שאלה שאולי תשמע מוזרה...

שאלה שאולי תשמע מוזרה...

כי אני כמעט בטוחה שאין אבל שווה לנסות! יש לרדיוהד דיסק מהופעת אנפלגלד, גירסאות אקוסטיות?

polyethylene

New member
לפי מה שאני יודעת, בהוצאה רשמית

אין... אבל, במקומות כמו חור בשחור, וחנויות דיסקים נידחות יש בוטלגים רבים, אני רכשתי שם כמה דיסקים מוזרים שלהם, עם שירים אקוסטיים. האנפלאגד היחיד שאני מכירה שהם עשו זה ב- ep של my iron lung, שיר 8 ואחרון הוא הגירסת אנפלאגד של "קריפ" (גירסה מזעזעת לטעמי
)
unterlude - סוזי ומוריסי

Her Circulation

New member
יש גם גרסאות רשמיות ל-

Fake plastic trees Bullet Proof (...) ( the Fake plastic 2 single ) + some unreleased acoustic versions, recorded in studios.

Fish in the sea

New member
מ-ז-ע-ז-ע-ת-?

הגירסה האקוסטית של קריפ מזעזעת בעינייך? אני ממש אוהב אותה. זה היה בשבילי מין משב מרענן שכזה אחרי שטחנתי את קריפ הרגיל בלי סוף. יש ביצועים אקוסטים שנשמעים מעט מאולצים.המקרה הזה משקף בעיניי מצב הפוך לחלוטין.הביצוע השקט עומד לגמרי בזכות עצמו ואני ממש יכול לדמיין אותו יוצא לאוויר העולם כביצוע המקורי והופך ללהיט גדול. (אם הניסוח היה מבלבל,אני חושב שקריפ היה הופך ללהיט גם אם הוא היה יוצא לראשונה בגירסה השקטה). ולפני שכולם יגידו שמה שג´וני עשה שם עם הגיטרות זה מה ש"עשה" את השיר, נכון,אני מסכים,ועדיין,האקוסטי מקסים בעיניי. ובהזדמנות זו הגיע הזמן שאני אגיד את דעתי על קריפ.אני חושב שהוא מושלם. פשוט שיר מושלם.לא אכפת לי כמה הוא מאוס וכמה המעריצים האמיתיים לא אוהבים להזכיר אותו,הוא תמיד היה ותמיד יהיה אחד השירים הכי טובים,הכי חשובים והכי מרגשים של רדיוהד.לפחות מבחינתי.וזאת לא בושה בעיניי.
the flaming lips-fight test
שמיע רביעית בערך.מתחיל לקבל צורה הדיסק.

גם אני מסכימה עם כל מילה

למרות שבהתחלה חשבתי גם כן שהגרסה נוראית (הוא נשמע כמו חתול גוסס), אבל אח"כ הכל התאזן- ואני חושבת שזו גרסה מוצלחת.. לפחות כמו הביצוע מההופעה באוקספורד (7.7.01), שכפי הנראה יש לו באמת ריאות מברזל :) בכל אופן, זה שלא הייתי המון המון זמן בפורום זה רק בגלל שהתחלתי ללמוד במכללה (לפינ הצבא), ובכל מקום כל המחשבים לא מאפשרים כניסה לפורומים.. עד שמצאתי את המחשב המסכן שאני כותבת עליו עכשיו.. אני צריכה ללכת לפני שיקנסו אותי על שימוש באינטרנט. בי ביי ביי

Esmena

New member
במידה ואתם מיתכוונים לגירסה שאני

חושבת שהיא, יש לי חיבה לחתולים גוססים, וזה אחד מהדברים הכי יפים שאפשר לעשות מחתול גוסס. ביצוע ממש שווה אליהו לדעתי, אם רוצים להתנשא על המקורי ובין אן לא.

למעלה