שאלה קשה: אילו 5 נקודות .... אילו 5 נקודות הייתם לוקחים עמכם לאי בודד???
S shahaful New member 31/5/11 #1 שאלה קשה: אילו 5 נקודות ....../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אילו 5 נקודות הייתם לוקחים עמכם לאי בודד???
שאלה קשה: אילו 5 נקודות ....../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אילו 5 נקודות הייתם לוקחים עמכם לאי בודד???
י יעל ארנסט New member 31/5/11 #2 לא נעים לי לומר לך שחף... אבל כל הנקודות שלי הולכות איתי לכל מקום שאליו אני הולכת.... די, נו, הייתי חייבת. שאלה מאתגרת מאוד, אני צריכה עוד קצת לחשוב על זה. אלו חייבות להיות נקודות שנבחרות מתוך ראיה טיפולית או שלא חייבים?
לא נעים לי לומר לך שחף... אבל כל הנקודות שלי הולכות איתי לכל מקום שאליו אני הולכת.... די, נו, הייתי חייבת. שאלה מאתגרת מאוד, אני צריכה עוד קצת לחשוב על זה. אלו חייבות להיות נקודות שנבחרות מתוך ראיה טיפולית או שלא חייבים?
Y y u l a 9 New member 31/5/11 #4 על אי בודד לא בא לי להידקר בכלל, הייתי לוקחת את הפטצ'ים של האלקטרו שימסג'ו לי את הגב בין השכמות מדי פעם וזהו
על אי בודד לא בא לי להידקר בכלל, הייתי לוקחת את הפטצ'ים של האלקטרו שימסג'ו לי את הגב בין השכמות מדי פעם וזהו
י יעל ארנסט New member 1/6/11 #20 גם אני חשבתי מיד על הנקודה הזו בעיקר כי היא מגיעה כל כך עמוק לנפש, והיא מאוד מרגשת. לפחות אותי.
י ינוקא1 New member 31/5/11 #14 זה במערכון של הגששים "חכם מימון רוכב שנית" - חיפשתי ולצערי אין יו טיוב , אם אמצא אשלח לך
י ינוקא1 New member 1/6/11 #16 הייתי רוצה לבחור 5 , אבל אז הנקודות האחרות יכעסו שאני יוצא לחופש בלעדיהן !