שאלה שאלתית. בזמן הרתחת חלב

p a l o m a

New member
שאלה שאלתית. בזמן הרתחת חלב

בקלחת או בסיר קטן (מנירוסטה) תאממיייד הסיר נשרף מבפנים בדרך כלל בדפנות תחתית, וזה נורא מבאס. רק חומר מסיר שומנים הכי חריף מוריד את הקטע השרוף! פשוט נמאס ומעצבן. מכירים את התופעה? למישהו יש איזה פתרון למניעה? תודה רבהרבה
 

cוורנה1

New member
להרתיח במיקרוגל בכוס,קל ופשוט. לגבי עוצמת החימום תלוי במיקרוגל שלך. אני למשל מרתיחה חצי כוס חלב ב-2.25 דקות בדיוק. אצל בתי זה רותח אחרי 1.00 דקה בדיוק. צריך לעשות נסיון,להיות על יד, וללמוד לאחר מספר נסיונות מה מידת העוצמה של המיקרו שלך, ובא לציון גואל. אין יותר פשוט מזה. אין יותר קלחת לשטוף. הכוס מתנקה בקלי קלות. ../images/Emo50.gif
 

אתי1000

New member
אם זה מתאים למתכון

שאתה צריך בו את החלב, כפית סוכר תמנע מהחלב להדבק.
 

בבולה

New member
כמו סיר עם תחתית שרופה

אחרי שאת מרתיחה את החלב ומוזגת לאן שצריך, ממלאים שוב את הסיר במים עם כפית/כף אבקת כביסה (תלוי בגודל הסיר, פינג'ן = כפית, סיר = כף).
 
למעלה