שאלה ראשונה שלי כאן

feyDo

New member
שאלה ראשונה שלי כאן

אני די ישן בתפוז דרך אגב מעל חצי שנה כבר אז ככה השאלה.....: בזמן ששלומי היה כאן עכשיו כשהוא הלך משהו השתנה כאן? או שזה אותו הדבר? שאלה שניה: עד כמה הנערים שכאן וענת מוכנים להגיע כדי לעזור? רק ליעץ בפורום או אולי גם מעבר לזה? כמה מוכנים לעזור כאן? כי אני לא רוצה שיגידו עד הסוף ויברחו אחרי כמה ימים כי הבעיה שיש לי קשה מאוד לפטירה אני לא מצליח הפסיכולוג שלי לא מצליח אז אני יפנה לפורום הזה "בעיות בגיל ההתבגרות" גילי כמובן אני לא יתן עלי בכלל פרטים בהתחלה... אז עד לאן מוכנים להגיע פה האנשים שכאן? כמה עזרה יכולים לתת? ומי יכול לתת ממש עזרה? למה שחשוב מי כאן מאזור הנגב? באר שבע אולי? אז יהיה הכי קל....... אז בבקשה לענות על כל מה ששאלתי כאן..... חייב לקבל עזרה ומהר........ אני לא יודע כמה זמן אני עוד יחזיק מעמד... אתמול כמעט נגמרו לי החיים....(לא ניסיתי למות!) וזה מאוד חשוב.... אי חיי בדיכאון הרבה שנים כבר....ורוצה לצאת מזה כבר... אז לענות על הכל כדי לדעת אם יש אפשרות לפתוח כאן את כל הבעיה שלי.... תודה לכולם............או לכל מי שיענה! שלכם feyDo

sweet heart

New member
אני לא יודעת אם אני אוכל לעזור

כי לא ציינת את הבעיה בפירוט. ספר כל מה שיש לך על הלב ומי שיוכל לעזור, יעזור. מרינה

feyDo

New member
מרינה יקירתי לא ביקשתי את זה

את יודעת מי אני! אבל בבקשה אסור לך לפרסם את זה בכל מחיר! אז לקטע הזה: ביקשתי תשובה לא לגבי הבעיה שלי שאלתי שם הרבה מאוד דברים אחרים.. כמו עד כמה מוכנים כאן להשקיעה בלעזור ועוד כמה שאלות דומות לזו וחשובות לפני שאני מפרסם את הבעיה... אוקי מסינו´ש? שלך feyDo

feyDo

שלום.. טוב אז ההודעה הראשונה שלך הייתה קצת מבולבלת ולא צלחתי להבין הרבה, ואני גרה מאוד רחוק מבאר שבע.. אבל אני פה בשבילך ובאימייל ובאייסי.. ואם רק תספר מה בידיוק קרה אני יעזור בשמחה
גלית

RoadKill

New member
כן

לדעתי אין לך מה להפסיד מקסימום לא נצליח לעזור לך אבל שווה לך לקחת את הסיכו אני מוכן לעזור לך

feyDo

New member
באמת?

תראה אני לא מכיר אותך ממש אבל אין סיכוי שאני יספר את זה עד שאני ידע שיהיה אפשר לעזור לי... יש בפורום הזה ממש הרבה שמכירים אותי בשם אחר.... ואם לא יהיה עזרה ממש........אני לא ממש רוצה שיגידו עלי משהו זה או אחר.....או שיגיעו אלי ויגידו שזה קשה ויתנו לי רחמים מבין?

סליחה אבל...

לא עליתי עדיין על הניק האמיתי שלך... אז אם תואיל בטובך לכתוב לי לאייסי אני אשמח. גלית

feyDo

New member
אם את מזה אותי לא לדבר על שמי בבקשה

אני מכיר אותך קצת אבל את שמי אל תספרי בבקשה

feyDo

New member
גלית עוד אין לך אי סי??

כל כך הרבה זמן ולא עשית אי סי קיו עדיין?

sweet heart

New member
כנס אלי לאיציק

124837070 ותגיד לי מי אתה למרות שנראה לי שאני יודעת..

feyDo

New member
מרינה יש לי אותך ממזמן באי סי

את יודעת מי אני! אז אל תגידי שלא.. אולי את לא מזה ממש....

night_wish

New member
אזור הנגב?

...קרית גת, בכול אופן, יש כאן אנשים שתמיד ינסו לעזור לפחות אני :) תשלח הודעה לאיסיקיו שלי 115036698 ביי blessed be *night wish*

feyDo

New member
יש לי דודה בקרית גת......

ואני עוד שניה אצלך באי סי

feyDo

New member
את יודעת מי אני.......דיברתי

איתך היום ואל תגלי בבקשה

balcony

New member
אני מוכנה להגיע הכי רחוק שאני יכולה

ומסוגלת. בסה"כ אין לי הכשרה, כך שהעזרה יכולה לבוא מנסיון בלבד. אבל דבר אחד בטוח- אני לא אברח כל עוד תזדקק לי

feyDo

New member
אני מאוד מקווה שזה יהיה כך ...

מאוד מקווה שאת צודקת...... ואני יכתוב את רוב הסיפור מחר כבר..... זה יהיה יותר מאיזה 5 דפי וורד... וזה ארוך אבל רוב מה שהבעיה יהי שם.... ומי שיוכל לעזור לי יעזור אני מקווה

balcony

New member
אני אקרא את זה... עד הסוף

ואשתדל לעזור לך. אפשר גם בICQ אם אתה מעדיף שלך balcony

למעלה