שאלה קצת |OFF| או(ף) שלא?

leiny85

New member
שאלה קצת |OFF| או(ף) שלא?

השבוע במהלך נסיעה ברחוב אבן גבירול בת"א שמתי לב לחנות (שבטח קיימת שם כבר שנים)... הצלחתי בחטף לקרוא כמה מילים מהשלט: "אילן בן שחר" ונראה לי שהיו שם עוד כמה מילים כמו "תקליטים", "נדירים" ועוד כמה מילים שלא ראיתי ... החנות היא באבן גבירול 158. מישהו מכיר
יודע לספר האם יש שם דיסקים/תקליטים, ואם כן אילו
בקיצור - כל מידע יעזור... (כי אני לא בטוחה שיצא לי להגיע לסביבה בקרוב ולבדוק בעצמי).. תמונת הבניין מצורפת (מתוך אתר zoomap) רוב תודות!

שלמונזה

New member
אילן בן שחר ../images/Emo168.gif

אכן החנות שלו נמצאת באבן גבירול עד כמה שזכור לי מהביקור האחרון שלי שם [שהיה ממש ממזמן] חנות דיסקים חביבה אך רגילה למדי. לא זכור לי שנתקלתי שם במשהו יוצא דופן. מה שכן חנות שווה ביקור

ZozOI

New member
גם אני חשבתי ככה

הרבה פעמים עברתי וראיתי את החנות הזאת בדרך מהאוטו עד שיום אחד החלטתי להיכנס לצערי, מדובר בפחות מחנות דיסקים רגילה ב"צליל" יש מבחר יותר מעניין

leiny85

New member
יש דיסקים יד שנייה? איך המחירים? ->

ועוד שאלונת... יש להם מעמדים מעץ לדיסקים? (סטנדים כאלה, לאחסון?)

ZozOI

New member
לא עד כמה שזכור לי

אבל בשביל זה אני לא חושב שיש צורך להגיע עד לשם.. כמעט בכל חנות דיסקים או ריהוט יש מעמדים מעץ.. אם את מחפשת משהו ספציפי או עיצוב מיוחד, את מוזמנת לכתוב.. אני יכול לבנות לך אחד.. ;)

leiny85

New member
האמת היא שיש לי דרישות מפה ועד ל...

אני מחפשת ארונית לדיסקים, מעץ, שתהיה סגורה (שתהיה לה דלת, או שאלה יהיו מגירות). היא צריכה להכיל כ200 דיסקים (אפשר יותר). למען האמת אין לי בעיה לשפץ משהו - אבל אני פשוט לא מוצאת שומדבר שאני אוהבת... יש בצליל ארוניות נחמדות אבל הן עולות 400 ש"ח. אין לי כוונה להוציא על זה כ"כ הרבה. אולי חצי מזה. למישהו יש רעיונות איפה אני יכולה למצוא משהו כזה? (חיפשתי כבר באיקאה, אין שם, וגם בהום סנטר, ACE, אופיס דיפו וכמה חנויות רהיטים).

ZozOI

New member
נגר פרטי

לפי דעתי שווה לך לנסות לצייר סקיצה של ארון ולשבת עם נגר מקצועי (זה לא יקר כמו שזה נשמע) לבחור את סוג החומר.. יהיה לך ארון יחיד ומיוחד.. שעונה בדיוק מירבי על הדרישות שלך.. או פשוט לנסות לבד לקנות קצת עץ.. כמה מסמרים.. והרבה אהבה.. במקרה הכי גרוע תקראי לארון פינוקיו

leiny85

New member
נגר נשמע יקר...

ושוק הפשפשים ינוסה בקרוב. תוצאות ידווחו מהשטח

da1boy

New member
דוקא באיקא קניתי ארונית דיסקים

חביבה למדיי שיש שם מקום בער ל-200 דיסקים אם אני זוכר נכון...

leiny85

New member
וואלה?

היא מעץ? סגורה? ולא עולה מעל 400 ש"ח? אם התשובה היא כן לשלוש השאלות הנ"ל - מחר אני שם! (בקטלוג שלהם לא ראיתי משהו שענה על דרישותיי).

da1boy

New member
תשובות

היא מעץ סגורה, יש לה 2 דלתות הזזה (חיצוניות) מזכוכית, ויש שלושה מדפים מזכוכית (השטח שם לא מודבל לדיסקים בודדים, כך שניתן להכניס דיסקים באריזות גדולות/דיסקים כפולים. יש שם מקום בערך ל 140 דיסקים. ובקשר למחיר... יותר מאוחר אני יוכל להגיד לך מה המחיר אבל לפי מה שזכור לי זה בסביבות המאתיים שקל...

leiny85

New member
וואו, זה נשמע מושלם...

קנית את זה מזמן? (אני יודעת שהקולקציות שם מתחלפות, אני מקווה שיהיה את זה שם כשאני אגיע). אני אשמח לדעת את המחיר, ובקשה מוגזמת
: - אם יש לך אפשרות להעלות תמונה של הארונית הזו (אולי מהקטלוג של איקאיה באינטרנט?) - תזכה להערכת אין קץ ממני...
רוב תודות!

למעלה