שאלה שאלתית - תמונות

שאלה שאלתית - תמונות ../images/Emo150.gif

למי יש בבית ו/או בחדר תמונות של אבא? כשגרתי אצל אמא שלי היו לי בחדר 2 תמונות קטנות עם אבא שצולמו קצת לפני שאבא נפל (מ-2 מסיבות בת מצווה שהיו לי), בסלון יש עוד כמה תמונות בעיקר ממסיבת בת המצווה שלי בבית ומהטיול באילת כמה שבועות לפני כן. למען האמת עוד לא לקחתי תמונות לדירה החדשה ועוד לא חשבתי על זה כי לא ממש התחלתי "לקשט" ברצינות (הראיה: הציור שסבתא שלי ציירה ונתנה לי במתנה עדיין מונח על הספה כי אין לי מושג איפה לתלות אותו) לקחתם תמונות? איפה שמתם? אלה תמונות קטנות במסגרת, אין לי ממש מושג איפה לשים

elior bm

New member
יש אצלי בחדר

שתי תמונות מהפרוייקט גמר. אבל החלטתי שאני מוציאה אותם מכיוון שזה היה לי ממש מוזר לראות כל פעם שאני בחדר את דמותו של אבי.

אלה בטוח תמונות מאוד גדולות, לא?

זה באמת ירגיש לי קצת מוזר אגב יש פרטים לגבי האירוע בשבוע לחלוקת השי ליתומי צה"ל?

אליאור, אולי כדאי שתתקשרי למדור נפגעים

שלא תפספסי את האירוע, לא סביר שאפשר להיכנס בלי הזמנה

elior bm

New member
אני בסופו של דבר לא הולכת

זה נופל לי על פרוייקט מאד מאד חשוב של השנת שירות.

"ה"תמונה

שאלה לא פשוטה שהתחבטתי בה אני. בבית אימי היתה תלויה בכל חדר תמונה גדולה של אבא ("התמונה הרשמית"), שליוותה אותי גם עם נישואי וזכתה למקום של כבוד בחדר השינה. לי לאימי ולאחותי היה זה אך טבעי אך תוהה אני מה היה האפקט של התמונה על הגברים שעימנו. לא בטוחה שהיה להם פשוט להתמודד עם הילת "הגבר האוטופי" מול הפנים ברמה היום יומית ולא ניתן להתנער מאמת האידיאליזציה שאנו עושים לדמות המת. לאחר שנים רבות בהן היה הנושא כה מרכזי בחיי החלטתי להניח לו ולאפשר מקום לצמיחה מסוג שונה. באופן לא לחלוטין מודע, עם מעבר משפחתי לדירה חדשה לא תליתי את התמונה והיום במודע עדיין היא ממתינה לזמנה.

מעניין

לאמא שלי גם יש תמונה מהחתונה עם אבי בחדר השינה, התמונה נתלתה רק אחרי שאבי נפל (אני לא זוכרת איפה היא היתה לפני כן לאלבום החתונה היא גדולה מדי) בסלון יש תמונות משפחתיות

למעלה