שאלה שאלתית 2- חתונות וארועים משפחתיים/חברתי

שאלה שאלתית 2- חתונות וארועים משפחתיים/חברתי

הולכים תמיד כזוג? או לפעמים רק אחד הולך? להורים שבינינו- לוקחים את הילדים? כשאתם מוזמנים לארוע חברתי {חתונה של חברה מביה"ס למשל} שבן/בת הזוג לא מכירים שם אף אחד- תלכו ביחד או רק מי שמכיר?

נשואה 00

New member
בשמחות.........

בד"כ לבד אלה אם זה משפחה מאוד קרובה למה השיקול בעקר כלכלי הרי נותנים כסף את הילדים בד"כ משאירים אלא אם זה ארוע מאוד מאוד קרוב ואז לוקחים אותם...

אצלנו זה ככה../images/Emo13.gif

אם זה חתונה של חברותי מהסמינר - אז אני הולכת לבד (כי זו ישיבה נפרדת) חברות מחוץ לסמינר - ביחד לחברים שלו - בדר"כ ביחד משפחה - ביחד ואת אמונה לוקחים לארועים שבתוך ירושלים.

candy77091

New member
אצלינו.

חברות שלי מהתיכון- אני הולכת לבד(הוא לא מכיר אף אחד,וישיבה נפרדת אין לו מה לעשות שם וגם חסכון כסף כי אצלינו אנחנו באות רק לרקוד לכלה ולא לאכול אז גם לא משלמים) חברים מהלימודים-עוד לא הלכתי לחתונה אבל נלך יחד כי זה מעורב וכי זה לא מקובל לבוא לבד אם יש לך בן זוג אפילו אז זה חבר וחברה.. משפחה-כמובן יחד אירועים בקהילה-בד"כ זה 7 ברכות בריתות לחתונות מחוץ לעיר אנחנו לא יוצאים כשזה מהקהילה ,רק בתוך העיר אז הולכים יחד..

לא תמיד הולכים יחד, תלוי!

ארועים משפחתיים- לצד שלו הוא הולך אם בא לו, לצד שלי בדר"כ הולכים יחד, אלא אם כן, אני מוצאת לעצמי טרמפ ואז הוא פטור. לארועים חברתיים- כל אחד הולך לשלו- אין לאף אחד מאיתנו ענין לסחוב סתם את בן הזוג לארוע שלא מענין אותו. אבל כמובן שאם מדובר בידידים של שנינו- אז בדר"כ כן משתדלים להגיע יחד. ארועים של המשפחה שלי הקרובה- אין מצב שהוא יעדר, לארועים של המשפחה שלו- יש מצב שאפילו הוא יעדר, כי אנחנו פועלים "מידה כנגד מידה"... את הילדים הגדולים לוקחים רק לארועים מאד מאד קרובים ומשפחתיים, את התינוקים לוקחים בדר"כ גם אם לא מתחשמק, כי אין מי שישמור...

בדרך כלל הולכים יחד

הולכים בדרך כלל יחד, לפעמים אני הולכת לבד. לא מזמן חברה שלי התחתנה והלכתי לבד כי החצי טען שהוא לא מכיר אף אחד. אישית מעדיפה ללכת איתו, אבל אם לא יוצא אז הולכת לבד. לאירועים ממש משפחתיים לא של חברים אלא למשל בני דודים שמתחתנים הולכים תמיד תמיד יחד.

למעלה