שאלה שאלתית- דילמה באוויר

ס22ית

New member
שאלה שאלתית- דילמה באוויר

נניח ואתם יוצאים עם מישהו/י <אני אכתוב בלשון זכר-זה מכוון ל-2 המינים> יותר מ4 יציאות..זאת אומרת שהקשר מתחיל להיות רציני ואולי מדובר בתקופה של מספר שנים ואולי אתם אפילו נשואים כבר. ופתאום הוא מגלה לכם שיש לו משיכה לבני מינו שלו. מה תעשו? תזרמו עם זה ותסמכו עליו? תסיימו את הקשר?....מה תעשו?

Vdrums

New member
אה, בגלל זה לא היה משהו במיטה...

אם יש נטייה לאותו מין איך אפשר להמשיך?

הכוונה להומוסקסואל או דו מיני?

כי אם הוא הומוסקסואל מן הסתם כבר אין חשיבות למה שאני חושבת או לא. אם הוא דו מיני, אז כבר יש עניין לשיחה. למרות שאני ממש לא יודעת מה הייתי עושה. אני לא יודעת אם הייתי יכולה להיות במיטה עם מישהו שנימשך לגברים

ס22ית

New member
לא הובנתי כנראה...

הוא רוצה להמשיך להשאר אתכם...הוא מן "דו מיני".

אם הייתי מקבלת את הטענה

שהוא באמת דו מיני, אז לא משנה לי להיות אתו אם הוא באמת נמשך אלי ואם הוא באמת לא מממש את המשיכה שלו לגברים. זה הרי בדיוק כמו להיות עם בן זוג בקשר מונוגמי, ולהימשך לאנשים אחרים אבל לא לממש את המשיכה. זה מה שכולנו עושים, לא? הבעיה היא, שרוב האנשים שפתאום צצה להם הדו מיניות הזו במהלך קשר הטרוסקסואלי, מסתייעים במושג הזה רק כדי להקל על המעבר וההסתגלות לעולם הוורוד. דהיינו, יש מלא הומואים ולסביות שפתאום גילו את עצמם (או יצאו מהארון), והיה להם קל ונוח להיות בינתיים על תקן דו מיני, עד שהם מקבלים את עצמם ומכינים קרקע חברתית. אז אני לא רוצה להיות בלם זעזועים מהסוג הזה. בכיף להיות חברה תומכת, אבל לא בת זוג ארעית כי עוד אין לו אומץ להסביר למה נפרדנו.

פיזי ונפשי

בא נאמר שאת הפן הפיזי אפשר לחקות באמצאים מלאכותיים, אבל עדיין יש דברים שמאהב גברי יוכל להבין מעצם היותו גבר ואני לא אוכל.

תשמעי, גם בתור אישה

אני לא יכולה לספק לבן זוגי כל צורך אפשרי. למשל, יש פרקטיקות מיניות שאין לי כל רצון לבצע. יש דברים שאישה אחרת תעשה הרבה יותר טוב, ואני בחיים לא אצליח, כמו כל מיני טכניקות של מין אוראלי. ועוד יותר מתבקש: אף פרטנר לא יכול לספק לבן או בת זוגו את הצורך בגיוון (במובן של פרטנרים חדשים). אז מה? זה בן זוג, לא מתקן רב משימתי. תמיד מתפשרים על משהו.

ebony

New member
לזרום עם זה

תמיד הכי בריא ולראות לאן זורם הנהר אם הוא לא נמשך אליי בכלל אין מה לחפש ביחד ואפשר לחשוב על פירוק החבילה אבל אם הוא נמשך גם אליי אז למה לא להשאר ביחד הריי גם אני נמשכת לבות מיני

y e g e r

New member
התשובה נמצאת בגוף השאלה

אם הוא נמשך לבני מינו, הוא לא מאושר לצידך ובטח שבטח לא שלם עם עצמו לדעתי הוא מסכן, יותר מכך מזיין משהו שהוא לא אוהב בכלל אני חושבת במצב הזה,עם כל הכבוד למה שהיה בנכם ו"לקשר" שיש לכם יש להניח לבן אדם לסיים את הקשר,כל אחד מהצדדים ימצא מישהו שיתאים לו יותר אף פעם לא מאוחר מידי

lmatan1

New member
לראות את החצי המלא של הכוס../images/Emo48.gif

גם כשמתחתנים אף אחד הוא לא רכוש של השני, כל אחד פתוח לאהוב כמה שהוא רוצה ואת מי שהוא רוצה ואף אחד לא שייך למישהו אחד בלבד, האהבה היא אין סופית ולא ניתן לקשור אותה או לדכא אותה אהבה זה לא רק זיונים, תראו את הצד היפה ולא הצד המכוער, למה להיןת מוגבל לבן זוג אחד, דו מיני הוא יצור נחמד שיכול לדפוק וגם יכולים לדפוק אותו מה יותר יפה מזה, תדפקו איתו גם אתם, הוא מושלם.

למעלה