שאלה רצינית

the bourgeoisie

New member
שאלה רצינית

איך זה שדנה שהייתה דבר כל כך גדול בארץ, זמרת השנה כמה פעמים. זוכת אורויזיון, בעלת מוניטין בכל העולם ודיווה שהה זמן רב במצעדים האירופאים ונכנס לטופ 10 איך זה שהיא עדיין מופיעה בקניונים ומועדונים קטנים? לדעתי זה משפיל, זה כמו להיות נגן רחוב. ועוד בארץ הזאת שכל אומן שמצליח ממלא את קיסריה

nerod 72

New member
למה ??

הבעיה בארץ שרק מי שעושה מוזיקת רוק (כמו משינה ) או מוזיקה מזרחית נחשב! מוזיקת פופ-דאנס בעברית נחשבת למוזיקה לא איכותית, מוזיקה בלי משמעות. דנה יכולה למלא מועדונים, כי הקהל הוא קהל של מוזיקה אלקטרונית( גם מוזיקת דאנס). כשהיא מופיעה במקומות אחרים הקהל יותר מגוון! אסור לשכוח שעדיין בישראל 2003 יש עדיין אנשים שסולדים מדנה , ומה לעשות שלפעמים הופעות בסדר גודל של קיסריה לפעמים תלויים באנשים פרמיטיביים. הגיע הזמן שיבינו בתעשיית המוזיקה שמוזיקת פופ-דאנס, כמו שדנה עושה כן נחשבת ושהקהל כן אוהב ,ושהופעות לייב לא צריכות להיות עם גיטרות! הלוואי שנהיה כמו בחו"ל, שם זמרות כמו קיילי מינוג ומדונה, שעושות מוזיקה כזו, הן הזמרות המצליחות ביותר בעולם!!! אז מה אתם חושבים על מה שכתבתי???

the bourgeoisie

New member
מסכים, אבל

זמרי פופ משתמשים בכל מיני גימיקים כדי למשוך את הקהל. דנה לא עושה אפילו דבר קטן חוץ מלשכור רקדנים. לא משקיעה בתלבושות, גם לא של עצמה. ומופיעה במקומות רעים.

nerod 72

New member
דנה לא צריכה

ללבוש איזה שמלה של גוטייה, כדי למשוך קהל. הרי בגלל שמלות כאלו, היא נחשבת לזמרת שלא צריך להתייחס אליה ברצינות!! והרי דנה לא רוצה את זה!! חוצמזה, מי שצריך גימיק זה אמנים בתחילת דרכם, שזקוקים לפרסום, ואם דנה תעשה גימיק זה ייחשב לניסיון פתטי למשוך תשומת לב!!

the bourgeoisie

New member
אם היא לא יכולה למלא

אולמות למסע הופעות , זה אומר שהיא צריכה גימיק. אני אומר את זה בצער כי אני יודע שלדנה יש חומר טוב ושהיא מופיעה מדהים וכריזמטית. אבל חסר לה משהו. אני חושב שאם היא בזאנר הדאנס היא צריכה ללכת עם זה עד הסוף.

nerod 72

New member
../images/Emo13.gifבישראל

בכלל קשה למלא אולמות. במיוחוד אם אתה אמן פופ-דאנס ושר בעברית, מה שלא כל כך פופולרי ! האוכלוסיה בישראל מאוד קטנה ובשנים האחרונות ישראלים לא יוצאים מהבית ממש, בגלל הפיגועים,מה שמקטין את הקהל! הלוואי שבליווי לאוסף החדש שיצא יהיה גם מסע הופעות מושקע! נקווה שדנה תפתיע!!! POOR IS THE MAN WHOSE PLEASURES DEPAND ON THE PERMITION OF ANOTHER

nerod 72

New member
למה ??

