שאלה: רימאסטרים איזה רימאסטרים אמורים לצאת בקרוב ואיזה לדעתכם יוכרזו בעתיד?
J jackthesmith1992 New member 28/9/15 #1 שאלה: רימאסטרים איזה רימאסטרים אמורים לצאת בקרוב ואיזה לדעתכם יוכרזו בעתיד?
P PlayGirl3 New member 28/9/15 #2 האוסף של אנצ'רטד, heavy rain, beyond 2 souls מקווה שלא יכריזו על עוד. אחרי שנתיים הגיע הזמן למשחקים חדשים.
האוסף של אנצ'רטד, heavy rain, beyond 2 souls מקווה שלא יכריזו על עוד. אחרי שנתיים הגיע הזמן למשחקים חדשים.
J jackthesmith1992 New member 28/9/15 #3 מה עם האוסף של באטמן? או שזאת הייתה רק שמועה? יש סיכוי לmgs4 ולמטאל גיר רייזינג?
P PlayGirl3 New member 29/9/15 #4 לא הייתה הכרזה רשמית בינתיים בגדר שמועה בלבד. סיכוי תמיד יש אבל אני לא הייתי מחכה בקוצר נשימה להכרזות האלה. לדעתי לגבי המשחקים שהזכרת, לחברות האלה אין הרבה אינטרס להוציא רימאסטרים למשחקים שההמשכים שלהם כבר יצאו על ה-PS4.
לא הייתה הכרזה רשמית בינתיים בגדר שמועה בלבד. סיכוי תמיד יש אבל אני לא הייתי מחכה בקוצר נשימה להכרזות האלה. לדעתי לגבי המשחקים שהזכרת, לחברות האלה אין הרבה אינטרס להוציא רימאסטרים למשחקים שההמשכים שלהם כבר יצאו על ה-PS4.
C chrono היחיד New member 2/10/15 #6 שלום רזי 2 יהיה ריימיק לא רימאסטר אתה לא מקבל את גרסת הPS1 ב1080P אתה מקבל ריימיק חדש לגמרי! זה הרבה יותר טוב מרימאסטר.
שלום רזי 2 יהיה ריימיק לא רימאסטר אתה לא מקבל את גרסת הPS1 ב1080P אתה מקבל ריימיק חדש לגמרי! זה הרבה יותר טוב מרימאסטר.