שאלה קצת קשורה- אני עובד בעבודה

שאלה קצת קשורה- אני עובד בעבודה

חדשה ויש לי כל יום שלישי בבוקר קבוע מטפלת מטעם קופת חולים בשעה שאני לא יכול להזיז וזה מתנגש עם העבודה,אבל העבודה היא גמישה לפי השעות שאני יכול כי אני גם סטודנט. השאלה שלי איזה תירוץ אני יכול להגיד למעסיק שלי לגבי יום קבוע שיש לו בו משהו בבוקר מ8 עד 9? יש לכם רעיון,כי לא נעים לי להגיד שאני בטיפול.

../images/Emo6.gif

זה פורום שדן בסדרה "בטיפול" שמשודרת ב - Hot 3. בכל אופןף אתה יכול להגיד לו שיש לך בדיקות רפואיות, וגם להביא אישור. אני לא חושב שתהיה בעיה להביא אישור של בדיקות רגילות.

דג שמש

New member
לדעתי - פשוט תגיד שאתה לא יכול.

"סיבות אישיות". וזהו. או אפילו בלי "סיבות אישיות". אנשים לא אמורים להכנס ולהתחיל לחטט לך בחיים. פשוט "לא יכול". אולי אתה צריך לקחת את אמא שלך באותו יום באופן קבוע לאנשהו? אולי אתה הולך לבקר את אחיך שיושב בכלא? אולי קשה לך לקום בבקרי יום ראשון? פשוט לא יכול!

אל תחשוב שאתה מסתיר איזה סוד נורא

זה לא נורא לכשעצמו וגם לא בהתיחסות האנשים כיום לטיפול - כמובן תלוי על איזה מעגלים אנחנו מדברים, אבל בגדול יש באמת הבדל עצום לעומת מה שהיה וזה כבר נחשב דבר די רגיל - ואז תשדר נינוחות בין אם תבחר לגלות את מלוא האמת ובין אם תבחר לשמור זאת לעצמך.

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

תמיד אתה יכול להגיד לו שיש לך קורס/שיעור במשהו התעמלות שנורא חשובה לך או שפשוט להגיד את האמת- זה משהו דיי מקובל יונאוו:)

אל דן

New member
התייחסות לשאלה

שלום לך. לטעמי, ראוי ומומלץ להעלות את הדדילמה הזאת בטיפול האישי שלך. זה חלק בלתי נפרד מהטיפול. השאלות העולות- אילו פחדים עולים כתוצאה מהחשיפה של הטיפול בעבודה? האם יפטרו אותך? האם ישתנה היחס אליך? האם אתה חושב שזה עושה אותך פחות טוב? האם אתה חושש שלא יבינו עד כמה הטיפול משמעותי לך? השאלה העלית אינה קשורה לפתרון טכני ולכן אני חוזר ואומר שיש ללבן אותה רק בתוך חדר הטיפול- ושם גם תימצא את התשובות הכי מתאימות לך!!!!!!! בהצלחה בפתרון הסוגיה ובטיפול ובכלל.

אני התחלתי עבודה חדשה לא מזמן

ונתקלתי בבעיה דומה. החלטתי כן להגיד לאן אני הולכת ואני מרגישה הקלה לגבי זה. מצד שני, ידעתי שזו שאמרתי לה תהיה מאד חיובית בנושא. אז זה באמת תלוי גם במי מדובר. כלומר, הצורך טיפול הוא בהחלט אינו אמור להיות סיבה למבוכה, אבל אידאלים לחוד ומציאות לחוד. אם אתה חושש שיסתכלו עליך בעין עקומה, אל תנדב את המידע הזה. "סיבות אישיות" אכן נשמע מספיק טוב בעיניי.

למעלה