שאלה קצת פילוסופית..

esp8266

New member
שאלה קצת פילוסופית..

היי, אולי זה קצת דומה לשאלתי הקודמת , אבל הייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא שנתקלתי בו מספר פעמים .

אתם בזוגיות מעולה , והכל טוב. אבל יום אחד אתם נתקלים במסגרת כלשהיא בבן המין השני, ומשהו אצלכם קורה בפנים.
אתם לא מאוהבים, אבל אתם מתחילים להכיר אדם אחר לעומק, ואולי אפילו להמשך קצת, וזה כאשר אתם עדיין אוהבים את בן זוגכם .
מכיוון שאתם בני אדם, אתם לא יכולים שלא למצוא את עצמכם כן מגיבים לפלירט החדש שנוצר ביניכם לבין האדם החדש , וזאת כל עוד
אתם לא עושים שום דבר פיזי ,או לא מוסרי לטעמכם.
מהצד השני יש את בן זוגכם, והוא בעצם שואל את השאלה הזו כאן , האם יהיה זה לגיטימי להמשיך אתכם את הקשר כשהוא יודע שקרה לכם
דבר כזה, כי הרי אתם בני אדם וזה קורה לכולנו, בהנחה ולא עשיתם עם זה שום דבר פיזי ? נתתם לעצמכם להינות מה״ריגוש״ הקטן הזה ?

האם העובדה שנתתם קצת חופש לעצמכם להינות מהפלירט והשיחות איתו ,תוך שמירה על גבולות, האם זה לדעתכם משהו שבן זוגכם אמור לקבל
כצורך אנושי חד פעמי ? האם הייתם פשוט נשארים עם בן הזוג ומחכים שהשגעון הקטן הזה יעבור לו , כי אחרי הכל הוא בן אדם והוא עוד איתכם. וזה יכל לקרות גם לכם?
או שאולי הייתם חותכים ?

אני חושבת שאתה צריך לשאול את עצמך -עד כמה אתה מוכן לקבל את

ההתנהלות שלה, שכוללת פלירטוטים ודברים שאתה לא אוהב.
לשנות את בן/ת הזוג אי אפשר אם הוא לא מעוניין בכך. תנסה לחשוב- האם אתה יכול לאהוב ולקבל אותה למרות ההתנהלות שלה שאתה פחות אוהב.

esp8266

New member
האמת ששאלתי..

את השאלה הזו , לא כי היא מתנהגת ככה עם כולם , אלא כי גיליתי שרק איתו היא מתנהגת ככה, זאת אומרת פלירט שבו גם יש
החלפת לבבות ,ומילים כמו חתיך . עם השאר זה מילים פחות חזקות (מתגעגעת, מתה עליו, וכו, שלא מטרידות אותי )
ֿ
ניסיתי להניח שאולי יש מישהו שקצת עושה לה את זה, ואז לחשוב האם זה לגיטימי שהיא קצת זורמת ונהנית מהחיזור שלו .
הרי תחשבי על זה, אם זה היה קורה לך עם גבר לטעמך, אולי לא היית שוכבת איתו , אבל כן היית ״רוקדת״ קצת את הריקוד הזה
בלי לפגוע בבן הזוג האמיתי שלך . בלי להרגיש. השאלה כאן , האם זה לגיטימי לשחרר מדי פעם מתוך הנחה שאין דברים מעבר למילים.
שבן הזוג נהנה קצת מעצם החיזור החדש.

DogsPCI

New member
חברי היקר... אין זמן בעולם הזה לתקן את הכל...

&nbsp
זה מפריע לך... אני שומע עד פה שזה מפריע לך...
&nbsp
אתה מוזמן לעבור תהליך של שינוי טוטאלי במבנה הרגשות והאישיות שלך...
או להתעלם ולסבול..
&nbsp
מה אנחנו חושבים לא משנה כלום...
&nbsp
אתה צריך להיות עם מישהי שמרגישה לך טוב... ושגורמת לך להרגיש טוב.
אין פה נכון/לא-נכון... זה ממש לא רלוונטי...
&nbsp
ואם נגיד לך כולם - שזה בסדר?
אז? זה יפסיק להפריע לך?
או שתכנס לקונפליקט עוד יותר גדול עם עצמך?
&nbsp
&nbsp
כמובן רק דעה שלי, לא אני אחליט עבורך מה טוב לך בחיים :)).
&nbsp

למעלה