שאלה שאלתית... לבנים בלבד...

שאלה שאלתית... לבנים בלבד...

אבל גם בנות יכולות להשמיע ( זאת אומרת לכתוב.. ) את דעתן... הייתם יוצאים באופן רציני עם אחת שסיפרה לכם שהיא הייתה עם יותר בנים מאשר מספר האצבעות שיש לכם בגוף..( משהו כמו 30 ו..) ( וזאת אומרת בהנחה שלא שירתתם בצבא בהנדסה קרבית.. ) היא בחורה חמודה מצחיקה נראית טוב והכל.. אבל.. הייתם מסוגלים לסמוך על אחת כזאת בקשר רציני..? היא בת איזה 20 אגב..

liontamer

New member
זה מאד תלוי באיך היא עכשיו

אם היא מסוגלת על לשמור על קשר רציני או לא.... זה כן היה יוצר רתיעה מסויימת, ובסה"כ זה מאד תלוי במקרה הספציפי... לאון לא שרמוט!

white raven

New member
בלי עין הרע...

איפה אתה מוצא אותן? אז ככה אם מדובר בילדת רוקי, אז לא!!! אפילו לא ללילה בודד!! זה יותר מחלות ממעבדה רפואית רמב"ם אם זו אחת שפשוט לא מצאה מישהו רציני אז יש מצב

בשלולית

New member
טוב שהעלתם את הנושא - מקווה שתגיבו

לפני שבועיים ככה, הכרתי מישהו ונפלט לי שבשנה וחצי האחרונות הייתי עם "מספיק" בנים... מה שאומר בערך 15... עכשיו "הייתי" הכוונה לסתם התחלת קשר... נשיקות וזה... ואף פעםםםםם לא עד הסוף... ולפי התגובה של זה שמעליי... אני אחת שפשוט לא מצאה מישהו רציני. אבל זה שבטעות אמרתי לו את זה.. אמר לי שזה משהו שהוא לא היה רוצה לדעת ושאולי הייתי צריכה לשמור לעצמי.. עכשיו אני ילדה מאודדדד פתוחה... במובן הזה ! ואני מדברת על הכל.. ולא חושבת שיש טעם להסתיר. מה גם, שאני לא יודעת אם זה נשמע "שרמוטי" כמו שמישהו למעלה כתב בסוף "לא שרמוט".... כי בסך הכל לא "עברתי" על כולם... זה לא ששכבתי עם כולם.. זה לא שנתתי לכולם... רק חיפשתי לי מישהו רציני, ועם אף אחד מהם זה לא הלך... ולשאלה שלי, אני באמת צריכה לשמור את זה לעצמי? זה באמת מרתיע אתכם בנים יקרים? נ.ב. סורי שנצל"שתי..

AREA69

New member
סביר להניח שלא

אבל לדעתי שווה לנסות, גם אם לא יצא מזה כלום.. follow your heart, dude ג€

אחרי שהתברר לי...

שהיא הייתה עם חבר טוב שלי... אין מצב שיהיה בינינו משהו רציני.. חוץ מזה שלא נראה לי שהיא אחת שאני יוכל לסמוך עליה.. אגב.. ה30 ומשהו.. זה כנראה לא כולל כמה בנות.. ( רק דו מיניות אני מכיר בזמן האחרון..)

אמרת שגם לבנות מותר

אני חושבת שלא. כמובן שיכולות להיות יוצאות מהכלל, אבל זהו הספק מאוד מאוד מרשים לגיל 20 ולא בכוונה החיובית כמובן. מה זה 20? מתי היא הספיקה? מתי היא שכבה עם מישהו פעם ראשונה , בגיל 13? ואם לא בגיל 13 אז האפשרות השנייה היא שהיא פשוט קלה. מצטערת שאני כל כך נחרצת. בכל מקרה מישהי כזאת לא מכבדת לא את עצמה ולא את הגוף שלה וחבל.

יש לאהבו ויש להגזים

אני לא רואה בזה שום דבר בריא. אוקיי, אז היא אוהבת סקס למה היא לא אוהבת את עצמה? את חוששבת שמישהי רגילה בגיל 20 לא רוצה שמישהו יאהב אותה ויכבד אותה ויחבק אותה? מתי היא יכלה להספיק למצא אחד כזה אם היא כל הזמן בקשרים קצרים- אם בכלל בקשרים? היא מתפשרת. יכול להות לה כמה סקס שהיא רוצה עם חבר קבוע, לא? ואם לא קבוע אז כמה קבועים (לא בבת אחת כמובן..)

זכוכיות

New member
ציפה, לא כולן רוצות מה שאת רוצה.

רוב החברות שלי למשל, לא יכנסו לקשר עם אדם אלה אם כן הן כבר התאהבו בו, וגם אז רק חלקן כי לחלק השני יש אידיאולוגיה מאוד ברורה לגבי ענייין מערכות יחסים- שאני מאוד מכבדת, בכל אופן בדרך לרובן עדין יש חיי מין מאוד מגוונים, והן נהנות ומרוצות. ותאמיני לי, אני לא מכירה בחורות שחולות על עצמן כמו הקבוצה שאני מדברת עליה, מאוהבות בעצמן עד טירוף. סקס קשור לכבוד או לאהבה עצמית רק במידה והבחורה עושה את הקישור הזה, אם היא עושה מה שעושה כי בא לה, כי היא אוהבת את זה, כי זה מה שהיא רוצה- אז סבבה לה, כל הערכתי אליה.

נו באמת!

אי אפשר לספר לך כלום! וחוץ מזה אם אתה לא רוצה איתי משהו רציני כי אתה לא סומך עלי, אז לא צריך! אתה לא חייב לשאול את זה בגלוי בפורום! מצטערת אבל אני לא יכולה לאחות את קרום הבתולין שלי בחזרה... ועכשיו ברצינות- דעתי הנורמלית והשפויה: למה לעזאזל גברים הולכים ברחבי המדינה, משגלים כל בחורה שהם רואים, ואחר כך מחפשים מישהי ששומרת על עצמה? למה אתם לא שומרים על עצמכם?

dod_basim

New member
אני לא מבין אתה מנסה לצאת עם

זונה שחזרה למוטב..??? אני באופן אישי הייתי נרתע, מאד!

נשאלת השאלה מדוע זה כל כך חשוב לך

עם כמה היא היתה לפניך ? האם פיסת מידע זו כל כך חשובה ? האם כל שאר המעלות שלה נעלמות ונגוזות מול הסקס שהיא עשתה עם כך וכך גברים או נשים? או שמסתתר משהו עמוק יותר ? מפחיד יותר ? האם קיים פחד שהיא תשווה אותך למישהו אחר ? ומה קשורה נאמנות לכל הקטע ? זה שהיא עשתה סקס עושה סקס ונהנת מסקס לא הופך אותה לחסרת נאמנות ובנים בבקשה תפסיקו להיות צבועים רוצים זונה במיטה אבל זונה בתולה לידיעתכם אין דבר כזה !!!!! אז תפסיקו להפגין חוסר פירגון ואם אתם משויצים בכמות הזיונים שלכם גם להן מותר .

למעלה