../images/Emo6.gifחופשי דעה לא משוחדת...
אחים שלי אני עייפה רצח,כל מה שאני רוצה זה לישון... ויש איזה קונטנר רעשני וחרמן אש שמפריע לי לעשות את זה,רק מה לעשות שבין היתר יש איזשהו פרט חשוב-שיחד עם כל זה הוא מוצא חן בעיני... כל היום אני מעלה פתרונות יצירתיים איך להצליח לישון איתו... חשבתי על סקס באזיקים ולהשאיר אותו כבול עד הבוקר... להיכנס לישון עם חרמונית וכך לא להזדקק לשמיכה... אטמי אוזניים זה מתבקש,אפילו השגתי שניים כאלה,נבדוק היום אם הם גם עובדים בדרך.. אני כבר אמצא משהו... פשוט עניין אותי לדעת אם אני לבד בקטע הזה של אנטיפתיה שמעירים אותי מתוך שינה בשביל זיון... מה קרה ג'ינג'י?!לפני שעתיים גמרת ,עוד שעתיים קמים ותקבל שוב,כ''כ קשה לך להתאפק,ולתת לי כמה שעות שינה בחסד??? הרי גם ככה קשה לי להירדם ועד שאני מצליחה אתה כבר בחלום השמיני,אז בחייך תתאפק קצת,יש לי מחר יום עבודה שדורש ממני גם לתפקד... דיברתי איתו,לא עזר,הוא עם הפאפי פייס שלו,"אבל הילוש לא יכלתי להתאפק". אמרתי כבר-לקשור אותו.. האמת אני חושבת על המצב ונקרעת מצחוק,אבל זה מציק,חופשי מציק,זה גם מפריע לתפקד ביום יום,כל היום ניקרתי בעבודה,..והבוס שלי שגם ככה בג'ננה שלו עלי ריחם עלי ושיחרר אותי מוקדם...אני עייפה כ''כ,ועצבנית וחסרת סבלנות.... ואם אני לא אמצא פיתרון עם הדביבון החרמן שלי זה גם מה שיקרה מחר... מממממ....בא'סה,אכן בא'סה.....