שאלה קצת שונה.

שאלה קצת שונה.

נעים מאוד, אני אורן ראיתי את הפורום במקרה, נראה לי שהחברים פה ממש אחלה... עם הרבה ידע... אז אשתף אתכם בשאלתי. איך מכינים שבבי שקדים מסוכרים ? אני יודע שיש בחנויות, אבל בא לי לנסות שידרוג ולהכין אותם עם ליקר וניל וקינמון. יש למישהו רעיונות ? תודה מראש, וחג שמח אורן
 

pirge

New member
יש לי פקאן מסוכר,אולי תהיה לך השראה

פקאן מסוכר- pirgeו 16:35 | 09/09 כוס פקאן לא קלוי חצי כוס סוכר רבע כוס מים מרתיחים את המים והסוכר.מוסיפים פקאן. מבשלים על להבה קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהמים מתאדים. ממשיכים לבשל עוד 8 דקות ואז הסוכר הופך לקרמל. וצבעו כצבע דבש כהה. בוחשים בכף עץ. שופכים על קרש או תבנית מרוחה בשמן. כשמצטנן, מפרקים אחד אחד ושומרים בקופסה סגורה. בבקשה
 
למעלה