שאלה רצינית...

Justin Angel

New member
שאלה רצינית...

אני הפכתי לסיסי? אני שואל ברצינות, מתי הפכתי לכזה נחמד ולא שמתי לב? עברתי להנאתי על ההיסטוריה בפורום "מאגיה וכישוף" ופשוט אני רואה ששם בכל הודעה שנייה שילבתי עלבונות איכותיים במיוחד, הייתי חסר-רחמים ופשוט לא בן-אדם נחמד. ולהשוואה אני עובר על ההיסטוריה כאן, ועד שאני קורה למישהו טיפש זה גם יחסית נדיר ואפילו לא כעלבון, אלא כעובדה מנומקת. תראו אותי היום, כותב ספרים לעזור לאנשים, מארגן מפגשים בקפידה רבה, מדבר בצורה נחמדה ומלבבת על אנשים בפורומים, רושם מאמרים עם חוות דעת חצי היפית וחצי רצינית, עושה אין-ספור דברים כאלו "חמודים" ו"מתוקים" ועוד הרשימה ארוכה והזרוע נטויה. אנשים, זה מה שיותר מדי מודעות עצמית ודת גורמים לכם.

Justin Angel

New member
שינוי פרטים וחתימה

אני משתמש בחתימה שלי מאז 98'. שתי השורות הראשונות של הציטוט באו מסדרת המד"ב בבילון 5, לאחר מכן הוספתי את השורה השלישית לבד. אחרי שהצטרפתי לפורום "מאגיה לבנה" והוסיפו בזמנו את האופציה לחתימה התווספה השורה השנייה. וכמובן השם שלי. החתימה הישנה: "ג´סטין אנג´ל בשם האלים, שומרי המגדלור ודריאדות חמודות. A shadow of a shadow An echo of what was A memory of the past" החתימה הישנה תחסר לי עמוקות, אבל היא לא מייצגת אותי נאמנה יותר. החתימה החדשה תקפה לשינויים במשך הימים הקרובים. כמו כן ישנם פרטים חדשים, מעניינים ומרתקים בכרטיס האישי שלי :) ברכות זוהרות בשלל צבעים

L e s t a t

New member
בהתחלה

כשהתחלת להיות בן אדם ולהפסיק לנסות לעקוץ את כולם, חשבתי לבוא ולתפוס אותך ולצעוק עליך "מי אתה ומה עשית לג'סטין???", אבל עכשיו זה כבר היסטוריה...

TheBlueOne

New member
ואני חושב

שאולי כדאי להמשיך עם החיבוקים הקבוצתיים.. נראה שזה עוזר לא?

Pixy led

New member
ג'סטין, *מושיטה פרח*

אני נהניתי מדבריך באותה תקופה הסטורית, ואני עדיין נהנית מדבריך המעודנים עתה. אני יכולה לשער שלא תזכור אותי, אבל... האמרה בעינה עומדת. *חיבוק וירטואלי* מיכל.

Justin Angel

New member
תודה רבה :)

*מחבק בחזרה ושם את הפרח בדש החולצה* בהחלט, יש לי פרח חדש :) ולא, יש זכרון של צב עם שיתוק מוחין :)

L e s t a t

New member
החתימה שלך לא קצת לקוחה

מתוך הברית החדשה? אני זוכר פסוקים זהים באחת האגרות של פולוס השליח... רק חבל שלא סיימת את זה ב"ואהבתי את כולכם באמרגין המשורר, לעולמי עולמים וכך יקרה*". חתיכת הפוכה ל"ואהבתי את כולכם בישוע המשיח, לעולמי עולמים, אמן". תכף תתחיל לדבר במשלים ולגדל זקן
* וכך יקרה - תרגום (אולי קלוקל) של So Mote It Be.

Justin Angel

New member
אתה מוזר.

לא, למרות שאני בהחלט רואה את עצמי מושא הערצה של מיליארד אנשים שרוצים לקבל אותי לתוך לבבם :)

RainBird

New member
לי יש סברה אחרת כישוף. נשמע לי בדיוק כמו זה... אולי עיצבנת את המכשפה הלא נכונה בפורום שהחליטה בדיוק באותו יום לכתוב כישוף נחמדות שמערב בתוכו סוכר תבלינים וכל הדברים הנחמדים... והתוצאה... סיסי בוי. ארדן

L e s t a t

New member
אולי קרה כישוף אחר?

אולי מכשף כישף את ג'סטין והוא פתאום התחיל להתבגר?

romharel

New member
אני מכיר את גסטין רק משלשום ...

ויש לי פינה חמה בלב עבורו ויד מושטת לשינוי... כשירצה יפנה......

למעלה