שאלה שאלתית כיצד ניתן להוציא דג

dag007

New member
שאלה שאלתית כיצד ניתן להוציא דג

במשקל 2-4 ק"ג ע"י שימוש בחוט 0.30 כאשר אין אפשרות לתפוס את הדג ביד ולהוציא אותו החוצה מהמים עקב תנאי שטח קשים (ז"א טופוגרפיה, סלעים חלקים,ים סוער או סתם מקום גבוה) כאשר הדג מפרפר על החוט בזמן שאני מרים אותו מהמים, יש סיכוי שהחוט יקרע תקנו אותי באם אני טועה. כרישים עוד לא תפסתי, אבל יש לי הרושם שיש צורף בציוג נוסף על מנת למשות את המפלצת מן המים. השאלה גם תופסת למקרה של דייג בחוט 0.65 כאשר דגים אינטיאסים לדוגמא. אני לא מסתובב עם רשתות כמו בתוכניות ESPN ולא מתכוון לרכוש צילצל בעידן הקרוב וכמובן שאיני יורד למים בשבילך שום דג. פיקוח נפש דוחה דגים! הארות והערות יתקבלו בברכה ברצינות, האם אני צריך לרוץ לקנות וו/צילצל אצל עזרא?

rondadon

New member
פשוט....

עם הגלים..... כאשר הגל בא אתה מושך אותו עם הגל אל הריף ואז תופס מהזנב ומרים... אם אין גלים אז פשוט גוררים את הדג על הרצפה ולא מרימים לאוויר...

אין מה לעשות, צריך לקנות -

קנה לך רשת אצל עזרא או בכל חנות דיג אחרת, רשת עם מוט ארוך, וקח אותה איתך כשאתה הולך על גדולים. אין ברירה כשעומדים במקום גבוה או רחוק מהים וצריך להרים את הדג אליך.

אוריא

New member
גנץ´ או רשת.

אין ספק שזו בעיה. בעקרון משתמשים בגנץ´ או ברשת. העינין הוא שלפעמים אתה באמת גבוה והדברים האלה לא יעזרו לך. לכן, זה צריך להיות עוד שיקול בבחירת המקום. אבל קודם שיגיעו...

לייזר

New member
ג´קושבוע טוב

אתה צריך רשת או צילצל רק רחרי שקונים הדג הזה כבר לא בא ואז אתה מפסיק לקחת רשת או צילצל ואז שוב בא הדג הגדול ואז שוב אותו סיפור . הכל ברצינות שבוע טוב

joko7

New member
לייזר יקר,dag 007 ואני זה שני אנשים

שונים,חוששני שהתבלבלת מעט,,בכל מקרה כל טוב ושבוע טוב גם לך והרבה אפשרויות נוחות לדיג

עוד נקודה למחשבה

אם ליד המקום שאתה דג יש מקום שבו אפשר להוציא את הדג בנוחיות (למשל חוף חולי), אז כאשר אתה מרגיש שתפסת משהו גדול, תתחיל לנוע (עם החכה) לכיוון אותו מקום.

למעלה