שאלה רצינית לקוראי הפורום:

שאלה רצינית לקוראי הפורום:

אין עוררין על העובדה שכל פורטל "תפוז", ובכלל זה גם הפורום, נמצא בשנים האחרונות במגמה של דשדוש מתמשך בשעה שכולם (כולל אותי) הולכים לפייסבוק ומקימים שם קבוצות ומתווכחים ועושים יופי של באלאגאנים.

כשלקחתי על עצמי את ניהול הפורום יחד עם קאפוט, האמת שחשבתי שבשלב זה כבר לא יהיו לפורום קוראים וניאלץ לסגור את הבאסטה לגמרי וכל החומר הארכיוני יתפוגג לו, כדרכו של עולם. אבל למרות שבזמן האחרון יש רק מעט הודעות, הרי שלכל הודעה יש עשרות אם לא מאות קוראים. כלומר, יש כנראה קהל ויש כנראה מי שמוצא ערך בקיום הפורום.

האמנם? רוצים שיישאר או שנמאס? להמשיך או שדי? להשאיר את הדלתות פתוחות או לסגור? מצדי אין בעיה להמשיך כך עד להודעה חדשה, אבל רק אם יש ביקוש וזה לא סתם. אז השמיעו קול, שנדע

fleurenoire

New member
תישאר, תישאר, תישאר

היי.

אני עדיין לא באוסטרליה אבל בתהליך (שנמשך הרבה יותר מהתוכנית שלי...) ואני מאוד נהנה לקרוא בפורום על בסיס קבוע.
השילוב של מידע שימושי מאנשים עם ניסון באוסטרליה ובנוסף דעות אישיות הוא מצויין לדעתי, ויכול להקל ולפתור הרבה שאלות.
לנו במשפחה אין חשבונות ברשתות חברתיות ככה שפייסבוק וחבריו הם לא אופציה בשבילנו.

דעתי האישית- כל עוד זה לא מכביד עליכם מנהלי הפורום אז למה לא להמשיך, מה גם שזה בחינם
.
תודה בכל אופן,
יותם

loshlosh40

New member
פורום מצויין

גם לי אין פייסבוק והפורום הזה הוא הדרך הכי טובה לקבל אינפורמציה מישראלים.
הפורום מצויין וחוסך לי הרבה זמן חיפוש.
אנשים משתמשים בפורום במהלך התהליך וכשמסיימים אותו עוזרים לאחרים.
פורום פרקטי ומועיל בעיקר למי שלא אוהב חפירות בפייס.
תמשיכו :)

Caput femoris

New member
שאלה רטורית

ואכן למרות שהרבה מהפעילות (traffic) עברה לפייסבוק לעת עתה אין סיבה לסגור.
אני מאלה שמאמינים שפייסבוק זה לא חוק טבע. קבוצות בפייסבוק קמות ונופלות וכפי שהפעילות עוברת בין קבוצות כך היא עתידה בשלב כזה או אחר לצאת משם למקומות אחרים. לאורך השנים למדנו שפורום (או קבוצת פייסבוק) קם ונופל על קיומו של גרפומן שחי על המקלדת ושופך נפט 24/7. יספיק שהגרפומן התורן יסתכסך עם פייסבוק (ובמקרה של שהגרפומן הנוכחי זה רק עניין של זמן
) בשביל שהפעילות תעבור למקום כלשהו אחר. בין אם זו תהיה רגרסיה לתפוז או למקום אחר, זה יקרה בסופו של דבר.
אז נמשיך ככה ונראה כבר לאן זה הולך. לי זה ממש לא מפריע.

0liver

New member
ולעצם העניין

פוסט חדש פעם בשבוע (בערך) לא עושה פורום

למעלה