אם זה הכיוון אז יש לי עוד פתרון
בסגנון: תייצר את הסיקוונס שאתה רוצה, תפתח בפוטושופ את התמונה הראשונה תן record ב - action, הפעל פילטרים כאוות נפשך עד שתגיע למנוחה ולנחלה של צבעי עיפרון (אני אתן רמז filter - artistic - colored pencil

) ואז בפקודת automate תפעיל את ה action על כל הסיקוונס, זה מין רוטוסקופינג לעניים אבל זה עובד יופי (עניים עם פוטשופ בבית, אכן מראות קשים מיקי

). אם הכיוון הוא לשיידר אמיתי, אז צר לי, אני לא יודע לתפעל כראוי lightwave. אני יכול לאמר לך איך הייתי עושה את זה במקס ותנסה לעשות אדפטציה. אם ננתח את הצורה שבה מציירים עם עפרונות צבעוניים נראה שככל שמתקרבים להצללות ככה הקווים נעשים יותר צפופים ויותר כהים. דבר ראשון בשביל שתהיה לי שליטה מלאה בהצללות הייתי מעלה בחומר את ה self ilumination עד למעלה (100%) דבר שני הייתי יושב עם עפרונות ונייר ומקשקש קווים שמייצגים כל שלב של הצללה מהקל ביותר עד הכבד והמוצל ביותר, מכניס לפוטושופ ועושה להם טיילינג. דבר שלישי בשביל להפעיל את ההצללה הנכונה בכל רמת תאורה הייתי שם ב difuse חומר faloff כשהוא על shadow\light כשבצד המוצל (השחור) הייתי שם את הטקסטורה הכהה ביותר שלו ובצד הבהיר (הלבן) הייתי שם עוד faloff שבתוכו בצד הכהה הייתי שם את הטקסטורה הקצת יותר בהירה ובצד הלבן עוד faloff וכן הלאה עד שהיו נגמרות לי הטקסטורות. ועוד משהו שנראה לי חשוב, הייתי מעביר את ה environ של כל הטקסטורות ל screen כי זה צריך להראות כאילו זה מצוייר ולא עטוף. זהו פחות או יותר אפשר גם לשחק קצת עם ה mix curve ולשים ברייטרייס גם faloff בשביל לקבל השתקפויות מצוירות ואפשר להמשיך לשחק עם זה אבל זה העקרון. אני יודע שזה נראה קצת מבולבל אבל זה לא מסובך. בכל מקרה אם יש שאלות אז בכיף (בחיי אני נשמע כמו איזה מורה מזדקן).