אפרט מיד, אם יורשה לי, ויורשה לי
הקליק הראשון אינו מתחייב - ולפעמים אפילו משבש את ההסתכלות. ככה אני חושב. מכיוון שעברתי כעת תקופה של כמה בליינד דייט רצופים, בשלהי ימי החינמיות של האתרים הגדולים, ראיתי שלהיפגש ולהעביר ערב נעים היה בדרך כלל הרבה יותר מועיל מאשר זאפ טראח בנג. זה היה נורא כף להיסחף כבר בערב הראשון כמו איזה זוג תיכוניסטים, אבל זו לא היתה המציאות, והמציאות חיכתה בסבלנות מעבר לפינה והתייצבה במלוא הדרה בדייט הבא או בזה שלאחריו, ולא תמיד באופן שמתמרץ המשכיות, אם תסלחו לי על השפה המליצית, ואתם תסלחו לי, למה לאיפה תלכו. זה לא נובע מפשרנות שהיא תולדה של גיל מאוחר; ההיפך, היא נובעת מחוסר פשרנות של גיל מאוחר: אני מאוד סלקטיבי עם מי אשתה אפילו כוס קפה, משתעמם מאוד בקלות בחברה לא מתאימה ומאוד מעריך שיחה טובה עם בת זוג אסתטית. זה כל מה שאני רוצה בדייט ראשון: אני נעשה קצת מודאג כשבא לי לטרוף הכל על הרגע הראשון, כי אני יודע מהנסיון שהרבה לא ישאר מזה, ובהחלט שמח לקום מהשולחן עם טעם של עוד. אני גם יודע שכאשר אני נדלק מהצצה ראשונה, אני לא ממש מתנהג בטבעיות, ולא האני האמיתי שלי בא לידי ביטוי. אוי, בטח אפשר היה לומר את כל זה הרבה יותר בקיצור.