היינו חייבם להחליט מה עושים, האם לוקחים את אחד התאומים ומשאירים את השני לחיות את חייו בכלוב אצל הווטרינית? עשינו הימור לקחנו את שניהם. בחודש הראשון רציתי להחזיר אותם. לא נקשרתי אליהם, הם היו עסוקים בעצמם ובלהתחבא מתחת לספה ולשחק עם עצמם. חשתי שתפקידי מסתכם באוכל-מיים-ניקוי ארגז-קניית צעצועים-מניעת שבירת חפצים בבית. אחרי כמה שבועות החתולים המתוקים החלו להראות סימני התאוששות מהמעבר ומהחיים בכלל. הם הפכו לאנשים קטנים (כמעט) לכל אחד מה יש אופי משלו. "גזרין" (על משקל ג´וזפין, או בשמו החדש סבסטיאן) הוא פינוקי שאוהב להיות במגע עם אייל ואיתי ומיילל יללות איומות. אבל אנחנו אוהבים אותו למרות הכל! הוא מעניק חום והאבה בימי החורף הקרים ובקיץ נהנה להיות בבית-בחוץ לסירוגין (חצי שנה הם חיו בבית ללא יציאה החוצה בכלל). בילבי (=נאדיה) מהממת ביופיה ודומה לסימבה ממלך האריות. הם מדהימים ואני יכולה שעות לדבר עליהם. בילבי לא אוהבת קרבה (קשיים באינטימיות קוראת לזה הפסיכולוגית) והיא לא מרבה להתרפק. הם תאומים וקשה להבדיל בינהם אבל הם כל כך שונים. עולם ומלואו כל אחד מהם. שערות? יש. למדתי להלחם בזה. זה מצריך אותי לטאטא את הבית יותר מאשר אני רגילה. לקח לי זמן אבל זה עשה את שנינו אנשים שקצת יותר מתייחסים לסביבתם ולמטאטא. ולנו? לנו הם מביאים אושר. אנו נוסעים לסופי שבוע אפילו לחו"ל והם נשארים כאן. שמים להם טונה אוכל ומיים וארגז חול וצעצועים ונוסעים לפראג בשקט לשלושה ימים. אפילו נסיעה של שבועיים יכולנו לעשות פשוט דאגנו שכל יום יומיים יבוא מישהו להיות איתם ולתת להם לצאת פעם ביום. זה לא דורש תשומת כמו כלב. בילבי וגזר מאפשרים לנו לבחון ולתרגל את עצמנו בכל הקשור ל"צאצאים" , להשמת גבולות ואפילו לזוגיות. אני לא יכולה לדמיין את חיי בלעדיהם. הם עושים אותנו מאושרים (אפילו שמעירים אותי כל יום לפחות פעם 1 לפנות בוקר) ואני מתה עליהם. זהו. זה מספיק ארוך. מאחלת לכם לקחת חתול או שניים ולמלא את חייכם באושר. והנה שוב (יש מישהו שלא ראה את התמונה?!) בילבי:

למעלה