שאלה שאלו אותי... מה לענות

שאלה שאלו אותי... מה לענות ../images/Emo35.gif

אתם חושבים שחייבים את הקליק הראשוני או שיכול להיות שמתאהבים עם הזמן? ז'תומרת, האם יכול להיות שתיפגשו מישהו, לא יהיה "פיצוץ חושים" ממיס לבב על ההתחלה אבל בכל זאת יצא מזה סיפור אהבה? תלתל
 

גריפון

New member
אפרט מיד, אם יורשה לי, ויורשה לי

הקליק הראשון אינו מתחייב - ולפעמים אפילו משבש את ההסתכלות. ככה אני חושב. מכיוון שעברתי כעת תקופה של כמה בליינד דייט רצופים, בשלהי ימי החינמיות של האתרים הגדולים, ראיתי שלהיפגש ולהעביר ערב נעים היה בדרך כלל הרבה יותר מועיל מאשר זאפ טראח בנג. זה היה נורא כף להיסחף כבר בערב הראשון כמו איזה זוג תיכוניסטים, אבל זו לא היתה המציאות, והמציאות חיכתה בסבלנות מעבר לפינה והתייצבה במלוא הדרה בדייט הבא או בזה שלאחריו, ולא תמיד באופן שמתמרץ המשכיות, אם תסלחו לי על השפה המליצית, ואתם תסלחו לי, למה לאיפה תלכו. זה לא נובע מפשרנות שהיא תולדה של גיל מאוחר; ההיפך, היא נובעת מחוסר פשרנות של גיל מאוחר: אני מאוד סלקטיבי עם מי אשתה אפילו כוס קפה, משתעמם מאוד בקלות בחברה לא מתאימה ומאוד מעריך שיחה טובה עם בת זוג אסתטית. זה כל מה שאני רוצה בדייט ראשון: אני נעשה קצת מודאג כשבא לי לטרוף הכל על הרגע הראשון, כי אני יודע מהנסיון שהרבה לא ישאר מזה, ובהחלט שמח לקום מהשולחן עם טעם של עוד. אני גם יודע שכאשר אני נדלק מהצצה ראשונה, אני לא ממש מתנהג בטבעיות, ולא האני האמיתי שלי בא לידי ביטוי. אוי, בטח אפשר היה לומר את כל זה הרבה יותר בקיצור.
 
כל הדרך....

בדרך הביתה חשבתי כמה קל להתפלסף אחרי יום באוניברסיטה...ורצתי ישר לתגובות שלכם. אז בלי להתפלסף - אני מגלה איכות בקליק כמו שיהלומים צפים בירקון. בשביל למצוא יהלום אני צריכה לחפור ולחפש וזה לא קל. אילו הייתי הופכת את גוף האדם למפת דרכים, איזה חלק בגוף שלכם הייתם מסמנים באבני הדרך של הקליק שלכם? אני מסמנת את הראש כי אני יודעת שאם האיש לא מעניין אותי - לא יעזור בית דין. אם רק המראה החיצוני שלו מוצא חן בעיני, לא יספיק לי אפילו לשעה. תלתל
 

noa128

New member
הבטחתי לפרט והנה זה בא :

אפשר בלי. בטח שאפשר. מספיק לי שנעים ונחמד לי עם האיש - אפילו ברמת טלפונים, כדי שיהיה כאן פוטנציאל למשהו גדול ענק ומפוצץ בעתיד
. כבר היו גברים בחיי שבמבט ראשון, או אפילו בפגישה ראשונה אמרתי לי בלב "NO WAY צורה לו" ואחרי כך וכך שבועות/ימים נראו לי כמו הדבר הכי חתיכי וסקסי בעולם... יש לי קוים אדומים כמובן - קטעים של היגיינה ואסתטיקה אישית למשל, מחסלים כל סיכוי כזה (ממש לא מגרה אותי ריחו הגברי והמיוזע) - כרס שעירה ומשתפלת - כנ"ל. מעבר לזה, הבנאדם לא צריך להיות יפה או נאה - מספיק שהוא אינטליגנטי, מצחיק, איש שיחה ושותף להנאה שבבילוי משותף - כדי שייוצר סיכוי בהחלט סביר שתוך כך וכך תהיה פה אהבה. עונה לך מיי דיר?
 

רוהאנדה

New member
ברור שלא מחייב

עם חבר שלי (שהיום זה כבר 11 חודשים) לא היה קליק בכלל בהתחלה. הוא בדיוק צבע את שערו והיה נראה רע, הוא שקט בטרוף כך שלא דיבר בכלל. גם כשהתחלנו לצאת (סתם כדי לראות מה יהיה לא בגלל שבאמת היה קליק) לקחו לו 4 פגישות להפסיק להנהן בראש ולהתחיל להיות פעיל בשיחה!!! אני כבר ממש התיאשתי בשלב הזה. היום - אני מאוהבת.
 

hrabba

New member
כן צריך../images/Emo13.gif)

אני מסוג הטיפוסים שצריכה שה"אדמה תרעד להם מתחת לרגליים. אם ההסחפות הזן לא קיימת, אז כלום לא שווה יכול להיות שבגלל זה אני לבד?????????
 

ת י א ה

New member
חייבים קליק !!!!

הקליק הראשוני - או שיש אותו או שאין, ובד"כ זה קשור למראה החיצוני. בעקבותיו, או בד בבד תבוא ההתאהבות. אח"כ באה (או לא) האהבה.
 

נירה63

New member
אצלי לא היה קליק וכיום אני אוהבת עד

מעל לראש...אהבת חיי...מתנת אמצע חיי הוא, בפירוש לקח לי זמן לאהוב.
 
רציתי..

לברך אותך שבאת הלום.
ןתגידי, קרה לך פעם שהיה לך ידיד טוב הרבה זמן והידידות קרבה ביניכם ככה שהרגשתם אוהבים? אני כזו בפוטנציה...אבל מודה שקליק יכול לתעתע בי. זו תחושה של "וואוו"! שמשאירה הרגשה של "IT MUST BE HIM". איפה MUST ואיפה HIM? י
ואז אני מסוגלת בקלות לשאול את הפורום אם קליק מעוור.... תלתל
 

ת י א ה

New member
תודה על קבלת הפנים היפה ../images/Emo140.gif

כן, קליק מעוור, אבל רק בהתחלה. הוא זה שפותח את הפתח. אבל בשביל להכנס למערכת ולהמשיך לצעוד בה צריך יותר מקליק.
 
אפשר בהחלט גם בלי "קליק"

הקליק יביא אחריו התאהבות, התרגשות אבל לא בהחכרח אהבה... אהבה - תבוא (אם תבוא) עם הזמן, אחרי שתכירי עם מי יש לך עסק, תלמדי מה את אוהבת בו והוא בך....
 

skito

New member
אהבה על רגל אחת

תלתל בהחלט אפשרי, אני מכיר גם כאלה שהיו בנהם מחלוקות וריבים על ההתחלה כלל לא חשבו האחד כלפי השני ברצינות ובהמשך..
ואההההההה. זהירות!!! לפעמים יש למי מהצדדים צורך חזק לחמימות, הסכנה היא שיפרשו זאת כאהבה ממבט ראשון. הקליק הראשוני עשוי להיות מטעה, אפשר לתת לחושים "להתפוצץ" אבל!!! כמו שאמרתי ברוב המקרים זו רק "עזרה ראשונה" לצורך. בוקר טוב!!!
 
למעלה