שאלה רצינית....מילואים

shelycat

New member
שאלה רצינית....מילואים

כמה מכן בנות חתומות על מילואים עקב התפקיד ששירתן בו בצבא? והאם אי פעם נקראתן לשירות מילואים? לפני חצי שעה בערך קיבלתי טלפון מיחידת המילואים שלי עם השאלה: "את יכולה להגיע מחר לXXXX לשלושה שבועות מילואים?" יצאתי מזה וגם ניצלתי את ההזדמנות לעדכן את הפרטים האישיים שלי ביחידה, אבל כל האפיזודה די משעשעת אותי (כולם אמרו לי שבחיים לא יקראו לי למילואים). בכל אופן אני מקווה שימצאו מישהי ולא יחזרו אלי שוב בבקשה הזאת.

תוכי

New member
אני לא חתומה

על כלום בצבא ולדעתי אין סיכוי שיקראו לי למילואים -הייתי שלמת תפקיד שהולך ונעלם בצבא

אתי@

New member
אצלי דווקא יכלו להיות מילואים

(באופן תיאורטי), אבל עד גיל 24, ואני עברתי את הגיל הזה כבר
בתכלס בחיים לא היו קוראים לי למילואים, כי יש אנשים יותר מתאימים ממני, ובכלל לא חסרים מילואימניקים בתחום... הייתי קצינת חילוץ והצלה, ויש המון מילואימניקים שיכולים לעשות את זה יותר טוב ממני. לא שאני שוביניסטית או משהו, אבל זה תפקיד מאוד מאוד קשה, שמחייב שרירים מפותחים וכושר גופני גבוה, ובדרך כלל גברים יותר חזקים מרוב הנשים... תחשבו מה זה לסחוב גנרטור 120 ק"ג מרכב החילוץ עד למעמקי ההריסות... בהההההההה

shelycat

New member
העיניין עם הגיל........

זהו מסתבר שעיניין עם הגיל לא תופס (גם אני עברתי את הגיל), כל עוד לא קיבלת פטור ממילואים בדואר (לא קיבלתי למרות שכבר היה צריך להגיע) זה לא תופס וגם אז זה לא מחייב אותם, חברה שלי שקיבלה פטור עשתה מילואים בתחילת "חומת מגן".

Aאלינור

New member
עד כמה שידוע לי שינו את הגיל

המקסימלי שאפשר לקרוא למילואים ל-32

shelycat

New member
זה לא משנה עם שינו את הגיל כיוון

שהחתימה היא אישית עד לגיל מסוים אני חתמתי עד 24 ואילו חברה שלי הוחתמה עד 27. זה תלוי בתפקיד, למרות שהצבא אף פעם לא הרגיש מחוייב לחוקיו. והשינוי הנ"ל מאפשר להחתים מילואים חלק מהנשים שצריך באופן אישי עד לאותו גיל.

תוכי

New member
חברה שלי חובשת ואמרו לה

שעד שהיא לא בהריון אין פטור מהצבא

dorlim

New member
אני .... ואפילו עשיתי כמה פעמים ../images/Emo66.gif

כעקרון הייתי חתומה עד גיל 24 (או עד החתונה....) , אבל קראו לי רק בשנתיים הראשונות. דווקא מאד נהנתי מהמילואים - קראו לי רק לתרגילים (שזה הקטע הכי מעניין , חוץ ממצבי אמת כמובן...) והייתי בטייסת עם המון חבר´ה בני גילי פחות או יותר (נכון לאותה תקופה, כמובן) ויחד למדנו לבגרות 5 יח"ל במתמטיקה ואח"כ לפסיכומטרי. ועוד דבר, כדורון היה במילואים יצא לי לדבר על זה עם חברה שלי, ששירתנו יחד, ושתינו סיכמנו שלו היום היו קוראים לנו למילואים היינו הולכות בכיף

שמופית

New member
אני עשיתי יום מילואים ....

אבל זה היה ממזמן וחוץ מלהסתובב בבסיס ולהגיד שלום לכולם, לא זכור לי שעשיתי משהו.... לא נראה לי שיקראו לי למילואים, אם 10 שנים הם מסתדרים בלעדי...

איתי אף פעם לא דיברו על מילואים

וטוב שכך...
אני שירתתי בתותחנים במפקדה הראשית והייתי משקית תכנון , וזה קשור לכל הנוגע להצבת קצינים של תותחנים .

שמופית

New member
יש לך מושג איך יוצאים מהתותחנים ?

תמיר בתותחנים ומבואס לאללה....

אתי@

New member
איזה קטע ../images/Emo13.gif אני הייתי קצינה בענף

תוא"ר (תכנון וארגון) בפקע"ר... אז עשינו משהו די דומה...

למעלה