שאלה קצת פסימית

kontsy

New member
שאלה קצת פסימית

בואו נניח לרגע שאני לא אתקבל השנה (בהחלט ייתכן) ואני ארצה בכל זאת ללכת ללמוד בילוגיה בעיקר בשביל הקורסים, הפטור וסתם כי בא לי ללמוד (בעייה נפשית) האם כשאני אבוא להירשם שנה הבאה הסכם שלי יושפע מכך שלמדתי באוניברסיטה? או שזה יהיה אותו הסכם בדיוק כמו השנה? כי הסכם שלי מספיק גבוה ואני לא רוצה להיות בלחץ היסטרי לשמור על ממוצע מטורף אם זה באמת יקרה. תודה

kontsy

New member
תוספת קטנה

האם זה ישנה לאוניברסיטה איפה למדתי בשנה הזאת? למשל אם אני אלמד בת"א אבל אנסה להיתקבל לכולם זה יכול להזיק לי?

kontsy

New member
../images/Emo208.gif מישהו יכול בבקשה...

להתייחס לתוספת - כלמור איך הרשמה לשנה ביולוגיה באוניברסיטה אחת תשפיע על האפשרות שלי לנסות שנה אחרי זה באוניברסיטה אחרת...

אין תשובה ברורה על השאלה הזאת

לפחות לא בכל מה שנוגע לבאר שבע. אני מכירה כמה וכמה אנשים ששאלו את השאלה הזאת בחודשים האחרונים, וכל אחד מהם קיבל תשובה אחרת. גם בידיעון שלהם לא כתוב שום דבר ברור. באוניברסיטאות האחרות אני יודעת ששופטים אותך לפי מה שנותן לך את הסכם הכי גבוה.

dimiorr

New member
בת"א זה לא משפיע

אמרו לי מפורשות (פעמיים!) במרכז הרישום שלוקחים את הסכם הגבוה מבין שתי האפשרויות - בגרות+פסיכו' או שנה א'+פסיכו' - גם אני הייתי באותו מצב והנה נפגשנו במו"ר של יוני. אני יכול להגיד גם מבחינתי כי למרות שזה לא היה התכנון, ללמוד שנה אחת ביולוגיה הוסיפה לי עוד יותר נחישות ובטחון שרפואה זה הכיוון.

מועמדת55

New member
לימוד ביולוגיה לא יהיו לרעתך...

היי, לימודי ביולוגיה יכולים רק להוסיף. הסכם שלך המקורי הוא לפי בגרויות ופסיכומטרי. ציוני ביולוגיה יכולים רק להעלות לך את הסכם אבל בשום אופן לא להוריד, ואני יודעת מה אני אומרת כי לי יש תואר בביולוגיה.. שיהיה לך בהצלחה, לימודי ביולוגיה הם לימודים מדהימים ומרתקים!

למעלה