שאלה קשה הדורשת מחשבה מעמיקה..

שאלה קשה הדורשת מחשבה מעמיקה..

בהנחה היפוטתית כמובן שאנחנו אבות לילדים... מה היית מעדיף/ה: 1. שהבן שלכם יהיה הומו? 2. שהבת שלכם תתחתן עם ערבי? ובלי התחכמויות דוגמת שהבן יתחתן עם הומו ערבי וכ'...

הראיס למשל אמר לי בשיחה בארבע

עיניים שהוא היה מעדיף בן הומו... למה?! כי ככה הוא לא צריך לצאת מהבית בשביל להתפרק...

el presidente

New member
../images/Emo6.gif

גם אתה זכור לי שרצית שהבת תביא לך בחור ערבי הביתה..... גם מהסיבה שלא תצטרך לצאת מהבית בשביל להתפרק....

לא...לא ...לא..יא טמבל..../images/Emo163.gif

כשאני אמרתי שאני מעדיף חתן ערבי כדי שאני אוכל לזיין אותו זה לא לפי הטרמינולוגיה שלך..אני התכוונתי לזיין אותו במכות...

el presidente

New member
כן כן ..ובשביל "לזיין אותו במכות"

אתה תמיד מביא חבילה של קונדומים מחוספסים בטעם לימון?..או שהוא מיקרה חריג?

פחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

תשמע..תראה..משום מה יש לך תכונה כזו להשליך את המציאות שלך על כל אחד אחר ולשנות את הפאזה של הסיפור לכזה עם פן מיני. אם היית מסתכל כמו שצריך היית רואה שזה לא קונדומים,זה כפפות חד פעמיות! מה רצית?! שאני גם אכסח לו את הצורה וגם אגרור אותו החוצה מדמם למוות בידיים חשופות?

el presidente

New member
הבנתי..והביריות שמבצבצות לך מתחת

למיכנסיים..זה....רגע..תן לי לנחש....שניה..חליפה מיוחדת של חקירות שב"כ..נכון!?

איזה ביריות איזה?

בואנ'ה ראיס אתה אשכרה צריך משקפיים... אמרתי לך כבר - תפסיק להשליך את המציאות שלך על כל אחד שאתה מדבר איתו!! תסתכל טוב בפעם הבאה ותראה שמדובר בחבלים מעור! איך אתה חושב אני קושר את הכלב הערבי? ומה עכשיו?! תתחיל לספר לכולם על השוט השחור שראית אצלי? ברור לך שזה בשביל להצליף בו נכון? אתה מודע לזה שזה לא בשביל לקשור לעצמי את הביצים כמו שאתה רגיל לעשות ביחסי המין שלך?!

el presidente

New member
הבנתי..הבנתי..אז אני מבין שיש

לך הסבר הגיוני גם ל : 1. סט סרטים כחולים (פאטימה מוצצת 4, מוחמד והפלוגה המאושרת) ? 2. מיטת מים ? 3. חליפת עור וורודה עם פתח מאחורה ? 4. דילדו דו כיווני 5. בקבוק שמן תינוקות? 6. חוטיני מנומר? אני מניח שכל זה בעצם כלים של שרות הביטחון...כן!?

חס וחלילה...

מה לאביזרים האלו ולשירות הבטחון?? זה בסה"כ הציוד שMZ השאיר אצלי כשהוא עבר דירה...

Gixxer600®

New member
נו באמת

מצידי שיהיה הומו חובב סוסים צוהלים שזעתם ניתזת באחו שטוף טל שעה שהם רוכבים שריריים אל מול השקיעה אבל שערבי מזוהם, ערבי אתה קולט מה כתבת? ערבי יכנס לבת שלי!!! אני עדיין לא מסוגל לעכל את העובדה שיהודי יעשה לה את זה

scooby4

New member
אני מתאפק לא לצחוק

נשברתי. חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה