שאלה שאלתית - על מוצרים המועדפים עליכם,,,
לאחרונה שמעתי מחברותיי ,שהם בשנה האחרונה עברו להשתמש בסוכר קנים ,(במקום סוכר לבן,)
בקמח חיטה מלאה ( לפשטידות קציצות וכו'),
במקום לרנות את הקמח הלבן,
וגם קונים אורז מלא -במקום אורז לבן.
השבוע ניסיתי להכין אורז מלא -(אדום) ,עם בצל מאודה ,גרידת עגבניות טבעית, וקוביות עגבניות,שיני שום,ותבלינים,
(הרוטב מעולה,כמו מכינים לפסטה,אך ללא תוספים מלאכותיים), ולהפתעתי ,גם יצא מאוד טעים.
(את האורז השרתי שעה אחת בקערת מים,להוצאת טעמי הלוואי שאופיאניים לו, וזה מאוד עזר.)
השאלה היא:
האם גם אתם משתמשים באורז מלא,קמח מלא , ובשאר מוצרים שאינם מנופים ומעובדים בתעשייה ?
אם רוב האנשים יעברו למוצרי הבריאות ויהנו מאכילת הסיבים התזונתיים שבמזון (קליפות האורז,וחיטה בקליפתה )
אולי המוצרים האיכותיים יוזלו ,ואז מחירם יהיה כמו של המוצרים שפחות איכותיים,מקמח לבן וכו').
השאלה היא:
האם גם אתם עברתם לשימוש,
בקמח מלא ,באורז מלא , וכו' ?
לאחרונה שמעתי מחברותיי ,שהם בשנה האחרונה עברו להשתמש בסוכר קנים ,(במקום סוכר לבן,)
בקמח חיטה מלאה ( לפשטידות קציצות וכו'),
במקום לרנות את הקמח הלבן,
וגם קונים אורז מלא -במקום אורז לבן.
השבוע ניסיתי להכין אורז מלא -(אדום) ,עם בצל מאודה ,גרידת עגבניות טבעית, וקוביות עגבניות,שיני שום,ותבלינים,
(הרוטב מעולה,כמו מכינים לפסטה,אך ללא תוספים מלאכותיים), ולהפתעתי ,גם יצא מאוד טעים.
(את האורז השרתי שעה אחת בקערת מים,להוצאת טעמי הלוואי שאופיאניים לו, וזה מאוד עזר.)
השאלה היא:
האם גם אתם משתמשים באורז מלא,קמח מלא , ובשאר מוצרים שאינם מנופים ומעובדים בתעשייה ?
אם רוב האנשים יעברו למוצרי הבריאות ויהנו מאכילת הסיבים התזונתיים שבמזון (קליפות האורז,וחיטה בקליפתה )
אולי המוצרים האיכותיים יוזלו ,ואז מחירם יהיה כמו של המוצרים שפחות איכותיים,מקמח לבן וכו').
השאלה היא:
האם גם אתם עברתם לשימוש,
בקמח מלא ,באורז מלא , וכו' ?