שאלה רצינית...

העצבנית

New member
שאלה רצינית...

כמה מכם אוהבים את ג'וני דפ בזכות הכשרון המדהים שלו וכמה בזכות המראה המדהים שלו?

אני חושבת..../images/Emo186.gif

שג'וני דפ שחקן מעולה, אין ספק. אני מעריכה את הכשרון שיש לו ואת העובדה שהוא בוחר כאלה סרטים מיוחדים. זה שהוא נראה טוב זה פלוס.

Runaway Train

New member
כשרון?מה?איזה כשרון???

ג'וני דפ הוא אובייקט מיני הוא כזה כוסון שיואו איזה שווה יא יא יא אמא'לה אני מתעלפת *מנסחת באדישות* ברור שג'וני דפ הוא כישרון מהלך שחקן ענק בנאדם נפלא!!!אישיות מדהימה שלא יאומן (אללהההה...) באסיסט מעולה!:| בנאדם פשוט,גהה!! אין מילים לתאר בכלל איזה שחקן ובן אדם ג'וני..יש כאלו שסתם יזיינו בשכל ויגידו כבר כמה אנחנו מכירות אותו אבל זה ל-א נכון. הדרך שהוא עושה דברים בכלל..היא מבורכת:| הבנאדם פשוט גאון!הוא גאון! ג'וני שלנו ילד מוכשר. וכמובן שאין בכלל ספק לגבי המראה,הוא אחד הדברים היפים ביותר שמתהלכים על כדור הארץ,הוא כל כך יפהההה..הוא מדהים! הוא שקסי,זה מה שרצית לשמוע? ג'וני שלנו מחוספס ושקסי דרך אגב,תראו את התמונות למי הוא דומה?בואההאאהה תקנאו בובות!

אוף אני גם רוצה חבר כזה ../images/Emo10.gif

שתסיימי אותו תמסרי לי אותו!!!

CAPTAIN JACK

New member
ברור שבגלל המשחק!

ברור שמשוגעים על ג`וני בגלל המשחק שלו! הצורה המשכנעת שלו זה משהו אחר משאר השחקנים. חוץ מזה הוא נראה טוב מאוד אבל כיון שאני בן ולא הומו לא זה מה שמושך אותי.

אין ספק שבגלל המשחק.

ג'וני הוא פשוק שחקן מעולה!! (לא לדבר על הכשרונות האחרים שלו..) הוקסמתי על ידו בגלל כשרון המשחק שלו, ולא בגלל המראה. למרות שג'וני הוא שקסי בטירוף, אבל זוהי לא הסיבה העיקרית שאני אוהבת אותו.

Deppaholic

New member
בגלל המשחק

לדעתי ללא המשחק הטוב שלו לא הייתי אפילו טורחת לחפש עליו דברים ולגלות שהוא גם ניראה אפילו יותר ממצויין..!!!

../images/Emo45.gif

למשל.. אורלנדו בלום..! הוא.. הוא שחקן.. לא.. לא הכי טוב בעולם.. לפחות אין מה להשוות אותו לג'וני. אבל כל הבנות שאוהבות אותו, זה רק בגלל המראה. הוא לא שחקן מכושר לדעתי, אבל.. לוידעת.. הוא גם לא כזה חתיך..! כלומר, יש לו תמונות טובות (בעיקר טופלס..
) אבל אין מה להשוות בינו לבין בן אדם שהוא גם כשרוני בטירוף וגם אשכיסט (כוסי זה לא הולם
)!!!!!

secretly

New member
הי פעם ראשונה פה אבל

אני מנסה לענות תשובה רצינית אני מקווה שאני לא נחשבת כמעריצה של גוני דפ כי אני בכלל לא אוהבת את המושג הזה אבל לשאלתך אם אני אוהבת אותו בגלל היופי או הכשרון אז לדעתי מה שכל כך מושלם בו שגורם למלא אנשים בכל העולם להעריץ אותו זאת העובדה שהוא מביע שלמות פנימים וחיצונית וזה מדהים הוא שחקן מצוין בוחר תפקידים מיוחדים לא זוהרים כמו כל כוכב סקס אחר אלא תפקידי שוליים ובכל זאת הוא מצליח למה? כי יש לו משהו פנימי מדהים שביחד עם מראה כזה אז הבנת את הכוונה הכללית?

למעלה