שאלה רצינית................

epitaph

New member
תדע להבדיל...

אני אדבר כאן על אירגון "מחסום ווטש" בגלל שאותם יצא לי לארח מספר פעמים בזמן שפיקדתי על מחסום, הנשים האלה לא באות להעביר ערבים את המחסום בכל מחיר או לפגוע בפעילות המבצעית של המחסום ובזה לפגוע במדינת ישראל, מה שהן כן באות לעשות זה לראות ולפקח איך חיילים מתייחסים במחסום לאנשים שמגיעים למחסום. לא פעם ולא פעמיים עיכבתי ערבים לצורכי בדיקות במחסום וכשהבהרתי לנשים מ"מחסום ווטש" מאיזה מניעים זה נעשה ושזה לא נעשה מהתאכזרות לאוכלוסיה הן גילו הבנה והסכימו איתי.

sela v

New member
יש שמפרסם

את זה עושה רק טוב לאנשים בישראל. אם לא היה את אותו עיתונאי שיפרסם את זה, בסוף האנשים במדינה היו הופכים לחיות.

The Bugi

New member
מה הקשר חיות???

זה היה מחבל! הוא לא כיבד את החיים בפעילותו אז למה לחיילים לכבד את חייו שלו בעוד הוא עוסק בהרג המוני של חפים מפשע. מאיפה החיילים צריכים לדעת מה הוא מסתיר מתחת לחולצה? הרי כבר היו מחבלים שהמטען הוטמן להם בתחתונים.

sela v

New member
כלומר כל מי שנראה ערבי

אפילו בת"א או נתניה, ישר צריך לירות עליו צרור, כי הוא עלול להחביא פצצה בתחתונים. אני ארשום לי את זה, שפעם הבאה שאני מגיע לביקור בנתניה או ת"א אני אהיה מוכן.

The Bugi

New member
אל תוציא את דברי מהקשרם!

דיברתי בכלל על הפעולה המוצלחת של לוחמי השייטת-טובי בניינו. מי דיבר על נתניה? ת"א? איך הגעת לזה בכלל?

ערב רב

New member
אבל כאן כבר נתון שהוא מחבל, כלומר

אדם בעל אמצעים וכוונה לרצוח יהודים ובראשם מתנחלים וחיילים, אם אפשר מובחרים ככל האפשר (שייטת 13). אדם שנפצע קשה משני כדורים למרכז גופו וכבר אין לו הרבה מה להפסיד. לא שאינני חושב שיש לשנות את החוק ולהתיר עונש מוות על רוצחים סדרתיים כרבי-המחבלים. כיום המציאות היא שכולם עד האחרון שבהם משתחררים בסופו של דבר, מי בגיל מבוגר יותר ומי בגיל צעיר יותר, מי שממשיך לרצוח אח"כ ומי שחדל.

פפו

New member
מעניין אם נילחמת איי פעם כי

אני יכול לספר לך שבעית מילחמה אתה נהפך לחיה בעל כורכך. אתה הורג בלי נקיפות מצפון ומטרתך למחות את האוייב כמה שיותר. מי האידיוט שהימציא את הביטוי טוהר הנשק? איך מכשיר שמטרתו לקחת חיים יכול להיות טהור? מי שפירסם את זה בטח חגג אחורי כל פיגוע חבלני......

Lydias767

New member
תראה התשובה היא ברורה...

ערבי הוא ערבי, וגם עם הוא יהיה אוהד היהודים, עדיין כשהערבים אחים שלו יבקשו ממנו עזרה בכל פעולות שונות נגד היהודים גם עם הוא לא ירצה הוא יצטרך!!! אז ככה שלא משנה איזה ערבי זה, הוא עדיין ערבי. ובקשר למאורעות הערבים רק רצו שנלך מהארץ...כמובן שזה לא קרה. ועד היום הם רוצים שנברח מפה. המצב בארץ עצוב...

למעלה