שאלה רצינית,מישהו יודע מה הפך\הופך את המלחין

שאלה רצינית,מישהו יודע מה הפך\הופך את המלחין

כריסטו ניקולופולוס לדמות מרכזית בין המוסיקאים היוונים.,וגם כאן בישראל כמו שזה נראה בין חובבי המוזיקה היוונית.

אכן, כריסטו ניקולופולוס דמות מרכזית במוסיקה

כפי שבודאי תראה מהקישור למטה, כריסטוס ניקולופולוס, הוא פשוט יוצר מאוד פורה...אין ספק גם שהוא נגן בוזוקי מאוד מאוד מחונן וזאת לא רק על דעת עצמי, לניין הפופולריות שלו בארץ ניתן להיווכח ממשאל שנערך בקרב שומעי מוסיקה יוונית בארץ או לפחות כאלה שהשתתפו בסקר בנדון, במשאל זה ניקולופולוס אמנם לא קיבל את מירב אחוזי הפופולריות אבל הוא מדורג גבוה גבוה במשאל זה...(ראה קישור למטה), יש עוד נימוק לפופולריות שלו שיתןף הפעולה הפורה שלו עם נגנים זמרים ועושים מוסיקה מכל גווני הקשת המוסיקלית כמו גם סגנוננות המוסיקה המגוונים ביוון הופך אותו לחביב ולפופולרי בעיני כולם... http://www.studio52.gr/english/NIKOLOPOULOS_HRISTOS.htm http://groups.zahav.net.il/comm_poll_results.asp?CommID=581&seqPollID=284

חדזידאקיס...זה נכון שניקולופולוס הוא לא דמות

מרכזית..ואין מושג כזה דמות מרכזית.לא ניקולפולוס ובטח ובטח לא מרגריטיס! . אבל!! יכולת לחסוך ממני...את מה שאני הולך להגיב לך על "הוא רחוק מלהיות דמות מרכזית!!!ועוד עם שלושה סימני קריאה ,וכמובן "יש לפניו עוד רבים וטובים הרבה ממנו".בציניות ממש מופגנת! תראה, אם פאדי למשל היה כותב (ואין מצב שהוא יכתוב דברים כאלו-ואני בטוח שהוא הסכים איתך בחלק הראשון בלבד-ולא בחלק הציני של ההשמצות הגלויות)הוא רחוק מלהיות...או יש לפניו עוד רבים וטובים,היתי מבין אותו,כי גם יכולתי לשאול אותו עם הידע הרב שלו...,מי למשל? אבל,אותך אני לא אשאל רק מהסיבה,שכל ההבנה והידע שצברת (אם בכלל)במוסיקה היוונית ,מסתכם,בלהביא לנו עד כמה שזכור לי אותו קליפ של קזנגידיס שר ורדיאזי, או אגרילולודו אולי עשרים פעם,(שאגב אותו מלחין שאתה כל כך אוהב להשמיץ-כתב אותם)או להתלהב מדקה ורבע,מוזרות ואפילו תמוהות.שקזנגידיס מדבר בטלפון,..נו יופי אז הוא מדבר בטלפון!
היום יש כבר פאלפונים "הדור השלישי"
נורא מעניין אם דאלאראס(שאני לא חושד בך לרגע שאתה נמנה על חוג מעריציו הרבים ברחבי העולם)היה מדבר דקה ורבע בטלפון,ומישהו אחר היה מביא את הקישור לכאן,איך הית מגיב! להבא לפני שאתה כותב,
תעצור ותחשוב,יש לי הרושם שאתה לא יודע בכלל להבחין בין מלחין לנגן,ועוד ,אחרת לא הית כותב" יש רבים וטובים וממנו או רחוק מלהיות",על נגן ומלחין עם ראקורד הכי עשיר ביוון עם אלפי שירים,,שבחלקם ימשיכו להתנגן ביוון עוד כמה דורות ללא הפסקה. חדזידאקיס,,,את ניקולופולוס ודארלאראס לא צריכים "לנחש" הם בולטים יותר מידי-יש להם קבלות, את מה שהם עשו ליוון יקח למרגריטיס ולטאסוס בוגאס-שאתה כל כך אוהב(ובניגוד אליך אני מנומס-ואכתוב כבודם במקומו מונח)עוד כמה "דורות" לעשות. מעניין מי אלו הרבים חדזידאקיס...כמה שמות של מלחינים אתה בדיוק מכיר?

