שאלה רצינית לי אליכם :cool: (-8

רייזה

New member
שאלה רצינית לי אליכם :cool: (-8

לא יותר קל לסתום את הפה מאשר להתנתח כל שני וחמישי להתחיל לשים טבעות וכו להזיז תתחת ולעשות קמת ספורט בטח תתעלמו מהשאלה או תגידו בתוקפנות כי אתם מנסים להתעלם מהעובדות אתם לא מצליחים לשלוט על עצמכם

אם היינו יכולים לשלוט על עצמנו

בנושא המזון ,לא היינו צריכים עזרים חיצוניים , אבל מה לעשות יש בני אדם שיש להם קושי בתחום. אני מבינה שלך אין בעיה כזו ואשרייך. חושבת ותוהה (מנסה להסביר לאנשים כנראה רזים בעיות של שמנים)

מירי,

New member
כל אחד והפה שלו..

יש כאלה שקשה להם להפסיק לאכול ויש כאלה שקשה להם להפסיק להוציא ממנו שטויות- ואיפה את\ה???

מירי,

New member
אני דווקא כן מסוגלת...

אומנם בעזרת ניתוח אבל.. תשאל את רועי לגבי ההצלחה- נראה אותך מצליח\ה כמוני בלא להוציא שטויות...

SHOLY_1

New member
מירי...היא נמצאת בשניהם....

אצלה היה צריך לסגור את הפה...לטובת האומה כולה

מירי,

New member
מה זה בשניהם?

יש לה כל כך הרבה שטויות שהיא צריכה עוד מקום להוציא אותן??

רוייקו

New member
שולינק`ה, איפה נעלמת ??

חייבים לדבר בדחיפות מדרגה מקסימלית. תני עדיפותת עליונה לערך זה .. שוקראן.

שירז29

New member
השאלה הרצינית,הפכה לשאלה......

בכלל לא לעניין. מה את חושבת שעם האנשים השמנים היו יכולים לסגור את הפה מבחינת האכילה, הם בכלל היו הולכים על אופציית הניתוחים,עובדה שכן,שיש בעיה מבחינת האכילה אצל רוב האנשים השמנים,והאופציה האחרונה בענין,היא אופציית הניתוחים. ואני לא חושבת,שלבוא ולהטיף לאנשים,זה מראה אותך גדולה, ההפוכו,זה רק מראה כמה את בורה בענין,וכמה תגובתך לא לענין. ובזה שענית למירי בצורה כזאת,זה בכלל לא מפרגן,ולא יפה. להבא שאת שואלת שאלה רצינית,אנא תשאלי באמת באמת שאלה רצינית, ולא שאלה כמו ששאלת,לא לענין בכלל כמשמעו..... שירז.......

הדרומי

New member
רייזה כפרה אליך את כול השאלות האלו

כבר שאלת בפורום אחר נכון ממוש? אז אולי נשמה תשאלי יותר לעניין בסדר כפרות

עדי.פ

New member
וואו , תודה , איך לא חשבנו על זה

את באמת חושבת שלא ניסינו כל דבר אפשרי. נראה לך שמשהו הולך לניתוח שיגביל אותו לפני שניסה כל דבר אחר אולי את מושלמת אבל ישנם פחות מושלמים ממך שלא מצליחים לשלוט על עצמם (אולי שמעת אבל ישנם גם מספר אנשים בעולם שמעשנים ולא הצליחו להגמל , שלא לדבר על שנים שלושה אלכוהוליסטים בעולם ) נאורה יקרה את הוכחת את בורותך לכי לשלום עדי

רייזה

New member
בלי קשר אני מושלמת..תודה :-()

אבל לא לשלוט?לא יודעת קשה לי להבין אני מבינה שלפעמים אוכלים טיפה יותר מידי (בעלי לדוגמא) אבל הוא לא צריך קיצור קיבה זה מוגזם אולי תלמדו לאכול נכון... ואני נשארת פה.אם המנהל לא מתפקד אני לפחות אעלה ענינים בוערים

מירי,

New member
את צריכה ניתוח בלשון...

את רואה כבר יש בך פגם - בראש , אחרת אין סיבה לשטויות שאת פולטת... כולנו היינו רוצים ניתוח בראש שישלוט על כמויות האוכל , את צריכה ניתוח בראש שיוסיף לך שליטה על הלשון וכמויות הדברים ה... שאת מוצאיה משם! ומה כל כך בוער לך??

SHOLY_1

New member
נראה שאת יוצאת מכלל תפקוד...

כדאי להיבדק...ודחוףףףףףף

SHOLY_1

New member
ממך רצינית....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואלי כדאי שתתכילי לסתום את הפה...כי גם כאן את לא ממש רצויה כמו בפורומים אחרים...

רייזה

New member
כש ת-ת -ח-יל-י לכתוב שלי שגיאות

אני אברח מפה. ובאיזה פורומים אני לא רצויה????? רק איפה שאני אומרת את האמת כמו אצלכם המייל שלי למכתבים :[email protected]

שירז29

New member
רייזה,אין דבר כזה-מושלמת..........

אין דבר מושלם,אפילו לא בני אדם. במקום להודות בטעותך,את מוסיפה לדבר לא לענין,ולרדת על אנשים. עם ההית באמת מושלמת,אז לא ההית מתפארת בשלמותך,ולא ההית מתיחסת לאנשים בצורה בוטה ונלעגת כזאת. הגיע הזמן שתבחני את שלמותך מחדש,כי לפי התבטאותך את מזמן ירדת מסולם המושלמות. בחני שוב,את התנהגותך,ויחסך לאנשים,יש לך המון ללמוד, בתחום יחסי אנוש לאנשים. בתחום האיכפתיות. בתחום הנימוס. ובתחום הטעם הטוב. אלו מספר דברים שנראים לי שחסרים לך מאוד,מאוד. קודם כל תלמדי להיות בת אדם ואנושית לאנשים, לפני שאת מצהירה על שלמות. שירז...............

למעלה