שאלה! שאולי קשורה למקום ולזמן...

• פותח הנושא omerd
  • פורסם בתאריך

omerd

New member
שאלה! שאולי קשורה למקום ולזמן...

ככה! ראשית, אקדים בככה שלא היה לי מושג איפה לברר דבר כזה, אז אמרתי נתחיל פה, בעיקר בגלל השוטים והחופש והבלה בלה( וגם כי אני זוכר שמתישהו קראתי כאן משהו בענין).. אז לענייננו, מישהו יודע איך עושים ראסטות? איפה הכי זול? אפשר בבית? תשפכו את כל מה שאתם יודעים...או לפחות תפנו אותי לכזה! אחלה, תודה. אהה ונעים מאוד, עומר.

omerd

New member
אהה, יש בעיה קטנה

אין לי! מה בנוגע למסנג'ר?

אמממ בעצם לא ממש ענינו....

אז זאת דרך אחת חח- לעשות אצל מישהו פרטי והמחיר זול בהרבה יותר מחצי ממספרה והאיכות כמובן גם כן כי המספרות אין לך מושג למה לצפות וכמה זמן יושיבו אותך על התחת.... אז בחום אני ממליצה שתקבע עם אחד מאיתנו לפי מה שהכי קרוב... ככה אתה מקבל יחס אישי והסבר מה לעשות אח"כ וכל הסרטים האחרים... ויש המון שיטות לעשות ראסטות... כל אחד מתאים לעצמו.. מי שתלך אליו יסביר לך כבר הכל שבוע טוב

omerd

New member
וואלה אז

אני מאשדוד, והקטע שקמתי איזה יום וגיליתי ראסטה שצמחה לי בלילה...:) אז משם אני מנסה להתגלגל, בינתיים מברר עניינים. ממה שהבנתי, הייתי באיזה מקום בת"א שביקש 600 שקל?! והיא אמרה שאני יכול רק לסרוג, שיש לי חבר שסרג וזה גם כואב וגם יוצא מכוער לדעתי...אז הצעות, עניינים או תגובות בכיף!

fleaboy

New member
ראסטות

בתלאביב במספרות זה יקר ולא כדאי למספרות אין ניסיון ואין אחריות על הראש שלך וחבל שסתם ידפקו לך וישימו לך חומרים מגעילים וכו'. בקשר למסרגה... יש הרבה אנשים שחושבים שזה טוב... אני אישית חושב שהכי טוב לעשות עם היד לבד בלי שום עזר ובלי שום חומרים. כמובן שבהתחלה הראסטות לא יראו נפלא... זה תהליך... ולוקח להן זמן להתקשות ולהראות יפה יפה. אם בא לך אני מכיר מישי מקריית גת שעושה טוב, ביד או עם מסרגה, שאפשר לסמוך עליה. המחירים קצת יקרים (בסביבות ה300 ש"ח) אבל העבודה שווה את זה. לפני שאתה עושה ראסטות תבדוק אצל מי אתה עושה, תשאל איך, תבקש לראות עבודות שלו... שלא יקרה מצב שתתבאס ותדפק

כנ"ל אצלי..

וגם אני אוכל לעשות בכל שיטה שתחליט לבחור בה, ולייעץ לך גם לפי סוג השיער שלך מה עדיף ואיך להמשיך לטפל קיצר רק תבחר לאן נוח לך להגיע... כולם פה עושים ראסטות משובחות

el una

New member
שמת ../images/Emo23.gif שאף אחד לא כתב לך הנחיות?

תגידו, זה סודי? למה אף אחד לא כותב לו הסבר מפורט? אלי בא לו לעשות לעצמו? אולי הוא רוצה שהשכנה תעשה לו? תספרו לו את האמת איך עושים את זה כאן ב LIVE

זה בדיוק מה שחשבתי

כשהגבתי שבעצם לא ענינו לו על השאלה.... אבל אי אפשר להסביר איך עושים, בטח ובטח לא פה! חייבים ללמוד מצפייה במישהו אחר... אין דרך אחרת... גם בהתחלה חייבים לעבוד עם עוד מישהו כי יוצא לך על הפנים וצריך לסדר ישר

omerd

New member
טוב, דרך אגב, זה כלל ראשון בעסקים..

אם הוא יספר לי איך עושים....לו תהיה לו עבודה..... בכל אופן, תודה לכם אני אשקול ת'אופציות, למרות שאיך שאני רואה כל הזמן "גודלות" לי ראסטות חדשות על הראש, ככה שאני בטח אלך על השיטה הטבעית... אז אם יש מישהו שיכול באמת להסביר את עושים את זה, בצורה שאיכשהו תישמע מובנת, בכיף...

fleaboy

New member
בשיטה הטבעית:

קודם כל מן הסתם לא להסתרק. דבר שני... לחפוף! וזה לכל אחד שיש לו ראסטות... ראסטות כן חופפים! אל תיהיו לי מטונפים ומגעילים כי זה סתם לא כיף ולא נעים (גם לא לכם וגם לא לסביבה). דבר שלישי... והכי חשוב... יהיו לך קשרים בשיער, והרבה, ומאוד חשוב כל הזמן להפריד אותם לקבוצות (לראסטות) ולהזהר שלא יווצר לך גוש אחד גדול. פשוט כל הזמן תשחק עם זה בראש ותוודא שלא מתחברים לך שם עניינים, עם הזמן הן יתקשו ולא תצטרך לטפל בכלל. ודבר רביעי... סבלנות איש :] אין לאן למהר והן יגיעו לבד אם אתה בכל זאת חסר סבלנות ורוצה לעשות לעצמך (לא מומלץ בגלל שאין ניסיון וכל אחד צריך לתרגל קצת בהתחלה וכו') אני אשמח להפגש איתך איפשו פה בסביבה ולהראות לך להסביר פה במחשב זה קשה עד בלתי אפשרי...

el una

New member
מוזר כי אני לא מסתרקת ואין לי רסטות

השיער שלי מתולתל ולא נהיות לי רסטות איך זה יכול להיות?

fleaboy

New member
זה תלוי בסוג שיער

יש מקרים שבהם צריך לא לחפוף אבל בכל סוג שיער אפשר לעשות ראסטות טבעיות אני מכיר אנשים עם שיער חלק שלא חפפו במשך כ8 חודשים ויש להם ראסטות אני אישית חופף פעם ביומיים בערך ויש לי אחת ועכשיו מתחילה לי עוד אחת.

omerd

New member
טוב כנראה שאני על הגל הטבעי...

כל יום אני מגלה איזו ראסטה שצומחת לי, רק איך אני מטפל בשיער שקרוב לשורש, הוא לא מתראסטט לו...זה בטח בגלל שלא הסתרקתי איזה חודש... בעיקרון במקור רציתי ראסטות דקות אבל נראה לי שזה יהיה יותר בעייתי, יש לך מושג איך זה קורה? תודה על ההיענות חבר'ה...

למעלה