באמת מזל...
לצערי אני הרגשתי בזה יותר מפעם אחת... הייתה לי חברה שאמרה לי "מאוד מוזר... תמיד כשרבתי עם חברות זה היה קשור לגברים..." באותו יום ובלי קשר לסיבה שבגללה נאמר המשפט, היא עשתה לי קטע מסריח למדי, שבאופן מפתיע קשור לגבר... לא ניתקנו קשר בגלל זה כי רציתי להאמין לה והיא נראתה לי באותו רגע תמימה למדי. אחרי כמה זמן הבנתי שהיא לא הייתה תמימה ופשוט העלמתי עין כי לא התחשק לי לריב, פשוט ידעתי לשמור מרחק, או יותר נכון להרחיק את הגברים. וממש לא מזמן היא שוב רבה איתי על גבר. מישהו שלומד איתי שהיא ראתה והחליטה שאני מנסה למנוע אותו ממנה [הוא יוצא עם מישהי בכלל] כי לא נתתי לה את הטלפון שלו [שלא היה לי] וזה למרות שניסיתי לקשר ביניהם!!! [ושלא יהיו אי הבנות, אני לא הייתי מעוניינת בו בכלל]. אח"כ בשביל להפיל את המריבה עלי היא פשוט לקחה את כל הנקודות החלשות שלי - את כל מה שהיא יודעת עלי וזרקה לי בפרצוף... זה סתם ככה, בשביל האקסטרה, צ'ופר, בשביל לגרום לי להרגיש טוב ! אוי ויש עוד הרבה פרטים במקרה הזה אבל אני חושבת שהבהרתי את הנקודה - שלצערי קיימות בחורות כאלה, שלא יודעות להיות חברות, נהנות לפגוע ב"חברות" שלהן. ההרגשה שלי היא שבמקרה זה למשל זה בא מרגשי נחיתות שלה במערכת היחסים הזו. את כנראה נפלת טוב, ואני מקווה שעל 4 החברות הטובות שלי מזה בערך 10 שנים, היום אני יכולה לסמוך [מאחת מהן נכוויתי בגיל יותר צעיר, אבל אני מקווה שהגיל עושה את שלו, לפחות ככה זה נראה כרגע
]. בנימה אופטימית זו.... אני אדבוק בהעדפה שלי - גברים.