שאלה רצינית לחלוטין

bambina123

New member
שאלה רצינית לחלוטין

אשתי בחודש שלישי ועוד חודשיים שלושה זה השלב בו אפשר להשמיע מוזיקה לעובר. מלבד קלאסי ומוזיקת מדיטציות משעממת, אני רוצה להכין לבני המתעתד לבוא, לקט מיוחד באוירה עוברית. אני מבקש את עזרתכם כי רק אתם מבינים את ביורק כמוני. יאללה - להזרים הצעות.

Seasonal Beast

New member
וואו, הפתעת.

רגע, רק לקט ביורקי? בינתיים קופץ לי לראש, לא באופן מפתיע, All Neon Like. בקרוב תוצאות

bambina123

New member
לקט ביורק - ברור!

אני רוצה להרכיב לקט של שירים שלה שיכולים להתאים... לי קפץ קודם כל aifol ומייד אחריו רצועה מס' 6 (נדמה לי) בוספרטין. אני מתכוון לשיר ללא מילים, אותה נעימה שמורכבת רק מצלילי פעמונים רכים כאלו.... פרוסטי? לא זוכר בע"פ. בכל אופן, מאוד מאוד אשמח לקבל המלצות, ומה אתם חושבים על השמעת ביורק לצד מוצרט לעובר המתפתח....

Seasonal Beast

New member
אכן, זה Frosti.

גם Ouverture מסלמהסונג הוא אינסטרומנטלי-קלאסי, ומתאים פרפקט. גם Vökuró, הרביעי ממדולה, יכול להיות מעניין. חוץ מזה, יכול להיות שהוא ידבר איסלנדית
Headphones גם יכול להיות אופציה. עוד רעיונות בהמשך. אין לי מושג קלוש בעוברים, אבל להשמיע לו משהו מעבר למוצרט זה אחלה רעיון. רעיון מטמטם!

Gremshnit

New member
Anchor Song?

וכמובן ש-Harm of Will, זה כל כך שיר ערש כזה. בכלל, נראה לי כל ווספרטיין יכול להתאים לעוברים. ופלוטו לא מתאים כל כך, אה?

bambina123

New member
Anchor Song הוא מהאהובים עליי אך לא נראה לי ש

מתאים כל כך... דיכאוני מדי (ברמת האווירה שהוא משרה). ווספרטין הוא מצויין ואני כבר יושב ומסנן, אשמח לשמוע המלצות מאלבומים אחרים....

Gremshnit

New member
דכאוני?!

תמיד תפשתי אותו נורא אופטימי... בכל אופן, נראה לי שגם Unravel מתאים. נורא רגוע ורומנטי. ויוגה, מההופעה בקיימברידג'.

plants and rags

New member
הדפונס?

לא יודע מה משמיעים לעובר. VBV מדבר על אימהות. מיי ג'ובנייל על סינדרי היצור. או קומיו, הייתי הולך עליו ובגדול.

למעלה