שאלה שאלתית (לפחות בשבילי)

ritarita

New member
שאלה שאלתית (לפחות בשבילי)

היש נשים שתוהות לפעמים מה נשים אחרות רוצות מהחיים? נשים שמרגישות שהן נשים אבל לא מבינות את כל הנשים האחרות?

מוותק

New member
אני לא סגורה לגמרי על הכוונה שלך

בשאלה... אבל "אישה לאישה זאב"... זה מרגיז אותי. את זה אני לא מבינה. אבל אני מניחה שזה בא מתוך פחד מסוים ... זו הסיבה שאני מעדיפה גברים לכל סיטואציה אבל מן הסתם... והרבה יותר ברור... אני הרבה פעמים לא מבינה גברים...
למרות שגם את זה לומדים עם השנים...

ritarita

New member
זה בדיוק זה!

ובכל זאת יש נשים שמצליחות להשיג חברות נפש.. רק אחת..זה מה שאני צריכה.. לכן עם גברים זה יותר פשוט... (למרות שאני שונאת להכליל) אבל זה רק בגלל שהם שחקנים פחות טובים.. ברגע שתופסים את זה..יודעים בדיוק מה כל אחד רוצה..אפילו כשהוא מנסה להסתיר את זה.. אצל נשים..אני כמעט אף פעם לא יודעת.. תמיד..כשהיה נדמה לי שקלטתי בחורה..במיוחד אם במובן החיובי.. תמיד הפתיעה אותי..לרעה.. חבל שאין לי אחות...למרות שאולי גם איתה לא הייתי מסתדרת.. (יש לי אח צעיר ממני..שאני אוהבת אותו מאוד..)

לא כל אישה לאישה זאב

כמו שלא כל אדם לאדם זאב. אני לא יודעת אם יש משהו באימרה הזו אבל אני לא הרגשתי כך מעולם. מאז שאני נערה יש לי כמה חברות טובות שעד היום אנחנו דבוקות אחת לשניה (במיוחד אחת מהן שבשנים האחרונות הפכה לחברת נפש אמיתית) ואני לא מרגישה שאי פעם מישהי מהן ניסתה לפגוע בי. כנראה שעוד לא פגשת את הנשים הנכונות

מוותק

New member
באמת מזל...

לצערי אני הרגשתי בזה יותר מפעם אחת... הייתה לי חברה שאמרה לי "מאוד מוזר... תמיד כשרבתי עם חברות זה היה קשור לגברים..." באותו יום ובלי קשר לסיבה שבגללה נאמר המשפט, היא עשתה לי קטע מסריח למדי, שבאופן מפתיע קשור לגבר... לא ניתקנו קשר בגלל זה כי רציתי להאמין לה והיא נראתה לי באותו רגע תמימה למדי. אחרי כמה זמן הבנתי שהיא לא הייתה תמימה ופשוט העלמתי עין כי לא התחשק לי לריב, פשוט ידעתי לשמור מרחק, או יותר נכון להרחיק את הגברים. וממש לא מזמן היא שוב רבה איתי על גבר. מישהו שלומד איתי שהיא ראתה והחליטה שאני מנסה למנוע אותו ממנה [הוא יוצא עם מישהי בכלל] כי לא נתתי לה את הטלפון שלו [שלא היה לי] וזה למרות שניסיתי לקשר ביניהם!!! [ושלא יהיו אי הבנות, אני לא הייתי מעוניינת בו בכלל]. אח"כ בשביל להפיל את המריבה עלי היא פשוט לקחה את כל הנקודות החלשות שלי - את כל מה שהיא יודעת עלי וזרקה לי בפרצוף... זה סתם ככה, בשביל האקסטרה, צ'ופר, בשביל לגרום לי להרגיש טוב ! אוי ויש עוד הרבה פרטים במקרה הזה אבל אני חושבת שהבהרתי את הנקודה - שלצערי קיימות בחורות כאלה, שלא יודעות להיות חברות, נהנות לפגוע ב"חברות" שלהן. ההרגשה שלי היא שבמקרה זה למשל זה בא מרגשי נחיתות שלה במערכת היחסים הזו. את כנראה נפלת טוב, ואני מקווה שעל 4 החברות הטובות שלי מזה בערך 10 שנים, היום אני יכולה לסמוך [מאחת מהן נכוויתי בגיל יותר צעיר, אבל אני מקווה שהגיל עושה את שלו, לפחות ככה זה נראה כרגע
]. בנימה אופטימית זו.... אני אדבוק בהעדפה שלי - גברים.

אש אש

New member
כל כך מבינה אותך.../images/Emo66.gif

לפעמים אני חושבת שהשיר "לא דומה לאף אחת אחרת" כאילו ניכתב בשבילי,עליי. מרגישה עולם אחר אולי בגלל שאני טומבוי שכזאת? פעם חשבתי שאולי אני לא ממש אישה יש בי את הילד הקטן השובב הזה. (כן אפילו ילד,לא ילדה) חשבתי שזה משנה את התמונה. אבל אני אשה! ואחרת! ועדיין לא מבינה אותן וכל כך אחרת. והרבה יותר קל לי להבין גברים ולא אותן. שאלה שאלתית,אכן.
בוקר טוב לך

ritarita

New member
המממ..גם קרובה אלי במזל...

מעניין אם גם בתאריך...:) (28/5) דווקא אני בפנים יותר כמו ילדה שובבה.. אבל בחוץ לא זה ולא זה.. כנראה שגם את עצמי אני לא ממש מבינה.. אז למה שאני אצפה מבנות אחרות.. אולי אישה שהיא ילד קטן בפנים תוכל להבין קצת.. כמו ששני ילדים מבינים אחד את השני הרבה יותר ממבוגרים לפעמים..

niva99

New member
הגישה שלי לנושא.

לבוא עם לב פתוח ובלי דעות קדומות. לחשוב טוב על כל אחת ולצפות לטוב עד שלא יוכח אחרת .(בלי לנטוש לרגע את החושים החדים). במידה וניווכח שהיא ארסית -לא קרה דבר ,ניקח צעד אחורנית. כך לא מפספסים הזדמנויות להכיר נשים שוות,מעניינות,חיוביות. אני לא חיה במחשבה שכולן ביצ'יות.(יש רבות ויש שאינן כאלה). לא צריך להכפיש את כל המין הנשי.

ritarita

New member
זאת בדיוק הגישה שלי..

גם כלפי בחורים.. אני פשוט נשרפת הרבה פעמים.. מה שמוזר הוא שאני שומעת את אותם דברים מנשים אחרות.. מהן נשרפתי.. לכן באתי בשאלה.. לפעמים אני פשוט לא מבינה את הנשים האחרות..

למעלה