שאלה שאילתית

The Crusader

New member
שאלה שאילתית

ראיתי ביום חמישי את סמולויל ולאחר כמה רעיונות והרהורים איך שהוא עלתה בראשי השאלה הבאה:"איך פרמו והכירו את ספורמן לעולם" כלומר למיטב ידעיתי סופר מן היה הגיבור הראשון בעולם והיום כל גיבור חדש שיוצרים ורוצים להכירו לעולם נותנים לו תפקיד אורח אצל מישהו אחר אבל הנה הדילמה אם סופר היה הראשון אז איפה נתנו לו תפקיד אורח וכולי וכולי כלומר איך פרסמו אותו והכירו אותו לעולם ואיך התחיל כל המאניה בעקבותיו? אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה תשובות... תודה בכל אופן

green lantern

New member
תתפלא אבל פשוט מאוד יצרו אותו...

ללא פירסום.. כמובן שהיה פרסום בתקשורת.... וסופרמן אינו הגיבור הראשון הוא הגיבור שהייתה לו חוברת ראשון... הי את "דה שדאו" ועוד רבים וטובים.... והם היו עוד 50 שנים לפניו... בחוברת סופ´ הראשונה יצאה ובה רק 16 עמודי קומיקס מתוך 30 ומשהו(!)... ככה בא גיבור לעולם.... אבל מה שמעניין אותי זה איך פירסמו את אלן סקוט... הרי הוא יצא שני....

The Crusader

New member
תודה

ותגיד דה שדואו זה הזה שהיה עליו סרט שהוא פשוט נהפך לבלתי נראה ויש רק את הצל שלו? הסרט עם הפגיון שחיי?

Dreamsphere

New member
זה הגיע לשיא השיאים בטמטום המסחרי

למען השם סופרמן כשהיה צעיר היה המור להיות בערך בשנות ה50 60 לפי הסדרה לואיס וקלארק (שלא נדבר אפילו לפי הקומיקס!) למה לעזעזל עשו את הסדרה בימים האלה אם פלפונים מכוניות מפוארות איזה מסחור איזה שפל
מזה אהבתי את לואיס וקלארק והסידרה המצויירת WB ממש תותחים בלהחיות את הקומיקסים של DC אבל התעחזבי שוב

ogmios

New member
The Shadow

כן. הוא לא ממש הפך לבלתי נראה per-se, הוא רק - ואני מצטט - "ערפל את מוחם של אוייביו כך שרק צילו נשאר גלוי". זה לא בלתי-נראות אופטית, אלא מעין היפנוזה. ולסכין קוראים "פורבה". חויה מאד מיוחדת - אחד מגיבורי העל היחידים שגם אני וגם אבא שלי אהבנו כשהיינו צעירים
אדיוס, אוגמיוס

byron

New member
ההפרש בינהם לא כזה גדול

סופס´ יצא בערך ב-36´ ה"צל" יצא בערך באותה תקופה

illustrator

New member
קצת היסטוריה...

חוברות הקומיקס שאנו מכירים כיום נוצרו משילוב של שני דברים: סטריפים וחוברות שנקראו PULP MAGAZINES את הסטריפים כולנו מכירים. PULP MAGAZINES היו חוברות שפרסמו סיפורים קצרים, כגון מדע בדיוני, אימה וסיפורי בלשים. למי שלא יודע, שם הסרט PULP FICTION מתייחס לחוברות סיפורים אלו. חוברת הקומיקס הראשונה (1933) היתה בעצם אוסף של סטריפים. החברה הראשונה שהוציאה חוברות עם סיפורי קומיקס, ולא סטריפים, היתה DC, שנקראה על שם החוברת הראשונה שלה DETECTIVE COMICS בכל חוברת של 30 ומשהו עמודים הופיעו שלושה או ארבעה סיפורים שונים. ב-1938 באחד הסיפורים בחוברת חדשה שנקראה ACTION COMICS הופיע סופרמן לראשונה. הוא היה ה-SUPER HERO הראשון וזכה להצלחה גדולה וחיקויים רבים.

Dreamsphere

New member
אם אני לא טועה... עדיין מחקים אותו

הוא היה הסופר הירו הראשון אם גאטקס... ואם כוחות מיוחדים ובעצם כל הקומיקס הסופר הירואי מבוסס על אותה דמות וואלה נפל לי האסימון כרגע אההההה מקוריות זה בטוח לא אמריקה

למעלה