שאלה שאולי קצת מקדימה את זמנה

שאלה שאולי קצת מקדימה את זמנה../images/Emo42.gif

ואולי בעצם לא.... רציתי לשאול לקראת הקיץ המתקרב, מה מלבישים להם בקיץ? אבל מכיוון שהיום יש 30 מעלות, השאלה רלבנטית כבר מעכשיו, אז מה מלבישים להם בקיץ? מצד אחד מתבקש להלביש להם כמה שפחות, בגד גוף נטול שרוולים ורגליות (מה שיפתור גם את בעיית האורך שאף פעם לא מתאים...), אבל מצד שני נראה שלא בריא לחשוף את גופם ל
, מה דעתכן והאם בכלל מותר עד גיל חצי שנה למרוח אותם במקדם הגנה? אני אשאל גם בפורום הורים.

בדיוק קניתי אתמול לשגיא קרם הגנה

של ד"ר עור הנקרא BABY-OR והוא מבוסס על מסננים מינראליים בלבד (ללא תוספת מסננים כימיים) אבל כתוב בגב הבקבוק שבתינוקות מתחת ל - 1/2 שנה, יש להוועץ עם הרופא. מכיוון ששגיא או-טו-טו בן 1/2 שנה, החלטתי לנסות על עצמי קודם (בכלל דבר שמומלץ) ולראות מה זה יעשה לי, אם בכלל. מרחתי אתמול בערב, ולא נצפתה רגישות. לגבי בגדים - אני חושבת שממש לא טוב בגדים קצרים. שם המשחק הוא טריקו. בגד גוף טריקו (שהוא יכול להיות בעל שרוול קצר) ומעליו אוברול טריקו (כמו השניים שקנית להדר בדלתא. עד כמה שזכור לי הם מטריקו). כשיוצאים לטייל, אפשר לקחת שמיכת טריקו דקיקה, ולכסות אותו כשנמצאים בגינה, מתחת לעצים (כי שם קצת קריר). מקווה שעזרתי. סיגל

היי מיכלי

קודם כל, בעניין הבגדים, אני מצטרפת לסיגל. אני מלבישה לאלה גופייה ועליה טריקו, מכנסי טריקו וגרביים דקות. היום סיגל ואני היינו בשילב (הפסדת
) וקניתי לאלה כמה חליפות טריקו. אינו בפינוקט דברים ממש יפים וזולים (הם היו סגורים אחרת אין לי ספק שגם משם הייתי יוצאת עם שקית). בקשר לקרם - לקמיל של דר´ פישר יש קרם לחות לפנים לתינוקות שמשמש גם כקרם הגנה. אני לא מתכוונת לחשוף את גופה לשמש. בכל אופן - אל תשתמשי במקדם הגנה מעל 15. גם לא עבורך.

מ´נינים? הרבה זמן לא התראנו../images/Emo8.gif

אכלה הנסיכה? אנחנו מקשיבים לדיסק שקנינו. ואמא מאוד נהנית...

למעלה