שאלה שאלתית של מישהי חדשה לבליץ'.

Snake Bandage

New member
שאלה שאלתית של מישהי חדשה לבליץ'.

היי. אני שי, בת 18, חלק מחברי הפורום מכירים אותי ממקומות אחרים. *מנפנפת בידיים באופן אידיוטי* אז ככה. ספיילרתי לעצמי את הצורה בכל הנוגע לבליץ' (אני יודעת, אני יודעת, לא יפה מצידי...), אבל רק היום יצא לי לראות את הפרק הראשון של האנימה באתר-שאין-לומר-את-שמו. ו... נהניתי נורא. איצ'י חביב ביותר ולא מעצבן בכלל (בתור גיבור שונן מהסוג שקורע לאנשים אחרים את הצורה מהרגע הראשון, הוא דווקא נורא מקורי ומלא אישיות. ואני בדרך כלל שונאת כאלה), ההומור משעשע, אפילו האקשן ממש טוב. קצת אלים יותר ממה שציפיתי, אבל נו, פמ"א אלים הרבה יותר ואני מתה על פמ"א. אפילו מוזיקת הרקע נהדרת! זה אחד מהפרקים הראשונים הטובים ביותר שראיתי. השאלה שלי היא... זה לא פרק ראשון מהסוג שמבלבל את הצופה לגבי המשך הסדרה, נכון? כלומר, כשהפרק הראשון הוא באווירה מסויימת שלא תואמת את שאר הסדרה? אם הסדרה תמשיך עם ההומור והאקשן המצויין שראיתי בפרק הראשון, אני בהחלט מוכנה להמשיך. לא אכפת לי אפילו אם הסאגה הראשונה חלשה או משהו, זה לא הפריע לי בנארוטו (אלוהים יודע ששנאתי כל רגע בסאגת זאבוזה).

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אז זהו

הסאגה הראשונה [שהיא רוב הסדרה] מעולה, אבל הסאגה השנייה [שהתחילה רק עכשיו, אחרי סאגת פילרים] הייתה במנגה... מזעזעת למדי, ואני לא בטוחה שהאנימה יכולה לשפר אותה יותר מדי. אבל אולי אני סתם פאראנואידית. שווה לראות 63 פרקים ראשונים [ולפי כמה אנשים גם את הפילרים XD], בכל מקרה. וברוכה הבאה. ^_^

shui chan

New member
../images/Emo45.gif!!1~

שווה לצפות בלפחות 63 הפרקים הראשונים D: ואיזה כיף לך - להתחיל את הסדרה. כ"כ אהבתי את התקופה הזאת ^__^~

unex

New member
בתור מישהו שהתחיל לפני חודש וקצת

אני מאוד נהניתי ממנה עד לפה ובתור מי שלא קרא את המנגה אפילו נהניתי מהפילרים (כי מבחינתי הם היו חלק מעלילה אחרת
) ובקשר לשאלה שלך, ההומור והאקשן נשארים באותו סגנון בסדרה (או שאני לא שמתי לב לשינויים...) ככה שאם אהבת נראה לי שכדאי לך להמשיך

Goggle Girl

New member
שיייייייייייייייייייי~!!!!!!!!!!!

הגיע הזמן שתתחילי לראות~! *מצליפה בשוט* בקשר לאיצ'י - רואים שלא דיברת איתי על בליץ' _בכלל_ שלא לדבר על מספיק, אחרת למה שתחשבי שאיצ'י הוא גיבור שונן סטנדרטי? XD גיבור השונן הסטנדרטי אם בכלל הוא רנג'י, אבל גם הוא לא ממלא כיאות את התפקיד, בעיקר בגלל תפקידו המישני יחסית, ו... העובדה שהוא דמות בבליץ' P: ש, שנאת את סאגת זאבוזה? ;ם; למה?! טוב, הסאגה הראשונה של בליץ', קריא עד פרק 16 - היא יותר מתמקדת בדמויות ובהומור מאשר באקשן, למרות שיש גם המון מזה, ולמעשה מרוכז יותר מאשר בהמשך הסדרה. אחר כך קורה משהו שבגללו העלילה משתנה ויותר מתמקדים בדרמה ובהתרחשויות העלילתיות הכוללות, אבל עדיין מתי שאפשר מכניסים את ההומור כי יותר מאשר הומור, זה פשוט האופי של הדמויות וקובו נורא נאמן להן בקטע הזה
משמע, תמשיכי לראות, ואז תחליטי P: וכן גם הפילרים סבירים ביותר P:<

Shishi san

New member
D:

תמשיכי לראות- אם תאהבי אז תמשיכי~ | אמר האדם שלא מת על בליץ' ומגיב כאן רק בשביל: | יוווווו, קוראים לך שי!!! לי קוראים שישי D: _ אה, אני החלטתי לתת עוד צ'אנס לבליץ' ולראות מאחריי הפילרים P=" ( הגעתי לפרק 65 והפסקתי.. זה היה כל כך מזמןXD )

Hinamori

New member
המ, כבר ענו לך לפניי,

אז... ברוכה הבאה! ^_^ הנה פילים על גלשנים.

ענו לך לפני,אז רק רציתי לצייןP:

''...אבל נו, פמ"א אלים הרבה יותר ואני מתה על פמ"א.''--> שאת ילדה חכמה

למעלה