שאלה רפואית לחברי הפורום:

davidho

New member
שאלה רפואית לחברי הפורום:../images/Emo101.gif

המליצו לי "להתחבר" לאופניים (קליטים...), ויש לי רצועה קרועה בברך. האם רכיבה "מחוברת" יכולה לגרום לנזק במקרה זה? בתודה מראש, דייויד

יורם חן

New member
../images/Emo22.gifהכי חכם יהיה ל../images/Emo26.gif

לפנות לד"ר יוני ירום, רופא ספורט אשר מטפל בלא מעט רוכבי אופניים ומבין בצרכים של הרוכב (אגב, הוא גם יו"ר האיגוד...). המרפאה שלו היא מאוחדת ספורט באיצטדיון ר"ג- פרטים מלאים וטלפון באתר של האיגוד.

nirsam

New member
מסכים!

כדאי מאוד לקבל יעוץ מרופא. עצות מחברים שקרו להם מקרים דומים אך לא בהכרח זהים יכולות להביא למסקנות מוטעות. עם בריאות לא משחקים כדי שנוכל לרכוב עוד הרבה. רפואה שלמה ורכיבה מושלמת, ניר

Tweenies

New member
אני רוכב עם רצועה קרועה בברך כבר

זמן רב ולא היתה בעיה. תפו, תפו, תפו. זה לא אומר שזה פיתרון רק מנסה לסייע. אין בעיות מיוחדות עם רצועת ברך ברכיבה מכיוון שלהבדיק מענפי ספורט אחרים כגון כדורסל או כדורגל המשמעות שלה במהלך הרכיבה אינו קריטי. אין תנועות אגרסיביות שגורמות לבריחת הפיקה. אני לא רופא, רק חובש צבאי בפנסיה, כך שאין פה איזו המלצה או משהו בסיגנון.

davidho

New member
תודה לכם על התשובות...../images/Emo51.gif

רכבתי היום מחובר לראשונה (מקבוץ הראל דרך כפר אוריה לדיר רפת וחזרה בדרך הפסלים - סה"כ 20 ק"מ ותודה למוביל שלנו: עופר עזרי - האחד ויחיד !), ובאמת אין בעיה עם הרצועה הצולבת הקרועה. כל הנפילות באשמתי!

eOfer

New member
דייויד, נפילה אמיתית שלך לשם שינוי

ואם לא כאב לך אחרי היום...סימן שאתה מחובר
בקשר לאחד והיחיד אני לא יודע אבל סופסוף רכיבה אמיתית ומוצלחת אחרי תקופת מחלה ממושכת. להתראות בנחל צאלים

eOfer

New member
את השריטה שלך בראש אני לא יכול

להראות. זה הכי קרוב...

davidho

New member
עופר אתה גדול !! ../images/Emo47.gif

כל הכבוד - הספקת לצלם הרבה ויפה. ובאמת זו הסיבה שהספקנו "רק" 20 ק"מ היום אחה"צ? במיוחד מצא חן בעיני הסינגל בתמונה האחרונה! התוכל למצוא אותו שוב? אגב, אם בנפילות עסקינן - אז תלחץ כאן לאתר מוזר קצת... לדוגמא (מתוך האתר)--------------------------------->

למעלה