שאלה קשה למומחים

קוקולון

New member
שאלה קשה למומחים

צילמתי תמונה של אדם אך העיניים עצומות. יש לי תמונה נוספת שלו עם עיניים פקוחות והצלחתי להתאים את העיניים הפקוחות במקום הסגורות במדויק, אבל גוון הפנים לא תואם ואני לא מצליחה למצוא את הפונקציה שנותנת את האפשרות להגיע לרמה טובה כך שלא ירגישו ב"טיפול" שבתמונה. ראיתי דוגמה של מישהו שעשה את זה בעבר בהצלחה מרובה. יש לי cs me . האם מישהו יכול לעזור לי עם הסבר מפורט ? לצערי לא אוכל לצרף את התמונה מטעמי שמירת הפרטיות. תודה, אורית

tstorm

New member
my answer

there isnt one function to blend 2 pictures together, its a combination of levels, saturation, color levels and many more it all depends on the pictures u want to blend since every 2 images need difrent attention, ill be happy to do it for you and create a tutorial for u to look at and learn, send me the pictures by IM i u wish tStOrM

קוקולון

New member
תודה

אבל לא אוכל לשלוח את התמונה מטעמי פרטיות המצולם - ללא הסכמתו לא אוכל לשלוח לך. בכל זאת אשמח אם תוכל לכתוב הסבר גם אם הוא לא מלווה בתמונות. אורית

da1946

New member
חפשי בקישור שלי- רטוש

צרפתי קישור למדריך אשר מסביר בפרוטרוט כייצד מרטשים תמונה וכייצד מתאימים גווני עור. חפשי בהודעות מלפני מספר ימים. אם לא תמצאי אשלח שוב.

למעלה