שאלה( קצת קשה לדעתי אבל בכולופן)

willo1

New member
שאלה( קצת קשה לדעתי אבל בכולופן)

אמא שלי שמעה לא מזמן שיר של גלי, היא אומרת שזה שיר ממש יפה וקצבי אבל היא לא יודעת איזה שיר זה או מה שמו, היא רק זוכרת שהייתה שם את המילה- עבודה. האם תוכלי לעזור לאמא של שירן להגיע אל השיר המבוקש? (ההשראה, אגב מהציור לילד)

עדי 345

New member
זה לא קשה, זה דווקא קל !!!

טוב, יש רק אפשרות אחת. אני מת על השיר הזה. הוא קצת מזכיר מקצב צרפתי, (שאנסון?) ממש חמוד. מתוך "בראשית", שנת 1990. אולי תצליחי לשמוע חלק מהשיר באתר (אני לא הצלחתי)-תיכנסי דרך "דיסקוגרפיה" - "בראשית" - "כאילו סוף". אבל אחר כך - לרוץ ולקנות את הדיסק. ממש דיסק מיוחד ומרגש (כרגיל...)והתמונה היא עטיפת התקליט "בראשית", לדעתי היא העטיפה היפה ביותר מבין כל התקליטים. שם השיר: כאילו סוף מילים ולחן: שיקו בואקרי כאילו כאן סוף סוף נרגעת נדידה הנח ראשך המיוגע אולי הלילה לא יעיק יותר מדי על הצמרת הכבדה הנח ראשך גם איש כמוך מתעייף וראויה לו הפוגה כי עוד מעט כי עוד מעט אתה זוכר הרי צריך לקום לעבודה. אולי לא בידי לפטור אותך כליל מעול כבד ומטרדה אבל ברגע זה אצלי איתי וכאן הנח ראשך המיוגע. מה שיבוא - יבוא אם כך או כך יבוא הנח ראשך המיוגע כי עוד מעט, כי עוד מעט אתה זוכר הרי צריך לקום לעבודה. כאילו כאן סוף סוף נרגעת נדידה, הנח ראשך המיוגע אולי הלילה לא יעיק יותר מדי על אי שקט וחמדה מה שיבוא - יבוא אם כך או כך יבוא ומה שלא ידוע יוודע ועוד מעט צריך צריך לקום לעבודה.

willo1

New member
תודה!../images/Emo13.gif

באמת שלא חשבתי שמישהו יוכל לזהות לפי מילה אחת של השיר

עדי 345

New member
רגע, אבל מה הפרס???

או שעוד 42 שנה בתכנית של אדיר מילר תתני לי את הפרס...

הפרס:קלטת של "בלי סודות"...../images/Emo8.gif

או שיש לך ילד בגיל הזה, או שאני לא יודעת איך אתה זוכר את זה! בכל אופן, כל הכבוד על התשובה. אני גאה בך! וד"ש חם לאמא של שירן...(איך קוראים ל-ה? באפי?
)

שרית7

New member
אם כבר הקלטת "שירים קטנים"

בהשתתפות גלי כמובן - קלטת שירי חגים יחד עם עוזי חיטמן

שרית7

New member
עדי אתה טועה....

אני כמעט בטוחה מעל לכל ספק שמדובר ב"ממריאה ברוח": "מצאתי לי מקום קבוע יש לי עבודה... מצאתי חברים אבל שוב אני בודדה..." במיוחד שהיא אמרה שיר קצבי והסיכויים שהשמיעו דווקא אותו גבוהים מזה שהשמיעו את "כאילו סוף" אני ממליצה על הדיסק "ממריאה ברוח" כי מדובר בדיסק כפול הכולל גם את האלבום (איך לא?) "קח אותי הביתה"

R o b b i e D

New member
אני דווקא חושב שעדי צודק

כי השיר "כאילו סוף" זה שיר שאמהות אוהבות. חחחח בחיי. שמתי לב לזה. אני מכיר לפחות שלוש אמהות שמתות על השיר הזה. יש משהו במקצב הואלס שם ש"קונה" אותן.

שרית7

New member
לא אמרתי שזה לא שיר טוב אבל עדיין..

שיר קצבי וקליט נשמע לי יותר כמו "ממריאה ברוח"...

willo1

New member
אמא אישרה

זה באמת ''כאילו סוף''. (רובי אתה יכול לרשום לעצמך עוד אמא שאוהבת את השיר
) אפרת- אמנם אמא שלי היא לא באפי, אבל אבא שלי - אנג'ל- מאוד אוהב את ''ממריאה ברוח''

חחחחחחחח

אז מה? לאחותך קוראים קורדיליה? ובטח לאח שלך קוראים...אך קראו לג'ינג'י הזה שמה? לא זוכרת. משעשע ביותר!
אגב עדי אני חושבת שהיא אמרה שאמא שלה מאשרת את "כאילו סוף". המלים של השיר הזה מדהימות!!!! זה באמת קצת דומה לואלס.

willo1

New member
הג'ינג'י?

קראו לו אוז, ואם כבר בבאפי עסקינן- אז הוא החבר שלי

willo1

New member
הג'ינג'י?

קראו לו אוז, ואם כבר בבאפי עסקינן- אז הוא החבר שלי
, לא אחי.:)

למעלה