שאלה שאלתית 1- של מי המחשב הזה

שאלה שאלתית 1- של מי המחשב הזה ../images/Emo35.gif

אז "של מי" המחשב בבית- שלך או של בן/בת הזוג? של שניכם במידה שווה? או שמא אתם מחזיקים בשני מחשבים? משתמשים באותו יוזר או בשני יוזרים נפרדים לחלונות ו/או לדפדפן? אם יש רק מחשב אחד- איך אתם מתחלקים בו

אז ככה המחשב של שנינו

יש יוזר אחד והוא רוב הזמן עובד עד הערב אז ככה שאני על המחשב רב הזמן ושהוא מגיע הביתה הזכות ניתנת לו ורק שיש תוכנית שאני אוהבת לראות אז הוא מעביר לי את הזמן הדרוש אבל ככה שהוא מגיע אני מעבירה לו ויש לנו 2 דפדפנים הוא משתמש באקספלורר ואני בפיר פוקס שזה יותר נוח ויותר כיף לעבוד

נשואה 00

New member
של בעלי ....

בהכל הוא מוותר לי הוא בעל מאוד נוח ואדיב עד שזה מגיע לציפור נפשו ה-מ-ח-ש-ב הקדוש ... מי שינה מה עשיתם לו וכ"ו הילדים מקלקלים אל תתני להם להרוס לא לשתות לידו ולא לאכול ועוד................

האמת היא המחשב שלי יותר משלו

אבל שיש תוכנית שלי שאני אוהבת הוא נותן לי את הזמן שלי שהוא בבית

בסג

New member
../images/Emo132.gif

אני מנהל את כל הדברים במחשב, מסיבות טבעיות. בפועל הוא משמש כמחשב משותף; לעבודה (שלי) ולגלישה (שלה, שלי, ושל שנינו יחד) ולכל מיני פעילויות נוספות. עובדים עם USER אחד, אבל עם שני דפדפנים: Firefox / Avant (אני, כמובן, בFF
). פעם רצינו לקנות מחשב נוסף, אבל החלטנו שמוטב שיהיה רק אחד, כי לא באמת שנינו צריכים את המחשב במקביל, ומי שיש לו דברים דחופים יותר (בד"כ אני: עבודה, לימודים; לפעמים היא: חמישוויץ, למשל) משתמש בו. יש עוד דברים בחיים, בכל זאת.

עונה../images/Emo13.gif

המחשב כעקרון של שנינו (כל אחד יכול להיות בו מתי שהוא רוצה) יש לנו גם מחשב נייד, אבל בקושי משתמשים בו (ואם כבר הוא כן בשימוש אז זה בשימוש של בסג...) ולכל אחד מאיתנו יש דפדפן שונה... ובכלל- המחשב זו חיית המחמד של בסג

candy77091

New member
המחשב הוא שלנו.

יש מחשב אחד,לא צריך יותר. בד"כ אנחנו לא באותן שעות משתמשים בחשב אז זה לא מפריע, מה גם שבמקון לימודיי יש מעבדות מחשבים רבות כך שיש לי גישה אליו מהלימודים, בבית בקושי אני משתמשת במחשב,בעיקר בערב אני לא משתמשת והוא על המחשב כי יש דברים יותר חשובים לעשות(סדר,אוכל וכו'..)

אצלנו ....

ב"ה אין מחשב
כך שאין את הבעיה של מי המחשב.. ומיום שישי כנראה גם אין טלפון סלולארי, הלך הטלפון המעפן.. בכלל.. השבוע האחרון התמקד בחיסול מכשירי חשמל ומכשירי תקשורת שונים ומשונים..

בעיקר שלי

יש לנו מחשב אחד, והוא בעיקר משמש אותי, החצי גולש מהעבודה. על שאר השאלות אני לא ממש יודעת לענות.

למעלה