שאלה קריטית, עם איזה נעליים אתם עובדים!?

snowbol

New member
שאלה קריטית, עם איזה נעליים אתם עובדים!?

טוב, לאט לאט אני מתחיל להשבר, אני עובד עם נעלי נייק איר מקס עם כריות אויר לאורך כל הנעל(נעלי ריצה) ובסוף משמרת של 6-8 שעות יש לי כאבים בכף רגל, ניסיתי לחפש קצת מידה באינטרנט על נעליים מיוחדות להליכה/עמידה ממושכת ועליתי על כמה חברות סגנון רוקפורט,אקו,קרוקס,בירקנשטוק וכד'.. השאלה היא עם מה אתם עובדים,האם זה נוח לכם? האם אתם חשים כאבים כלשהם לאחר המשמרת? לצורך העניין אין לי שום בעיה בריאותית ברגליים וזה נגרם אך ורק מהעבודה. אשמח לשמוע להמלצות לנעליים.

snowbol

New member
אני מודה לה' כל יום:)

למרות שציצים יכול להיות נחמד

רוצה ציצים?

אתה יכול לקחת את שלי. גם ככה הם רק מציקים. או שאתה יכול פשוט לשתות את הבירה בוזה מההודעה שלי על המשקאות ההזויים, אולי זה יעזור!

אני בדיוק מקטרת כבר כמה שעות עם כאבי

רגליים מטורפים מאתמול בלילה, גררר, משמרת נוראי . אני עובדת עם באפלו מאוד גבוהות , בגלל שאני מטר 55 , ולא זה ממש לא נוח .

or83

New member
בירקנשטוק

האלה מהפלסטיק של הטבחים. אמנם יקר משמעותית מקרוקס אבל הם לא נרטבות, לא מחליקות, מתאימות בול אחרי פעמיים כי הסולייה מקבלת את הצורה של הרגל שלך, אפשר לשים אותם במדיח כלים ואז הם נקיות, קלות, אווריריות. חסרון: מכוערות. אבל אתה מאחורי הבר אז מי רואה אותם בכלל? ואני עובד משמרות של 12 שעות...

snowbol

New member
אבל

זה לא בעייתי קצת לרוץ בתוך הבר בתוך הכפכפים האלה? כאילו לא יוצר לך מצבים שהרגל מחליקה החוצה?

זה הנעליים הכי יעילות שיש!

מילצרתי איתם במשך שעות, ועבדתי איתן משמרות בבר של 10-12 שעות, ואין לי מילה אחת רעה- חוץ מזה שהן מכוערות אבל שטויות תבחר שחורות, ולא באמת רואים בחושך :)

or83

New member
רצים בכיף, גם למעלה ולמטה במדרגות. לא מחליקות

temptation411

New member
גם אני עובד עם בירקינשטוק

בערך עולות 300 שקל אפשר גם לעבוד עם נעלי הרים של הייטק כמו של הסיירות של הצבא גם אמורות להיות נוחות

חמדונה

New member
יש בירקנסטוק יפות, לא ללכלך

אלה נעליים יקרות, אבל הן שוות כל שקל. ויש באאוטלט בהרצליה בירקנסטוק במחירים (יחסית) טובים.

rustynail

New member
../images/Emo45.gif בירקנשטוק זוג שני!

עובד כבר עם הזוג השני שלי, הראשון החזיק 3 שנים ולא שמרתי עליו במיוחד השני בן שנה בערך ורק עובד איתו, מאוד נוחות, לא מחליקות, עמידות, הכל כבר נאמר את הזוג הראשון קניתי עוד מהיבואן הקודם עלו בערך 150 ש"ח פחות מהיום ואת השני כבר בחנות של רוקפורט יקר אבל שווה כל שקל! מומלץ בחום! משמרות ארוכות עד 10 שעות לפעמים 5 פעמים בשבוע, בבר שלי יש גומיות על הרצפה אם זה משנה... אין כאבי רגליים\גב!

לאוס

New member
מגף אוסטרלי ומדרסים.

היו לי בלנסטון, לקח ארבע-חמש שנים, אבל שחקתי אותם עד דק ולאחרונה התחדשתי לי ברד-בק. מאוד מומלץ גם בגלל הסוליה (ברד בק יש איזה שכבה מיוחדת כלשהי), גם הנוחות, גם עמידות (חשוב) וגם המראה- נראות על הכיף כיפאק. מדרסים זה משהו שאני ממליץ בלי קשר. לא עולה הרבה (דרך קופ"ח) ועוזר לא מעט.

snowbol

New member
סבבה..כנראה שנלך על בירקי

יש אותם באוטלט בהרצליה...

פעם הייתי עובד עם מרטינ'ס גבוהות...

הנעל הכי מגניבה שיש... (ובדר"כ השלמה תואמת לחולצת מטאליקה-מאסטר אוף פאפטס הקרועה שלי...) אבל! היא לא נוחה בעליל. היום אני עובד עם נעל ספורט נמוכה של נייקי. מהדגמים הזולים - אלו שאין להן שם דגם והן מיוצרות מחניכיים של ילדים אינדונזיים... 180 ש"ח באליטל. - ואין כאבי ברכיים.

אני עובדת עם כל נעל ש...

עוזרת לי להגיע לדיספליי, ולא משנה כמה היא נוחה או לא... למזלי, אחרי שנים רבות על עקבים - הכל כבר נוח לי, אז זו לא בעיה גדולה.

למעלה