שאלה קשה בקשר לתזונה

שאלה קשה בקשר לתזונה

שלום וברוכים אתם על הפורום הטוב הזה. שאלה, אחרי עודף משקל רציני, החלטתי לעשות שינוי באורח חיי ו"לקחת את עצמי בידיים" והתחלתי השבוע דיאטה . קצת פרטים טכניים עובדת בסוג עבודה שמהבוקר עד הערב יושבת במקום אחד (בקושי זזה..) בת 33 BMI - מעל 32 גובה 173 משקל 98 פעילות ספורטיבית - 3 פעמים בשבוע, חצי שעה הליכה (מתוך מטרה לאט לאט לעלות את הקצב/זמן) אני רוצה להוריד בן חצי קילו לקילו בשבוע (אני יודעת שיותר מזה זה לא אפקטיבי) א. כמה קלוריות אני אמורה לצרוך ביום, על מנת להוריד במשקל לפי מה שרשמתי. ב. היכן יש תוכניות דיאטה טובות ברשת או בכלל, כל המלצות אחרות, יתקבלו בברכה. תודה

טוטס

New member
ממליצה לך לגשת לדיאטנית מטעם קופ"ח

זה לא יקר וזה יתן לך גם מעקב אחת לשבועיים וגם תפריט שמתאים בדיוק לסדר היום שלך, למזון שאת אוהבת ולכמות הויטמינים שאת זקוקה להם. קילו בשבוע נשמע לי מעט מוגזם. לרוב אמורים להוריד בדיאטה בריאה כ-3 ק"ג בחודש. בהתחלה אולי מעט יותר...

תזונה

א. כל הכבוד על ההחלטה ועל הפעילות ועל החלטה חעשות זאת לאט ו-ב-ט-ו-ח. ב. אין לי מושג היכן ברשת יש "תוכניות" דיאטה ואני תקווה שהנחישות תוביל אותך לתזונאי/ית או למסגרת קבוצתית בלוווי איש מקצוע שכן ההחלטה על איך וכמה הינה אינדיוידואלית ותלויה בלא מעט גורמים נוספים.

למעלה