שאלה קריטית

tool2

New member
שאלה קריטית

עדיין צריכים את העצומה? כי מצאתי דרך פשוט להחתים מיליון אנשים.. אני עובדת בדוכן ומאות אנשים באים אליי מדי יום ולא נראה לי שתהיה להם בעיה לחתום על עצומה אם אני אבקש יפה ואסביר להם בשביל מה
ככה יכול להיות שכל יום יהיו לי איזה 50 חתימות.. אז תודיעו לי אם צריך עדיין

30stm boo

New member
אחח איזה לילה !!

לפני שעה בערך מצאתי את עצמי מדפדפת בערוצים ופתאום לנגד עיניי בערוץ STAR WORLD הקליפ שלFY ושני סינים (או סתם אנשים עם עיניים מלוכסנות..)מדברים על ג'ארד!! אחרכך איכשהו העברתי לMTV ומה אני רואה?! את טקס EMA ומולי פניו (היפיפיות-אני חייבת לציין) של ג'ראד ופניהם (השעירות-אני חייבת לציין) של תומו ושאנון!! אחח איזה כיף ללכת לישון עם חיוך על הפרצוץ,עם זכרונות טובים מג'ארד (וקצת סיוטים על הסמורים השעירים..
) לילה טוב!!

DarkSecretLove

New member
ואו חח אחלה לילה

יש סיכוי שתבררי על מה שראית בסטאר וורד?כי אני לא שמעתי על דבר כזה ,במיוחד לא בערוץ הזה .. תמיד כיף ללכת לישון כשהבנים זה הדבר האחרון שאת רואה XD למרות שלחלום על שאנון וטומו עם החיות האלו על הפנים שלהם,יכול ליצור סיוטים.. חח מקווה שלא חלמת על המחבלים האלו Oם

30stm boo

New member
../images/Emo91.gifאז ככה.!../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

ימי ראשון עד שישי בשעה 00:00 ו- 3:00 בלילה בסטאר וורלד יש משהו עם מוסיקה,ביום שאני ראיתי היה מצעד כזה של רוק... הלילה למשל לפי מה שבדקתי יש מצעד פופ " וידאוסקופ " פופ. בתכנית זו נחשף עולמם של הלהקות והאמנים הגדולים ביותר. העובדות המעניינות ביותר לפי סדר כרונולוגי, הלהיטים והפספוסים הגדולים, הקליפ הראשון והאחרון - אלו כל הפרטים על המוסיקאים האהובים עליכם העתקתי את זה מהלוח שידורים-בכל יום יש דבר כזה רק עם סגנון אחר... מקווה שהבנת..

למעלה