שאלה קשורה למסירה אישית

3מרגו

New member
שאלה קשורה למסירה אישית

נראה שהסתבכתי בנושא

הנתבע רשום במשרד הפנים אצל ההורים.הגשתי תביעה,בית המשפט שלח רשום-לא הלכו לאסוף.ברור.בטח יש לו כמה וכמה תביעות...פושע...
לקחתי מסירה אישית,הגעתי עם חשש גדול/פחד-אולם התחתון.הבנתי שכולם בחו"ל...
ביקשתי מידיד לעזור בנושא.חיכיתי לו בצד.הוא אמר שאין פעמון,זה בית עם גדר(שלא נדבר על מיליונים).יש מצב שיש מצלמה ולא יפתחו-אף פעם.הידיד לא חשב הרבה,הכניס חומר מתחת לגדר שזה בסדר,אבל טוען שיצאה שכנה וחתמה לו(???).פשוט לא קונה...אבל אין ספק שהם ראו.בנוסף,ניתן לשלוח פקס לטלפון בבית.שלחתי גם ויש לי אישור עם צילום של דף ראשון.
יש לי אישור מסירה עם קישקוש שזה גרוע כי הבנתי שצריך להיות שם של מי שחתם.
היום דיברתי עם אמו של הנתבע,הקלטתי את השיחה.מכחישה שיש חומר כולל פקס.הבן לא גר שם,טוב,זה הבנו.אמרתי לה שהיה שליח והחתים את השכנה.הגיבה שהיא עוד תתבע אותי על זה(כלומר,השכנה לא חתמה).בסוף פלטה שהוא יזכה בתביעה(נעליים) למרות שלפני רגע לא ידעה על מה מדובר...
השאלה:מה אני עושה בסיטואציה כזאת?עם החתימה של מי יודע של מי?ברור לי שהוא לא יגיב וצריך לבקש פס"ד בהעדר הגנה ולהציג את החתימה?אין שם והיא לא "בני בית".
שאלתי בפורום אחר ותגובה היחידה "את צריכה עו"ד".
איך בכלל תובעים אם לא לוקחים חוקר פרטי שיאתר את הפושעים?

3מרגו

New member
חשבתי על זה

אני מתארת ששכ"ט שלהם די מכובד.סכום התביעה 7800.ברור שפס"ד יכול להיות פחות.אם שרות של חוקר יבטיח גם שרות בהוצל"פ כדי לגבות כסף בפועל וזה עדיין ישתלם מה טוב.שאלתי על זה בפורום חקירות.
השאלה מה לעשות עם טופס מסירה חתום...

3מרגו

New member
אם ישאר חצי גם טוב

כולל גביה דרך הוצל"פ.הבעיה פה שזה עולם התחתון.יום אחד הבית פתאום יישרף...או הרכב יתפוצץ...או גרוע מזה...אמרו לי כלל לא לקחת סיכון ולא להגיש שום דבר
.שימשיך בדרך פשע ורמאות.
הכוונה לחוקר פרטי?איך מחפשים?לא נראה שיש לי חברים שאקבל המלצות חמות...

3מרגו

New member
יש לי נסיון עצוב

כאשר בעקבות דיון בפורום של תפוז נדבק אלי עו"ד שאשתמש בשרותיו.לקח כסף ועשה רגליים.

למעלה