שאלה קצת קשה (נראה לי) לגבי גוגל כרום

ChupaChips

New member
שאלה קצת קשה (נראה לי) לגבי גוגל כרום

היי
רציתי לשאול שאלה שמסקרנת אותי מאוד לגבי הסטוריה בגוגל כרום.
בהסטוריה של גוגל כרום מוצגים חוץ מהסטוריית האתרים שנעשתה ישירות מהמחשב הביתי גם רשימה מצומצמת של הסטוריה שמקושרת לחיפוש שנעשה בנייד(NEXUS 5ׂ) וחיפוש שנעשה בלפטופ. שמתי לב שזה לא ממש עדכני.
השאלה שלי היא האם דרך מחשב אחר (לדוגמא המחשב הנייח האישי בעבודה) ניתן לראות תקציר של הסטוריית האתרים של המחשב הביתי? כלומר כמו שאני רואה את ההסטוריה כעת אז דרך מחשב אחר של אותו משתמש ניתן לראות את ההסטוריה של המחשב הביתי ? מצורפת תמונה מטושטשת של איך ההסטוריה מוצגת דרך המחשב הביתי ומעניין לדעת אם רואים את זה כך גם במחשב אחר של אותו משתמש, רק שהפעם רואים איכשו את תקציר רשימת האתרים של המחשב הנייח הביתי
מקווה שהבנתם את השאלה.
תודה לעונים!

ChupaChips

New member
תמונה להמחשה

במילה אחת כן.....

בכמה מילים:
היסטורית הגלישה מופיעה בכל דפדפן כרום עם אותו שם משתמש.
לא רק מחשבים אלא גם טלפונים וטאבלטים.
לא רק גלישה אלא גם לשוניות פתוחות במכשירים אחרים. כלומר אם התחלת לגלוש באתר מסויים בטלפון ניתן להמשיך לגלוש באותו אתר גם במחשב או בטאבלט

ChupaChips

New member
ואם איני מחוברת לחשבון גוגל?

מה שתיארת נכון לגבי מי שמחובר לחשבון גוגל שלו ואז יש סנכרון בין כל המכשירים - מחשב נייד, נייח, פלאפון טאבלט וכו'
אבל השאלה שלי מתייחסת למצב שלא מחוברים לחשבון גוגל. במחשב עצמו כן מופיע תיעוד של ההיסטוריה בכל מקרה(בין אם מחוברים לחשבון וגם אם לא) וגם אם לא מחו
ברים לחשבון ניתן לראות בדף העליון למעלה תיעוד של מה שקןרה בפלאפון. אבל השאלה היא האם זה מציג את ההסטוריה במחשב הביתי (כאשר לא מחוברים לחשבון) במחשבים אחרים כמו המחשב בעבודה נגיד..

אפילו לגוגל אין יכולות טלפתיה (עדין...)

אם מכשיר לא מחובר לחשבון גוגל, גוגל לא יודעת באילו אתרים גלשת.
בדקי אם בהסטוריה במחשב כאשר הוא לא מחובר לחשבון גוגל במשך תקופה של כמה ימים אם האתרים שהוא מציג בהיסטוריה של הסמארטפון עדכנים.

למעלה