שאלה שאלתית בנושא הורים וילדים

cati3

New member
שאלה שאלתית בנושא הורים וילדים

בעקבות דיון בנושא, אני סקרנית לדעת מה דעתכם: האם הורים צריכים לתת יחס שווה ולא מפלה בין אחים בכל תחום? מתי תצפו שכן ומתי תצפו שלא. תודה מראש

יחס שווה

כמובן שלעיתים שוני בין הגילאיים גורם ליחס שונה. דאגה יותר גדולה לילד יותר צעיר. יותר ספייס לילד יותר בוגר. יחד עם זה צריך לדאוג שלכל ילד יהיה יחס ייחודי בהתאם לצרכיו ולאופיו. בגדול אסור להפלות....

faith2

New member
נכון...אבל....

למשל שהבת שלי תבכה לי למה לאח שלה מותר לחזור ב2 לפנות בוקר ברגל לבד....זאת תהיה אצלי אפליה- אבל אפליה שהיא רלוונטית (לצערי)

הממממממ

אולי זאת אפליה, אבל את בהחלט לא יכולה למנוע מהבן ללכת עם חבריו עד שתיים בלילה כי אז הוא יהיה מתוסכל. צריך להסביר שבגלל שהוא יותר גדול ולתת לה דברים אחרים לעשות שהיא תרגיש גם טוב...

lady d23

New member
../images/Emo9.gif

להציב דד-ליינס שונים בין הבן הגדול לילדה הקטנה לא נקראים להפלות. זה הרי רלוונטי, ואין פה שום העדפה בין השניים. אם היא יוצאת ממורמרת, שאלי אותה מי מהחברות שלה חוזרת ב2 בבוקר, כשהיא לא תענה, תצאי ווינרית [[סתם הערת ביניים
] קטי,לא אמרת מה דעתך, וזה דווקא מסקרן אותי.

s h i r k u s h

New member
אפליות בין ילדים

בעיקרון לדעתי אין מצב שלא יהיו אפליות מסוימות ושהיחס יהיה שווה לחלוטין לכל האחים. תמיד יש אהבה טיפה יותר לאחד מהאחים וכו'.

lady d23

New member
לא תמיד..

באמת שלא תמיד. אבא שלי יודע לתת יחס שווה לי ול2 האחים שלי יחד. אמא שלי תמיד מפלה לפי המצב רוח..

למעלה