שאלה קצת משונה.....

Golden Cherry

New member
שאלה קצת משונה......./images/Emo4.gif

חטפתי מכה חזקה בזרוע ויש לי הרגשה שעומד להופיע לי סימן כחול. אני חוששת שהוא עלול להיות גדול ובולט. קיימת איזושהי דרך למנוע ממנו להופיע?

smady a

New member
מים קרים עם בד א ו מגבת.קרח על המקו

יקירתי אם המכה אכן חזקההההההההההההההההההההההההההההה כבר יש נזק . אבל שימי בכל אופן קרח על המקום. מקווה שלא תקבלי יותר מכות כאלה.

kashke

New member
כבר מאוחר כנראה, אבל

מריחה של משחת ארניקה, או טראומיל, מייד לאחר קבלת המכה. עבד אצלנו מצויין עם תינוקת שחטפה מכות "על ימין ועל שמאל"

kashke

New member
היי סמדי, הקטנה שלי קיבלה

מכות כמו כל תינוק אחר. (פעם מגירה נסגרה על האצבעות הקטנות, פעם מפינה (עגולה) של שולחן.. אבל, גם היום, כשנופלת בחצר ויש שפשוף, או אם אני או בןזוגי מקבלים מכה-מייד נשלפת משחת הארניקה - נס משמיים.

smady a

New member
את יכולה לצלם את השפורפרת של המשחה

אני אשמח לראות אותה. זה מעניין.

kashke

New member
המשחה היא arnica של חברת Heel

היבואן הוא אלטמן. קופסא לבנה פס כחול בקצה אחד וכתוב בשחור. השם המלא של המשחה: Arnica-Salbe-Heel S הייתרון - ניתן למרוח על פצעים פתוחים כמו שפשופים.

ה מוזה

New member
arnica ובעברית ארניקה

כך היא נראית לפני שאורזים אותה כמשחה/שמן/כמוסות שימוש חיצוני לחבורות, המטומות, נקעים, וכאבי פרקים. אין להשתמש לפצעים פתוחים.

I Was Hoping

New member
ואני קיבלתי המלצה על ארניקה

בתור קרם ידיים לעור המתפרק שלי בידיים בחורף, גם עם העור פצוע... לא כדאי? זה שורף? למה לא על פצעים פתוחים?

ה מוזה

New member
כנראה שהכוונה היא

לפצעים פתוחים . עור חבול שרוט משופשף חיצונית ,לא דומה לפצע פתוח נראה לי שהכוונה היא שימוש חיצוני ולא לפצעים עמוקים מאוד ואם זה שורף? לא יודעת,לא ניסיתי

למעלה