שאלה רדודה לבנים-אבל חייבת להשאל..

ככה אני

New member
שאלה רדודה לבנים-אבל חייבת להשאל..

חברה טובה שלי, יפה (אמיתית!), חכמה, מצחיקה, ו... היה לה חבר אחד בקושי (היא בת 25), במהלך שיחת "איך זה יכול להיות??" ו"למה את כ"כ חסרת ביטחון?" היא פתאום אמרה: "יש לי תחת שעיר", נרגעתם? ועכשיו לשאלה: בנים, נגיד שאתם מתחילים בקשר עם מישהי, היא יפה, יש בינכם חיבור ודיבור ואז בשלב מסויים (נגיד בשלב ההיפטרות מהבגדים..) אתם מגלים משהו כמו ישבן שעיר, זה יכול לגרום לכם לפתח דחייה מכל העניין? אני טענתי שלא, היא טוענת שכן, אולי אתם תיישבו את הויכוח.. תודה

נוקס

New member
כן,זה יכול

וגם ליצור המון שריטות של מראה אצל נשים: 'אני נראת טוב מספיק כדי להתפשט?' ועוד תסביכים לבחירתך.

Vdrums

New member
קודם כל מה זה יפה אמיתית לא הבנתי.

דבר שני, מה זה ישבן שעיר? כמה שעיר? זה תלוי. וכן זה יכול לפתח דחייה, כמו שיש בנות שגם מפתחות דחייה בגלל בחורים שעירים. לדעתי האישית בחורה צריכה להיות חלקה, את השערות תשאירו לנו. תודה.

zsahr1

New member
היי

אני חושב שזה יכול לגרום דחייה מסויימת אבל ואני אומר אבל אם הבחורה באמת חמודה והיא מדליקה ונראת טוב ואני חושב שיש לי סיכוי איתה אז הייתי תומך בה ללכת להורדת שיער בליזר , זה עולה הרבה כסף אבל זה שווה את זה .

השאלה היא

כמה זה 'שעיר'? אולי זו רק תחושה שלה? יש לי חברה שבטוחה במאת האחוזים שהיא שעירה בידיים, אני לא רואה את זה [טוב, היום אין כבר מה לראות. היא עושה שעווה בידיים]. בכל אופן, זה לא ממש משנה אם זה באמת מרתיע גברים,למה וכמה, הנקודה היא שהיא מרגישה שזה שעיר וזה מעניק לה תחושה של חוסר בטחון במב אינטימי עם גבר. הציעו כאן את האופציה של הלייזר. לפי דעתי זה מעולה. אופציה שנייה היא [למצב כללי לא ממש מזהיר], להוריד בשעווה [אני לא מאמינה שכל התחת שלה שעיר ולכן זו גם אופציה טובה לכסות חלק קטן עם שעווה..] ואת זה עדיף אצל קוסמטיקאית או חברה ממש טובה שממנה היא לא מתביישת. ברוכה הבאה לך
ובהצלחה לחברה.

ככה אני

New member
אז בעצם היא צודקת ואני תמימה...?

קודם כל תודה על התגובות הרציניות (פחדתי שאני אזכה לצרור התחכמויות..), חוץ מזה אני אשמח לעוד תגובות/דעות למרות שכנראה, כאמור, יש בסיס לחוסר הבטחון שלה... כביכול פתרון השעווה/לייזר פשוט אבל אפילו ללכת לקוסמטיקאית מפדח אותה.. אולי אני אצליח לשכנע אותה... כמה מגוחך שכזה דבר קטן יכול להעפיל על כ"כ הרבה דברים טובים...
אה, וב"יפה אמיתית" התכוונתי שהיא אחת כזו שבלי שום איפור או השקעה נראת מדהים בעיני כל אחד (גברים ונשים)

Vdrums

New member
תחשבי על משהו שדוחה אותך בגבר

ונראה עד כמה הדבר הקטן הזה יאפיל על הרבה דברים אחרים. זה לא אומר שכל הגברים בעולם יסלדו מישבנה השעיר של חברתך.

פיאנו

New member
ככה את?

לך יש תחת שעיר? אם לא, תדמייני את עצמך עם תחת שעיר ומה זה היה עושה לך לבטחון העצמי. חוץ מזה מה הבעיה שהיא תראה לך את הישבן שלה, ותוכלי לדעת אם זה כל כך נורא?

אין שום בעיה

תחת שעיר לפי דעתי זו לא בעיה ואם יש לה בעיה אישית עם זה שגורמת לחוסר בטחון, זה פתיר ע"י לייזר וכו'

ככה אני

New member
קומנדר, הסבר ופרט...

מה ז"א "אין שום בעיה" ? (לזה אפילו לתמימה שכמוני קשה להאמין..) אם היית יוצא עם מישהי (תיאורתית, ראיתי שאתה נשוי..) ותוך כדי התעסקות בפעם הראשונה פתאום היית מגלה שיעור על הישבן (או הגב או הבטן לצורך העניין), זה לא היה גורם לך לשום רתיעה? או שזה היה "מבהיל" ברגע הראשון ואח"כ פשוט היית יכול "לשים את זה בצד"?

באמת שלא

אפילו אני חושב שזה היה מדליק אותי קצת אני מאוד אוהב גוף אמיתי וטבעי של אישה, אני יודע שקשה להאמין אבל אני מעדיף אותן עגלגלות ואמיתיות [כלומר שיער במקומות שצומח בהם שיער]

Vdrums

New member
אמיתיות ועגלגלות סבבה, שיער איפה

שצומח סבבה, ברוב המוחץ של המקרים לבחורות לא גודל שיער כמו אצל בנים לא בכמות ולא במקומות. אבל אם אתה אוהב שיער בית השחי וברגליים אצל הבחורות שלך תהנה... בעעע

Urik82

New member
Girl have to be:

Soft like silk! So when u touch her your hand (or another part of your body) will skin on it like snowboard from hundred years snow on top of snowcaped mountain in switzerland!

Urik82

New member
Ken be mida mesuyemet

Ishit ani raiti bahura im seirut be ezor a haze me az ani meod kriti ba inyan

חיבוקון

New member
השאלה ממש לא רדודה, חלק מקשר

יפה זה המשיכה הפיזית בין שני בני הזוג. גברים שונים במהותם מנשים, גברים יותר ויזואליים, נשים יותר רגשניות. לגברים יהיה קשה יותר לקבל את זה, למה? שאלה טובה :) הקיצר, לדעתי היא צודקת לחלוטין, והבסיס שנבנה איתו לא היה מספיק יציב בשביל לא לגרום לו לדחיה הזו.

למעלה