שאלה קשה

שאלה קשה../images/Emo35.gif

אני אמנם קוראת פסיבית, אך מאוד שמחה לשמוע שערב החתונה הוא מושלם, וכל החששות והלחצים שקדמו לא נעלמו לגמרי. בכל זאת, ההיתי רוצה לשמוע, בעיקר מהנשואות שבינכן - אלו שעברו את התהליך כולו, מה מאכזב, מה קשה, למה צריך להיות מוכנים במיוחד. עד כה, נראה שחילוקי הדעות עם המשפחה הם עקב אכילס רציני. האם יש עוד הפתעות המעיבות על שמחת החתונה?

kisses

New member
well in my wedding

night my car brook down and I couldnt go to the shots in the park but apat from that everything went smpth;y but now the only thing that I´m a bit mad at is that I thought I looked better then I really was hope I helpped

shusa

New member
לשאלתך

בתכנון החתונה שלנו חילוקי הדעות בין קרובי המשפחה היו השלב הקשה ביותר, אבל אם אתם יודעים מה אתם רוצים ומה אתם חולמים שיהיה באותו יום אל תתביישו לעמוד על שלכם, כי סך הכל זה היום שלכם. אני נתקלתי בהתנגדות עזה בקשר לאולם ובסוף היתה חתונה כ"כ מקסימה... כשהשלב הזה עובר יש רק הדאגות הרגילות מזג אויר, מי יגיע וכו´ אבל בגדול אין אכזבות, אני זוכרת את היום הזה כיום הכי טוב בחיים שלי והכל בזכות זה שהייתי רגועה ונתתי לעצמי להנות... מזל טוב ובהצלחה

היי שבלולית, קודם כל נשמח גם

לשמוע פרטים ממך, מתי החתונה , איפה ומי נותני השרותים שלקחתם. אני התחתנתי לפני חודשיים וחצי, ואכן זה היום המאושר ביותר, כל העעיפות , הלחץ, והחששות ממש נעלמים והמקום זה מקבלים המון מרץ, כח , ואנרגייה מושלמת. אצלי דווקא לא היו חילקוי דעות משפחתיים וכל תהליך ההזמנות עבר דיי חלק (היו קצת חילוקי דעות עם הבעל, אבל הסתדרנו..) . למה את חושבת שיש דברים מאכבים או קשים? אם עובדים באופן מסודר, לא צריכה להיות בעיה. אלי למשל דבר שקצת הרגיז אותי באותו יום היה שהצלם קצת איחר לסלון, והתקשר אליי לפלאפון כדי לקבל הסבר איך מגיעים, אבל החלטתי לא לתת לזה לעצבן אותי, הסברנו לו , ותוך רבע שעה הוא הגיע , והכל המשיך חלק (אבל כמובן שאת הפרט הזה אמרתי לבעל האולפן צילום אחרי החתונה כביקורת בונה), זהו , היום עבר נפלא, רגוע ובאושר. ולא נתתי לשום דבר לעצבן אותי או לאכזב אותי ביום הזה- כי סה"כ זה פעם בחיים.... שיהיה לך המון מזל טוב ובהצלחה.

הילית*

New member
מה קשה...

אנחנו עשינו את החתונה בחודשיים שזה מה שתמיד רציתי... אבל אלו היו חודשיים מאוד לחוצים בעיקר בגלל שנוספו להם לחצים של העבודה שלי. מצאתי את עצמי הרבה פעמים קמה בחמש בבוקר כדי להספיק לעשות משהו שהבטחתי לאיזה לקוח ובגלל שיום קודם יצאתי לסידורים יותר מוקדם אז לא הספקתי... מה עוד מאכזב....שכל פעם שצריך לצאת יותר מוקדם מהעבודה (ותאמיני לי שגם בחודשיים של ההכנות היו לי שעות נוספות רבות וגיליתי איכפתיות רבה מהעבודה למרות החתונה) זוכים לפרצופים מהבוס, פרצופים שהביעו בעיני חוסר פרגון מלא ואוגואיסטיות. צריך להתעלם ולהמשיך הלאה... צריך להיות מוכנים לכך שגם בינכם לא תמיד תסכימו על הדברים ולעמוד על שלך רק על הדברים העקרוניים באמת ולא על דברים פחות חשובים...וכמו בחיים צריך לדעת לותר... אני מודה שאצלנו כלל לא היו בעיות עם ההורים והם בכלל לא התערבו לנו אז ככה שלא תמיד ההורים זה עקב האכילס בחתונה

shelycat

New member
קטן עלינו הכל....

צריך לזכור קודם כל שכולם רוצים בטובתך ולא להתעצבן כשאת מגלה שאבא/אמא/אח/אחות של החתן/כלה מתרגשים נורא בשבילכם ובשביל עצמם ונוטים לעיתים לשכוח מי החתן והכלה ומתחילים להתנהג כאילו הם הכלה, או כמו שתיארתי את החתונה שלי אני הייתי הכלה, ואבא שלי היה הכלה וגם אמא שלו היתה הכלה. לאחיות ואמאות (בד"כ של החתן) בעיקר יש נטייה לרצות להיות מרכז הארוע ולרצות "לגנוב" את ההצגה מה שקורה בסוף הוא שלעיתים יש אכזבות כיון שבד"כ הנשים מצד הכלה יותר במרכז העינינים. אחות של בעלי "השאילה" באמצע הארוע את הצלם ויצאה איתו לצילומי דוגמנות מחוץ לאולם (במרפסת), אחות של בעלה של חברה שלי הודיעה שהחתונה שלהם היתה מסריחה כיון שהיא רצתה להיות ה"כלה" ולא קיבלה את מבוקשה. לאם החתן לעיתים יש נטייה אחרי הארוע קצת לאבד את הצפון במידה והתאכזבה מהארוע או סתם כי נופל האסימון שיש אשה חשובה יותר בחיי בנה. חוץ מזה כל אחד יודע הכי טוב איך הארוע צריך להיות ולא כולם מקבלים את זה שדעתכם עלולה להיות שונה. אבל סך הכל בסוף הכל מסתדר ועצתי היא דיפלומטיות אבל עמידה עיקשת על מה שעקרוני לכם הרי זה היום שלכם!

תודה על נתשובות הכנות. רציתי לדעת

האם העובדה שצריך להתפשר - הרי לכולם יש מסגרת תקציב מסויימת, יוצרת לפעמים הרגשת אכזבה.

למעלה