הבעיה בארץ שרק מי שעושה מוזיקת רוק (כמו משינה ) או מוזיקה מזרחית נחשב! מוזיקת פופ-דאנס בעברית נחשבת למוזיקה לא איכותית, מוזיקה בלי משמעות. דנה יכולה למלא מועדונים, כי הקהל הוא קהל של מוזיקה אלקטרונית( גם מוזיקת דאנס). כשהיא מופיעה במקומות אחרים הקהל יותר מגוון! אסור לשכוח שעדיין בישראל 2003 יש עדיין אנשים שסולדים מדנה , ומה לעשות שלפעמים הופעות בסדר גודל של קיסריה לפעמים תלויים באנשים פרמיטיביים. הגיע הזמן שיבינו בתעשיית המוזיקה שמוזיקת פופ-דאנס, כמו שדנה עושה כן נחשבת ושהקהל כן אוהב ,ושהופעות לייב לא צריכות להיות עם גיטרות! הלוואי שנהיה כמו בחו"ל, שם זמרות כמו קיילי מינוג ומדונה, שעושות מוזיקה כזו, הן הזמרות המצליחות ביותר בעולם!!! אז מה אתם חושבים על מה שכתבתי???

תראו, העניין הוא כזה...

אתם חייבים לזכור כמה דברים, דנה בתחילת דרכה שנים 93 94, היתה משקיעה המון בגימיקים בהופעות, תלבושות נצנצים זוהרים, מאופרת בקפידה, היום עשר שנים אחרי דנה כבר לא צריכה את זה, היא עברה את שלה בגימיק, כמו שהיא רוצה שאנשים ממש יקשיבו למוזיקה ויהנו ממנה, היא לא בתחילת הקרירה, היא כבר לא הקוקסינל המוחצן והנוצץ, היא זמרת מיינסטרים וזמרת מהשורה הראשונה לכל דבר שמופיע באירועי ההיטק, ובמועדונים הכי גדולים בארץ, היא לא יכולה לשלב בזה גימיקים, מה שכן אם נבחן את הפן האיכותי של ההופעות שלה, אז דנה בכל ההופעות האחרונות שלה, שרה לייב ושרה נהדר, הקול שלה כל כך יפה וצלול, האינטרקציה שלה עם הרקדנים כל כך מוצלחת, והיא לא צריכה דברים מעבר, המוזיקה שלה של היום היא מוזיקה יותר איכותית ויותר מורכבת, המעמד שלה והשם שלה הוא הרבה יותר יוקרתי ממה שהיה פעם, ולכן ההופעות נראות בהתאם. בקשר ללמה היא מופיע עדיין בקניונים ומועדונים קטנים, אז חברה מה קרה לכם? זה הגדולה של האומן בחיים לא לשכוח מאיפה הוא בא ולהיות נאמן לקהל שלו ולשורשים שלו, דנה מתחילת הקרירה שלה היתה מופיע בתדירות גבוהה בקניון הזהב בראשון לציון ותמיד התקבלה בחום ואהבה ובכבוד מצד הנהלת הקניון, וגם היום אחרי עשר שנים זכייה בארויזיון ושם בינלאומי שדנה מוזמנת להגיע להופיע בקניון היא אומרת בכיף מכל הלב, מה היא יכולה להגיד לא מתאים לי? זה לא לרמה שלי היום? זה לא דרך ולא צורה, וגם אל תשכחו דבר אחד זה הפרנסה שלה, וזה העבודה שלה, ומה שהכי חשוב שדנה נאמנה לקהל ולשורשים, מעמד בקרירה לא אמור לגרום לך לעשות סלקציות בבמות!

eyalush001

New member
אני חושב שמושיקו צודק.

זאת הפרנסה שלה וגם אם זאת הופעה בקניון הזהב, היא מקבלת על זה כסף. חוץ מזה זה תמיד נחמד לראות אותה ליד הבית וכל הכבוד שהיא ממשיכה להופיע שם גם אחרי כל מה שהיא עברה ולאן שהיא הגיע.
חוץ מזה שאני כל כך נהנתי בהופעה שלה בקניון!!!!!!!!!!

KristineW

New member
לא יודעת מה בקשר לפרנסה..

ולא שיש לי משהו נגד הופעות בקניונים, להפך, למה לא, אבל קשה לי לדמיין את מדונה למשל, מופיעה היום באותם המועדונים שהיא התחילה...
ואם (ואני מאחלת לה מכל ה-
שזה יקרה!!) דנה סוף סוף תהפוך לזמרת בינלאומית מצליחה, אז נראה לכם שהיא תמשיך להופיע בקניון הזהב?! ממש לא נראה לי... היא לא תראה את הקניון הזה ממטר!!...

למעלה