חדזידאקיס...זה נכון שניקולופולוס הוא לא דמות
מרכזית..ואין מושג כזה דמות מרכזית.לא ניקולפולוס ובטח ובטח לא מרגריטיס! . אבל!! יכולת לחסוך ממני...את מה שאני הולך להגיב לך על "הוא רחוק מלהיות דמות מרכזית!!!ועוד עם שלושה סימני קריאה ,וכמובן "יש לפניו עוד רבים וטובים הרבה ממנו".בציניות ממש מופגנת! תראה, אם פאדי למשל היה כותב (ואין מצב שהוא יכתוב דברים כאלו-ואני בטוח שהוא הסכים איתך בחלק הראשון בלבד-ולא בחלק הציני של ההשמצות הגלויות)הוא רחוק מלהיות...או יש לפניו עוד רבים וטובים,היתי מבין אותו,כי גם יכולתי לשאול אותו עם הידע הרב שלו...,מי למשל? אבל,אותך אני לא אשאל רק מהסיבה,שכל ההבנה והידע שצברת (אם בכלל)במוסיקה היוונית ,מסתכם,בלהביא לנו עד כמה שזכור לי אותו קליפ של קזנגידיס שר ורדיאזי, או אגרילולודו אולי עשרים פעם,(שאגב אותו מלחין שאתה כל כך אוהב להשמיץ-כתב אותם)או להתלהב מדקה ורבע,מוזרות ואפילו תמוהות.שקזנגידיס מדבר בטלפון,..נו יופי אז הוא מדבר בטלפון!
היום יש כבר פאלפונים "הדור השלישי"
נורא מעניין אם דאלאראס(שאני לא חושד בך לרגע שאתה נמנה על חוג מעריציו הרבים
ברחבי העולם)היה מדבר דקה ורבע בטלפון,ומישהו אחר היה מביא את הקישור לכאן,איך הית מגיב! להבא לפני שאתה כותב,
תעצור ותחשוב,יש לי הרושם שאתה לא יודע בכלל להבחין בין מלחין לנגן,ועוד ,אחרת לא הית כותב" יש רבים וטובים וממנו או רחוק מלהיות",על נגן ומלחין עם ראקורד הכי עשיר ביוון עם אלפי שירים,,שבחלקם ימשיכו להתנגן ביוון עוד כמה דורות ללא הפסקה. חדזידאקיס,,,את ניקולופולוס ודארלאראס לא צריכים "לנחש" הם בולטים יותר מידי-יש להם קבלות, את מה שהם עשו ליוון יקח למרגריטיס ולטאסוס בוגאס-שאתה כל כך אוהב(ובניגוד אליך אני מנומס-ואכתוב כבודם במקומו מונח)עוד כמה "דורות" לעשות. מעניין מי אלו הרבים חדזידאקיס...כמה שמות של מלחינים אתה בדיוק מכיר?