SNER

New member
אכן דיון מעמיק...

אני מציע שתתכנסו בחברותא בבית האולפנא (מהשורש אולפן) ללימודי המוזיקה היוונית ELADA-GREEK MUSIC שנמצא במקום חסוי בת"א רבתי, ובנוכחות כל רבני ואדמ"ורי המוזיקה היוונית בארצנו (כולל הזמרים הדגולים) ותדונו בסוגייה שלפניכם עד שייצא עשן לבן מהארובה של המזגן, שבת שלום ובהצלחה

אני יכול להגיד לך מה המצב בישראל

בארץ כל אחד יכול להפוך לכריסטוס ניקולופולוס מה שהוא צריך לעשות זה רק לחפש מישהו שיוכל להפיק ממנו תועלת , לנצל אותו , לגנוב את כספו , לאיים עליו , להעביד אותו , לדאוג שלא ישאר לו כלום ואם כבר לעשות את כל זה אז למה לא להמשיך? וזהו , ככה סתם לקבל את התואר "אמן הבוזוקי" זה רעיון מצויין לדעתי שמישהו כבר עשה אותו והצליח בו בגדול

ZILEVO1

New member
טברנה יוונית-סליחה על הבורות אבל לא הבנתי

כלום,מה לאיים מי מאיים על מי איימו,מה בדיוק אתה רוצה להגיד? מי הרגיז אותך,מה אתה רוצה?

tipsim

New member
מה כאן לא ברור סילבו

טברנה יוונית מתכוון שניקולופולוס סתם קיבל תואר אומן בוזוקי,במילים אחרות לא אומן ולא נעלים.

לא התכוונתי לזה בכלל

הייתי רציני לגמרי במה שכתבתי בהודעה לפני , מי שרוצה להפוך ל"אמן הבוזוקי" צריך לעשות בדיוק את הדבר הזה. זה הצליח בגדול למישהו אז למה שלא יצליח לאחרים? כריסטוס ניקולופולוס הוא אחד מנגני הבוזוקי הטובים הוא בהחלט אמן גדול אני לא דיברתי על האמנים ביוון - יש להם כבוד אמיתי ואין לזלזל בו!!!

ניקולופולוס היה ונשאר אחד מהבוזוקאים

הבינוניים ביותר שאי פעם קמו ביוון והפורום הזה מקדיש לו יותר מדי זמן מסך. החותם שהוא ישאיר אחריו במוסיקה היוונית לא יהיה משמעותי. זיכרו את שאמרתי לכם ולכו על 23 והשכנים.

מוקדש ל23 והשכנים

אני רק רוצה להגיד לך,שהחותם שהשאיר אחריו "האלוהים" שלכם סטליוס קזנזידיס,הוא פסיק מהחותם שישאירו אחריהם יורגוס דאלאראס וכריסטוס ניקולופולוס.

kiki9999

New member
זה נקרא בינוני ומטה? מוזר!!!!!!!!!

צביקה,לפחות אל תוסיף על השטויות שנכנסים וכותבים כאן השכנים מידי פעם ,מי בכלל מתייחס למה שהם כותבים,שאתה נגרר אחריהם .גם אני מעריץ נלהב של סטלרה,אבל מכאן ולכתוב על אומן כזה גדול קישקושים? אני לא מבין אותם.

ZILEVO1

New member
פאדי היתי מציע לך לסגור את האשכול הזה למה

תיכף 23 והשכנים יהפכו כאן את הפורום לשוק רמלה לוד.

אני לא מבין...

סיפרתי על הדרך שבה הופכים ל"אמן הבוזוקי" ואתה מציע לפאדי לסגור את האשכול? אם אנשים נתנו לאדם אחד לעשות זאת אז למה לא? להפוך ל"אמן הבוזוקי" זה עוד כלום , אותו אדם עשה הרבה דברים בדרך הזו... אני חושב שכל אחד רוצה להיות מיליונר מבלי לעשות כלום אדם אחד כבר עשה את זה והוא הרוויח בגדול

למעלה