שאלה רצינית

הוניגמן

New member
שאלה רצינית

אני לא מחכה כאן לתשובות של אנשים נגד שרון שמנסים לקפוץ על העגלה אלא מאנשים שכן מתכוונים להצביע שרון האירוע המוחי של שרון לא צריך להדאיג? אירוע דומה בין אם לפני הבחירות ובין אם אחרי עשוי לסיים את הקרירה מבחינת שרון שרון התגלה בשנים האחרונות כאיש של מעשים, הוא מצליח לעשות דברים חסרי סיכוי אבל מי הם ממשיכיו? מי יובילו את הקו המדיני אחריו, מופז והנגבי? אולי אולמרט ודיכטר? ואולי רמון ופרס? מי זאת ציפי לבני שהולכת לתפוס את המקום השני או השלישי ברשימה? מלבד העובדה שהיא פופולרית ומשדרת בתקשורת אמינות, מה דעותיה במגוון התחומים? ממשיכי שרון ילכו מבכינה כלכלית לכיוון של ביבי או של עמיר פרץ? הסקרים מנבאים 40 מנדטים לקדימה, ישנם כ 20 אישי ציבור מפורסמים בקדימה (רובם ח"כ) זאת אומרת שעוד 20 ח"כ חדשים ובלתי מוכרים עשויים להבחר, שרון יבחר אתם מן הסתם אבל והיה אם שרון לא ינהיג את המפלגה, לאיזה קו בטחוני כלכלי דתי-חילוני הם ילכו 20 ח"כים זה כוח עצום, שלא ניתן לנחש לאן הוא יפנה מה עושים?

איציק911

New member
טוב התשובות.....

קודם כל שרון מבחינה כלכלית יהיה בכיוון של ביבי נתניהו זה ברור כי הוא תמך בו כראש ממשלה ועד היום הוא מכנה את נתניהו שר אוצר מצויין גם השרים של שרון קוראים לנתניהו שר אוצר מצויין. לגבי ציפי ליבני אין לה דיעות במגוון תחומים היא נאמנה לדרך של שרון ודעותיו הם דעותיה . במידה ושרון לא ינהיג את המפלגה היא כנראה תתפלג כי יש בה ימין ושמאל שלא יכולים להיות ביחד וברגע שהדיקטטור יעזוב אז קדימה תימחק. מי יהיה המחליף של שרון ? אין מחליף הרשימה מלאה באנשים נחותים אינטרסנטים ואם הדיקטטור יעזוב (וכנראה שזה מה שיקרה עקב מחלתו הקשה) תהיה מלחמת ירושה שאני מאמין תוביל להתפלגות ותהפוך את קדימה לכמה מפלגות קטנות. תחשוב בהגיון אין לך מה להצביע למפלגה שבנויה על איש אחד בלבד שבנוסף הוא קשיש וחולה מאוד וברור שאת הקדנציה הבאה הוא לא יסיים (אם יתחיל אותה בכלל)

mean girl 16

New member
איך שאני רואה את זה

ברגע ששרון מניח את השרביט, יחל הקרב על ההנהגה. כל אחד שם רואה את עצמו כממשיך של שרון וזאת הסיבה העיקרית להצטרפותם של רבים. כך שזה יהיה בלתי נמנע. וכך נחזור מהר לבחירות.

הוניגמן

New member
הוא אשר אמרתי

לכו תדעו עכשיו מה יקרה עם אותם אנשים בלתי מוקרים שיכנסו לכנסת?

למעלה