שאלה שאלתית יש לי

שאלה שאלתית יש לי

הייתי לפני כמה ימים אצל הרופא לבדיקה שגרתית ופתאום התחלתי להשתעל נורא והוא שם לי אינהלציה או איך שכותבים את זה הוא עשה כמה בדיקות ושלח אותי לצילום ריאות בצילום ראו את הריאות שחורות (נרגילה סיגריות) זה די גרם לאמא שלי לא בלטוח בי אבל לא משנה. והרופא ממש אמר לי זה לאטוסב לעשן כשיש לופוס וממש ממש היה נורא כועס הוא לא ממש הסביר לי למה אסור כשיש לופוס רק אמר שזה משפיע אחרת מאשר על גוף של מישו בליי לופוס מה זה במת משנה ?

ועוד משו

כל הכבוד לגאיה
ובמת ראיתי שמישו כתב שזה משפיע אחרת ללופוסים

champ

New member
לא בריא לעשן ולא משנה באיזה גיל../images/Emo31.gif

זה נכון אבל

סתם רציתי לדעת כי שמעתי שזה משפיע אחרת.. לא מתכוונת להפסיק למרות שכל העולם ואשתו אומרים לי להפסיק

gaia20

New member
יש לי השערה למה זה יותר מזיק

לנו, חולי הלופוס יש רגישות גבוהה לפתח דלקת בקרום הראיה ודלקת בקרום הלב אני מניחה שסגריות לא עושות לגוף עבודה קלה בשמירה על הלב והריאה אז לנו זה יכול יותר להזיק. לא אגיד לך להפסיק, אבל אתן לך ללמוד בעצמך מהנזקים שנגרמו לי... תאמיני לי שדלקת בקרום הריאה, זה לא דבר חביב... תדמייני ששמים לך שקית נילון על הפה, במשך שעה את חייבת לנשום רק את האויר שבשקית, אחרי כמה דקות את מתחילה להרגיש מחנק תוסיפי למחנק הזה כאבי תופת בחזה- זה דלקת בקרום הריאה... עכשיו תוסיפי לזה סגריות....... עכשיו תחליטי לבד מה עדיף לך...

אמ......

זה קשה להפסיק ניסיתי פעם אחת כי אמא שלי ממש ממש ביקשה ממני ולא עישנתי איזה יומיים וממש הייתי בקריזה ואז נמאס לי לקחתי קופסא עשנתי פי 2 ממה שאני מעשנת כרגיל. אני מתה להפסק

gaia20

New member
יודעת בדיוק על מה את מדברת

לפני איזה שנה כמעט, הפסקתי לשלושה חודשים, הרגשתי כאילו עבר נצח בזמן הזה, היתי עצבנית, מעצבנת, קוצים בתחת.... אחרי השלושה חודשים האלו, נשברתי, חזרתי לעשן, אבל זה לא היה אותו דבר... הרגשתי שלפעמים אני מאלצת את עצמי לעשן... עכשיו כשהפסקתי, זה היה אחרת לגמרי, ממש קל לי... תראי, יומיים זה לא מספיק כדי להבחין בשינוי, יומיים זה ההתחלה של תהליך הגמילה של הגוף... תנסי אולי לתת לעצמך עוד צאנס והפעם אל תוורתי כל כך מהר

למעלה